Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 689
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
Моят приятел, който иначе е най-трезво мислещия човек когото познавам, ми е разказвал как вратата на асансьора се отваря пред него и вътре няма никой.  Rolling Eyes Познайте дали е влязъл вътре.  Laughing

Аз имам много случки за някои съм писала преди, други са от скоро, но не това ми е повода да се  запиша в темата...Всъщност не съм сигурна, че искам да напиша нещата които не ми дават мира на последък, за това само ще се огранича с примера за приятеля ми.   Heart Eyes

# 436
Моят приятел, който иначе е най-трезво мислещия човек когото познавам, ми е разказвал как вратата на асансьора се отваря пред него и вътре няма никой.  Rolling Eyes Познайте дали е влязъл вътре.  Laughing

Аз имам много случки за някои съм писала преди, други са от скоро, но не това ми е повода да се  запиша в темата...Всъщност не съм сигурна, че искам да напиша нещата които не ми дават мира на последък, за това само ще се огранича с примера за приятеля ми.   Heart Eyes

Вратата се отваря винаги когато асансьорът стигне на етажа, има някой вътре или не. Аз най-редовно го пращам на съответния етаж преди да изляза ако знам че след мен ще слиза още някой. Ако слизащия не е успял още да повика асансьора когато той пристигне, просто ще се отвори вратата пред него като по поръчка.

# 437
Говоря за асансьор с тежка врата която се отваря само с дърпане от вън или бутане от вътре. В асансьора не е имало никой, а той си го е повикал, за да се качи от първия то седмия етаж. Но пък ако има разумно обяснение... Hug

# 438
Говоря за асансьор с тежка врата която се отваря само с дърпане от вън или бутане от вътре. В асансьора не е имало никой, а той си го е повикал, за да се качи от първия то седмия етаж. Но пък ако има разумно обяснение... Hug

Къде има такива допотопни асансьори? Асансьорните врати се отварят автоматично.

# 439
Че в България си има такива стари асансьори- Люлин, Младост. За други квартали не мога да говоря, но предполагам, че и там е същото положение в бетонните блокове от 80-те години. Simple Smile / xenia, и ти като мен не спиш /

# 440
Пловдив Кючука и на Павликени панелките.  Laughing То вярно не сме си били 5 години в България, ама вярвам да има още такива.  Peace

# 441
Къде има такива допотопни асансьори? Асансьорните врати се отварят автоматично.

Това е все едно да питаш къде има такива допотопни неща като видеокасети. Филмите се правят на дискове, нали?

Всеки блок, по-стар от 10 години е много вероятно да няма асансьор с автоматични врати.

# 442
  • София
На нас с мъжа ми постоянно се случват такива неща... Ето една история от преди няколко години... Отваряхме офис в Пловдив и се разхождаме из Старият град, виждаме един антиквариат, тогава търсехме карта България на три морета за стената на офиса. Попитахме човека и той ни вкара в едно помещение и ни показа една стара карта, която трябваше да се подлепи, точно същата каквато искахме... Цената за този момент ни се стори височка и се отказахме... После цял следобед разказвахме на наши приятели за тази карта и колко я искаме... След месец и нещо се разхождаме пак из Старият град със същите приятели и решихме да си я купим все пак тази карта.. Влизаме в антиквариата, същият човек... Питаме го и той казва, че никога не е имал такава карта... Казахме му за помещението... той ни вкара... същото помещение.... но такава карта той никога не беше виждал... И до сега тези приятели ни се чудят, как сме видели нещо, което го няма всъщност...  А аз съм убедена на 100 %, че я видях... и мъжа ми видя същото нещо...

# 443
...

Всеки блок, по-стар от 10 години е много вероятно да няма асансьор с автоматични врати.

Даже си е съвсем сигурно. Дори в сградата където работя и са само офиси и е нова, асансьора макар и нов не е с автоматични врати. 

Lilian_V на човека в магазина му е изневерявала паметта най-вероятно  newsm78

# 444
  • София-в сърцата на моите деца
На нас с мъжа ми постоянно се случват такива неща... Ето една история от преди няколко години... Отваряхме офис в Пловдив и се разхождаме из Старият град, виждаме един антиквариат, тогава търсехме карта България на три морета за стената на офиса. Попитахме човека и той ни вкара в едно помещение и ни показа една стара карта, която трябваше да се подлепи, точно същата каквато искахме... Цената за този момент ни се стори височка и се отказахме... После цял следобед разказвахме на наши приятели за тази карта и колко я искаме... След месец и нещо се разхождаме пак из Старият град със същите приятели и решихме да си я купим все пак тази карта.. Влизаме в антиквариата, същият човек... Питаме го и той казва, че никога не е имал такава карта... Казахме му за помещението... той ни вкара... същото помещение.... но такава карта той никога не беше виждал... И до сега тези приятели ни се чудят, как сме видели нещо, което го няма всъщност...  А аз съм убедена на 100 %, че я видях... и мъжа ми видя същото нещо...
Ами възрастен  човек-може и да е забравил! Peace

# 445
Хе хе,който не е виждал такива "допотопни" асансьори,да ми дойде на гости!После и у майкини ще ви заведа,там пък е истинска антика,може би на 45 години!Дори в новите кооперации тук,в Търново не са автоматични вратите на асансьорите Peace!

# 446
  • София
Ами човека беше към 45 годишен и след като му припомнихме той ни обясни, че той самият никога не е виждал или имал такава карта. Абсурд да забрави за един месец. При първата среща той я извади и ни я показа... а на втората твърдеше, че такава не съществува  Confused

# 447
  • София-в сърцата на моите деца
Ами човека беше към 45 годишен и след като му припомнихме той ни обясни, че той самият никога не е виждал или имал такава карта. Абсурд да забрави за един месец. При първата среща той я извади и ни я показа... а на втората твърдеше, че такава не съществува  Confused
Гинко-билоба му трябва!! newsm78

# 448
  • Балчик
niama_me,  Hug Heart Eyes Не исках да те разстройвам, извинявай. Просто се надявах, че до последно той не е разбрал какво става и не го е боляло. Моля се с теб да е наред всичко. Стана ми много симпатична без да те познавам.

# 449
Сънувах мой стар съученик(от 3 до 6 клас),от тогава не сам го виждала и чувала,а бяхме близки....Антон е на театрална сцена,сам самичък и просто ме гледа,станал е много красив мъж(той и като малък беше прекрасно синеоко хлапе,с гъсти руси коси).На другият ден честичко си спомнях за съня с усмивка и носталгия по детският ми приятел.....Вечерта гледам БТВ-репортерите,обширен репортаж за Асоциацията-Майки срещу дрогата.Съкрушена жена разказва за сина си починал от свръх доза точно преди година,дават и снимки на некролога-Познахте,това беше Антон.Оставам безмълвна!

Общи условия

Активация на акаунт