Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 687
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Сънувах мой стар съученик(от 3 до 6 клас),от тогава не сам го виждала и чувала,а бяхме близки....Антон е на театрална сцена,сам самичък и просто ме гледа,станал е много красив мъж(той и като малък беше прекрасно синеоко хлапе,с гъсти руси коси).На другият ден честичко си спомнях за съня с усмивка и носталгия по детският ми приятел.....Вечерта гледам БТВ-репортерите,обширен репортаж за Асоциацията-Майки срещу дрогата.Съкрушена жена разказва за сина си починал от свръх доза точно преди година,дават и снимки на некролога-Познахте,това беше Антон.Оставам безмълвна!
За сетен път се уверявам ,че няма нищо случайно в този свят!

# 451
Леле, леле, колко имам да наваксвам с четенето.  Не съм се мяркала поне месец. Започвам ви. Hug

# 452
Здравейте,
с интерес изчетох темата. Ето една случка и от мен:
баба ми (по майчина линия) почина, когато бях на десет. 2-3 години след смъртта и майка ми подреждала гардероба и в едното крило намерила съвсем нов чифт чехли. Тук е мястото да отбележа, че баба, Бог да я прости, много държеше на вещите си - купуваше красиви неща, пазеше ги, не даваше нищо да се изхвърли, даже и да не се ползва. Та майка ми решила, че щом така и така никой няма да носи чехлите, може да ги подари на една съседка, приятелка на баба. На другия ден отишла да ги извади... само че крилото на гардероба се оказало заключено. Как ли не се опитвала да го отключи - не става и не става. А ключалката никога преди не е заяждала. Е, майка ми се извинила на съседката, че баба явно не дава чехлите... Известно време след случката решила да отвори гардероба - както се досещате, вратата се отворила без никакъв проблем.

# 453
niama_me,  Hug Heart Eyes Не исках да те разстройвам, извинявай. Просто се надявах, че до последно той не е разбрал какво става и не го е боляло. Моля се с теб да е наред всичко. Стана ми много симпатична без да те познавам.

Няма проблем, благодаря ти за милите думи. Радвам се ако е така Hug

# 454
Аз също ще разкажа една случка.Баба почина през 1989,асестра ми я оперираха от тумор на хипофизата през 1996г, сега ще кажете какво общо има едното с другото? Ще ви кажа:
Малко преди да оперират сестра ми майка ни сънува баба,че е хванала сестра ми за ръката и я дърпа като мама я попитала защо дърпа Дани за ръката тя и отговорила, защото вие не можете да я гледате затова ще я взема аз да си я гледам , тогава майка се събудила и цяла нощ е стояла при нас в стаята.Слава богу операцията на Дани мина добре и тя си е жива и здрава.На следващият ден прибираики се от работа майка минава през парка и по алеята срещу нея видяла да върви баба и да пита : защо не ми давате детето да си го гледам?След тази случка майка отиде в черквата остави дар и всичко приключи.

# 455
Много интересна тема. Очевидно собственото ни съзнание ни предупреждава понякога, остава да се научим да дешифрираме сигналите. На мене пък наяве ми се случват неща, които просто са невъзможни. Все повече нищо не разбирам Rolling Eyes

# 456
  • България
Много сте ми интересни и ви чета винаги когато имам време.Имам и аз странни случки за разказване,но ще го направя др път.Продължавайте все така  Hug

# 457
На мене пък наяве ми се случват неща, които просто са невъзможни. Все повече нищо не разбирам Rolling Eyes

Например? Ей така пускате мухата и после изчезвате...  Twisted Evil

Разкажи случка, пък ще видим колко е невъзможна. Най-вероятно е невъзможна само в нашата вселена, която познаваме.

# 458
Не е най-странната случка, но за мен е необичайна. Сънувах че майка ми почина. ( Praynig Господи, не искам да го преживявам!)
Изпитах почти физическа болка в съня си. Просто толкова силно го преживях. Когато се събудих още не можех да осъзная истина ли е и ревнах... После бързо се осъзнах, но от сутринта ме загложди едно отвратително, натрапчиво, ужасно чувство и притеснение. Писах й смс да се пази и да внимава. Тя не ми отговори и още повече се притесних.
Чухме се вечерта и каза, че не ми е отговорила, защото точно, когато съм й писала е била на зъболекар и в опита си да й извадят една временна коронка почти са й изтръгнали зъба (тя има много крехки зъби) и болката е била ужасяваща. #Shocked cry
Знаех си, че нещо неприятно ще й се случи в този ден, но поне си отдъхнах, че можеше да е много по-лошо. Слава Богу, че се размина само с това  Praynig, макар че много болезнено е било.

Аз принципно не вярвам на сънища. Но това чувство, което не ме напускаше.... Явно с майка ми имаме някаква много силна връзка, защото тя винаги усеща, когато нещо с мен не е наред и директно ме пита "Какво е станало". Чувала съм от много хора за подобна връзка между родител и детето му.

# 459
Либи и аз сънувах същото нещо, но за баща ми.Невероятно реалистичен сън.Събудих се разплакана и цял ден ми вървеше много зле. С баща ми нищо не се случи след това и до извесна степен си отдъхнах, но в личен план имаше една доста сериозна криза Tired
Междодругото търсих в един съновник и нищо не открих за подобен сън, но си признавам, че не вярвам много в съновни предсказания и не съм ровила сериозно Rolling Eyes

# 460
  • Варна
И аз съм сънувала, че близките ми умират, но това винаги се е тълкувало на хубаво - че "лошото им умира", ако вярваш на тълкувания изобщо.

