Случи ми се нещо странно.. IV part

• 107 751
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Много работи може да са но свързвам казаното ми от съня и............

# 631
Ако е оперирана от 2-3 години насам може да се обажда някое срастване,но щом имаш предупреждение в съня взимайте мерки.Преди време моя приятелка ме беше сънувала с нова бяла блуза и ми се обади да чуе как съм-точно тогава имах проблеми с белия дроб  Peace

# 632
Така, сега да ви разкажа моят сън. Баба ми почина преди 18 години и горе долу две години след това, аз съм си на село с дядо ми и сестра му, и съответно сънувам баба ми. Та седи си тя жената на двора и ме привиква/в двора ни имаше и некви други жени, нямам представа защо/"Нинче, ела бабо ела" аз аха да отида /нали много я обичах/ но си мисля, къде ще ходя сега-на мен ми се играе и й разправям "ами нещо не искам" и тя "що? ела бабе" аз "Не, не, съжалявам бабо, много те обичам, ама не искам" съответно жените из двора се развикаха "Не отивай при нея, тя е лоша" аз си мисля, как ще е лоша, това е баба, извиних и се подобаващо и не отидох. На сутринта, естественйо ми стана леко неприятно, че мъртвец ме е викал; в съня си-6 часа по-късно почина сестрата на дядо ми, която живее в същата къща. Само да спомена какъв перко е дядо ми -влезе в стаята на сестра си, за да и занесе храна и забеляза, че нещо не мърда и започна да и подвиква "Иванке, Иванке" отговор никакъв и след малко възкликна"Оооооо ма тя умряла бе!" По принцип на малко неща вярвам, но .... Години по-късно сънувах как с мама копаем гроба на баба и като вадим една туршия Simple Smile През деня за малко един камион да ни отнесе Simple Smile но всичко може и да е просто съвпадение ...

# 633
Ако е оперирана от 2-3 години насам може да се обажда някое срастване,но щом имаш предупреждение в съня взимайте мерки.Преди време моя приятелка ме беше сънувала с нова бяла блуза и ми се обади да чуе как съм-точно тогава имах проблеми с белия дроб  Peace

Cry

# 634
Хайде стига вече наистина с тия сънища. Темата е "СЛУЧИ МИ СЕ нещо странно", а не "сънувах нещо странно"

Разказвайте какво ви се е случило наяве, а ако искате да си разказвате сънувани баби - заповядайте тук -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207868.0 - перфектна тема от близо 90 страници с подобни сънища.

За да не съм офтопик - случвало ли ви се е да видите нещо в огледалото, а като се обърнете да няма нищо? На мен ми се случи, вече два пъти. И все докато се къпя или бръсна и огледалото е леко или почти изцяло замъглено от парата.

Първия път беше просто нещо като минаваща сянка, която като че ли се спря малко зад мен. Няма от какво да е сянката, при положение, че съм сам в банята и няма нищо, което да е подвижно. Може би съм мернал собствената си сянка в замъгленото огледало, докато съм си вдигал ръката примерно.

Втория път си беше определено лице зад завесата. С очите му и всичкото. Мернах го набързо и докато ми се изправяше косата, го изгубих. Естествено зад завесата нямаше нищо, проверих тутакси. Но си беше тръпка.

Игра на светлината, сигурен съм. И на въображението. Но не по-малко странно все пак.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 22:24 от Фил

# 635
А не е ли случи ми се нещо странно след като един сън  е станал реалност или е предсказал някое реално събитие?

# 636
ок, случи ми се нещо странно-почина сестрата на дядо ми малко след като, бях сънувала че мъртвец ме вика! Така повече ли ти харесва, аре стига с тия опити да вкарвате ред, ако нещо не ви харесва не го четете!

# 637
От доста време насам чета и тази тема.
На доста от нещата съм се изумявала, че са се случвали на някого.
В смисъл - аз съм човек на съмнението, абе на принципа "око да види, ръка да пипне" и много трудно вярвам на такива неща.
Обаче - забелязах нещо, което ми се случи на няколко пъти и може би затова му обърнах някакво внимание.
Когато се замисля за смъртта, в смисъл, че един ден това е неизбежно и т.н. и когато тази мисъл не иска да се махне от съзнанието ми - се случва нещо лошо с близък човек...
Миналата година отново се събудих с някакви такива мисли и след няколко дни баща ми беше приет в болница за операция, с не лека диагноза.
Няколко месеца по-късно - на майка ми поставиха диагноза, която доведе до много притеснения, но с добър край, за щастие.
Преди няколко месеца - същото чувство - моя роднина почина...
И още няколко подобни дребни случая...
По принцип никак, ама никак не вярвам на тези неща. Може би е било някакво напрежение и съвпадение, но беше странно...

# 638
Снощи пак се случи това нещо с кончето на сина ми. Лапмпата в стаята беше изгасена и с мъжа ми гледахме ТВ. Станах да светна, за да се приготвяме за сън. Тогава едната крушка на лампата започна да премигва, но реших ,че крушката ще изгори - е не изгоря.  След това кончето започна да цвили без никой от двама ни да го е докосвал ( и двамата с мъжа ми бяхме в стаята - само се спогледахме въпросително ). Нали знаете как играчките започват отначало да си свирят мелодията , ако натинеш копчето преди да е свършила самата мелодия. Е, снощи така звучеше кончето - все едно някой многократно натиска копчето, без да изчака цвиленето да свърши  newsm78

# 639
Какво е обичал да пие дядо ти? Прелей му малко на гроба. Ако е далеч, сипете си по едно с мъжа ти, чукнете се за лека му пръст на дядо ти и изсипи малко на пода.

# 640
Направо го покани на масата с вас или му сложи една чаша ракия на терасата  Mr. Green
Възможно е да иска да ви каже нещо или да ви предупреди и като разбере, че си е свършил работата да си отиде... newsm78

# 641
Не знам... Нищо друго не се случва, само това, което описвам... Отдавна не се беше случвало , но ето ,че снощи пак стана.  Между другото вчера се навършиха 20 дни от смъртта на свекър ми - правихме помен - но не у нас, а у свекърва ми . От друга страна кончето започна да цвили, преди той да почине ....

# 642
Да не се е бъгнало нещо това конче? Ива има една книжка,която е цяла пластмасова играчка и на всяка страница пее определена песен, но нещо се развали и ей така,както си седи затворена и никой не я закача, когато й скимне,почва да пее втората песничка. Мъжа ми нещо се опита да я прави, ама я докара до там,че сега я пее с прекъсване Grinning...а Ива не дава да я хвърляме и ние понякога слушаме по принуда музика нощем.

# 643
  • Варна
Да не се е бъгнало нещо това конче?

И според мен това е причината, а не свръхестествени явления. На един познат телевизорът сам започна да сменя каналите. Оказа се, че дистанционното нещо не е наред Laughing

# 644
Напълно е възможно, макар че все пак си остава странно...

Общи условия

Активация на акаунт