Случи ми се нещо странно.. IV part

• 107 780
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Бебка,тъкмо влизам да споделя и аз нещо подобно!Моята прабаба,която ме е гледала като дете,почина преди двайсетина години.Не знам защо,но понякога я чувствам близо до мен!Днес раздадох за Бог да прости,но ей сега реших да спретна един таратор.Е,няма такова разливане на млякото,после си сипах(пия го от чаша),не можах и веднъж да отпия,без да се залея!Тя,милата,много обичаше таратор!Налях  в една чаша и го оставих на терасата.

И до кога ще седи на терасата  newsm78

# 616
# 617
  • София

Ето това вече ме изуми... тази нощ сънувах много странно нещо... Попокатепетъл.. много се смеех на
тази дума.. а сега проверих в Google и излезе, че има такъв вулкан в Мексико. Никога не съм го чувала
преди  #Crazy Просто ми стана странно тази дума и колко много се смеех на сън на нея...

# 618
 Shocked И какво сънува за вулкана? Как му запомни името?  Wink

# 619
  • София

Ами че е вулкан не сънувах, само си повтарях тази дума. Не знам как съм я запомнила и аз, а какво е видях в чичко
гуугъл. Просто ми беше интересно дали и на някой друг му се е случвало да сънува нещо, за чието съществуване
да си няма и на идея...  newsm78

# 620
  • Пловдив
На мен ми се е случвало да сънувам място,на което не съм била, с най-малки подробности.
След година се озовах на това място и всичко беше като от съня  ми-доста страшно ми стана.

# 621
  • Murcia, Spain/Ruse
На мен ми се е случвало да сънувам място,на което не съм била, с най-малки подробности.
След година се озовах на това място и всичко беше като от съня  ми-доста страшно ми стана.
и на мен това ми е случвало newsm78

# 622
Аз преди време сънувах, че отварям заведение "Палавата Муди(или Мути-не помня точно)", но все още чакам да се сбъдне...Имах усещане,че е свързано с бременност,но все още не съм свързала съня с нищо реално...
Rainy, мисля че за Попокатепетъл си чувала в миналото и е останало в подсъзнанието ти,това име се споменава често по телевизията  Wink

# 623
  • София
Аз преди време сънувах, че отварям заведение "Палавата Муди(или Мути-не помня точно)", но все още чакам да се сбъдне...Имах усещане,че е свързано с бременност,но все още не съм свързала съня с нищо реално...
Rainy, мисля че за Попокатепетъл си чувала в миналото и е останало в подсъзнанието ти,това име се споменава често по телевизията  Wink

Мути-: на немски е майка  Peace Наистина може и да е свързано с бременност, ако се преведе. А може да си права, че да съм
го чувала преди време и да е някъде в подсъзнанието, ама все пак такова име трудно се забравя  Twisted Evil

# 624

, ама все пак такова име трудно се забравя  Twisted Evil
[/b][/color]
Ако питаш мене трудно се запомня... Blush

# 625
Rainy, мисля че за Попокатепетъл си чувала в миналото и е останало в подсъзнанието ти,това име се споменава често по телевизията  Wink

Мути-: на немски е майка  Peace Наистина може и да е свързано с бременност, ако се преведе. А може да си права, че да съм
го чувала преди време и да е някъде в подсъзнанието, ама все пак такова име трудно се забравя  Twisted Evil

bouquet   Ти направо ми разтълкува съня.Аз си останах с впечатление, че е име и си блъсках главата откъде-накъде тая Мути сега... newsm78 Освен за Орнела Мути нищо друго не ми дойде на ума...  Rolling Eyes пък и след време родих момче,а не момиче... , а тя каква била работата...Ще взема да си сменя ника  Joy  newsm10

# 626
Имаше една русенска група,която свиреше  по заведенията с име По-Х-кате5Л, незнаех, че е име на вулкан ooooh!

И на мен ми се е случвало да сънувам мястото, непознато за мен, до мига, в който го посетя и се сещам за целия сън.
Не мисля, че е дежаву, просто си е сън!

# 627
При мен се случва често.

# 628
Сънувах татко, преди около месец....той почина преди 5 месеца...от рак....
в съня ми ми каза че майка ми има рак на матката...........тоест не ми го каза той, а просто някакъв глас....
после чух глас да казва : спокойно.....нищо няма.... до преди седмица помнех този сън и ме тревожеше но не смеех да кажа на майка ми защото и на нея още и е много тежко и болезнено а и е много плахлива и много заболявания... Ходи ведъж годишно на гинеколог, тази година не е и аз неисках да прищорвам нещата с излишни притеснения. Днес обаче ми каза че си е взела направление, защото сутрин или вечер след като е по-изморена чувства нещо като тежест и прищипване или придърпване ниско долу......Неискала да ми казва за да не се тревожа.
Сега сами се сещате че тази сряда в която и е часа ми е безкрайно непосилно дълга........ще откача от страх. Не съм готова да изживея този ад отново и сблъсъка с тази болест, просто съм изцедена............
Незнам какво да си мисля...
Тя напълня доста от зимата насам качила е около 11 кг и от тогава каза че го чувства това, така ми се иска да е свързано...........

# 629
Може и яйчник да е.

Общи условия

Активация на акаунт