# 461
  • България
Не е най-странната случка, но за мен е необичайна. Сънувах че майка ми почина. ( Praynig Господи, не искам да го преживявам!)
Изпитах почти физическа болка в съня си. Просто толкова силно го преживях. Когато се събудих още не можех да осъзная истина ли е и ревнах... После бързо се осъзнах, но от сутринта ме загложди едно отвратително, натрапчиво, ужасно чувство и притеснение. Писах й смс да се пази и да внимава. Тя не ми отговори и още повече се притесних.
Чухме се вечерта и каза, че не ми е отговорила, защото точно, когато съм й писала е била на зъболекар и в опита си да й извадят една временна коронка почти са й изтръгнали зъба (тя има много крехки зъби) и болката е била ужасяваща. #Shocked cry
Знаех си, че нещо неприятно ще й се случи в този ден, но поне си отдъхнах, че можеше да е много по-лошо. Слава Богу, че се размина само с това  Praynig, макар че много болезнено е било.

Аз принципно не вярвам на сънища. Но това чувство, което не ме напускаше.... Явно с майка ми имаме някаква много силна връзка, защото тя винаги усеща, когато нещо с мен не е наред и директно ме пита "Какво е станало". Чувала съм от много хора за подобна връзка между родител и детето му.
Учудена съм,защото обикновено щом сънуваш,че някой близък умира е на хубаво!Старите хора са казали,че му умира злото на този човек,а ако плачеш на сън ще се смееш наяве.Но хубавото в твоя случай е,че всичко е минало успешно и без последствия.И аз съм сънувала някои от близките си починали,но винаги са им се случвали хубави неща...Аз преди време сънувах змия,която се опитва да ме ухапе,но баща ми скочи с/у нея и тя нахапа него...мина се време и му откриха едно от най-страшните заболявания,но за радост всичко приключи успешно,слава Богу!Видя ли змия на сън и изпадам в неописуем страх...

# 462
И на мен и се случи тези дни да сънувам нещо(може би не трябва да го пиша тук,но видях връзка ,че има други ,които са сънували ,че близък човек умира.Съжалявам ,ако не е за тук поста ми.)
Сънувах баща ми ,че отивам на посещение и му нося разни неща ,но той ми се усмихва и казва ,че иска ракия.
Точно преди да се събудя чувам глас ,който казва:"чичо ти Данчо умира"..........не знам неговият глас ли беше.
Станах с ужасно чувство,чичо ми Данчо е много близък с баща ми ,негов братовчед ,но му откриха рак на кожата с разсейки в белия дроб ,сега съм на тръни какво се случва с него,някои мои сънища са показателни ,сънувах подобно нещо преди да починат баба ми ,леля ми ,баща ми ,след това и най-близкия му приятел.
 Confused

# 463
Като заговорихте за тези сънища си спомням, преди известно време сънувах, че съм умряла и съм на някакво много тъмно, мрачно място, като пещера. Интересното е, че не ме беше страх. Бях сама там с още един старец, който беше много грозен и ужасяващ, аз не исках да го гледам. Той ми говореше разни неща, каза ми, че съм умряла и че след известно време ще започна да се разлагам. Аз обаче продължавах да съм спокойна и да лежа без да мърдам и в един момент, когато ми каза, че кракът ми е започнал да се разлага аз изпитах истинска паника и ужас от мисълта, че майка ми и сестра ми ще се побъркат без мен и това, което си помислих беше "Господи, не съм им казала, че ги обичам". Тогава се събудих, но и сега като се сетя за този сън настръхвам. Беше ужасно реалистичен и ми навява много неприятно чувство. Не знам какво означава, но все още си спомням всеки детайл от съня, а аз почти не помня сънища. Страх ме е и не знам, за себе си ли да се страхувам или за близките ми...

# 464
  • България
Като заговорихте за тези сънища си спомням, преди известно време сънувах, че съм умряла и съм на някакво много тъмно, мрачно място, като пещера. Интересното е, че не ме беше страх. Бях сама там с още един старец, който беше много грозен и ужасяващ, аз не исках да го гледам. Той ми говореше разни неща, каза ми, че съм умряла и че след известно време ще започна да се разлагам. Аз обаче продължавах да съм спокойна и да лежа без да мърдам и в един момент, когато ми каза, че кракът ми е започнал да се разлага аз изпитах истинска паника и ужас от мисълта, че майка ми и сестра ми ще се побъркат без мен и това, което си помислих беше "Господи, не съм им казала, че ги обичам". Тогава се събудих, но и сега като се сетя за този сън настръхвам. Беше ужасно реалистичен и ми навява много неприятно чувство. Не знам какво означава, но все още си спомням всеки детайл от съня, а аз почти не помня сънища. Страх ме е и не знам, за себе си ли да се страхувам или за близките ми...
За мен съня ти е подсъзнателно напомняне за най-близките ти и това колко са ти важни.Казвай им постоянно колко ги обичаш и ще видиш,че ще се успокоиш!Иначе това,че си се сънувала умряла,отново не е лошо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт