Случи ми се нещо странно.. IV part

• 107 782
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
  • Кьолн
Здравейте! като четох Софи и се сетих да ви разкажакакво се случило на моя мъж в ноща на раждането на синчето ми. На 5 май имах силни болки ,но докторите казваха ,че имало месец до раждането и това не били родилни болки. А мен ме болеше ужасно. Казах на доктора ,че не издържам вече. И той като ме прегледа каза ,че трябва спешно секцио. И тъй като бях от друг град да се обадя на мъжа си да идва и да ми донесе някой работи. Е обадих му се и той тръгнал с колата. Времето чудесно , тихо. Изведнъж както карал се извила страшна буря. Сняг, градушка,дъжд,всичко наведнъж. Принудил се да спре за да не се блъсне. После разбира ,че това е било точно във времето когато се е родил бебчо. Той е убеден ,че това не е било случайно а някакво знамение. Извинете ,че разказах така подробно, но трябваше да обясня за да стане ясно.

# 601
  • софия
ами не мисля,защото случката беше на магистрала...много се съмнявам да съм предусетила нещо...преди време така сънувах мн странен сън как блока в който живея се срутва половината и само аз знаех че ще се срути.. в крайна сметка в реалността нищо не се случи,за да кажа че съм предусетила.. съмнявам се и сега да е така

# 602
Не е странно, но ми се иска да го споделя с повече, защото определено беше положително. Сънувах тази сутрин, че съм на парти някакво в къща, мисля че беше рожден ден. Като свърши излязох на улицата, там беше майка ми, детето ми, сестра ми, приятеля ми. Улицата беше чиста, къщите, асфалта, като след пролетен дъжд. Небето беше тъмно и много ясно. Видяхме как започват да се спускат мощни вълни енергия, на талази, като мараня, но по-плътна и жълто-бяла. "Удряше" ни, като ме оставяше много изтощена, но невероятно щастлива. Самата гледка към небето беше невероятна. Тогава видях същите машини (писала съм за друг сън подобен с машини), които унищожаваха други машини. Чух някой да казва "Гледайте червената..." и тогава се събудих. Тялото ми буквално изгаряше от вътре, бях супер изтощена, цял ден съм като парцал. Обаче остави едно такова усещане на добро. Нищо особено, но исках да споделя.   bouquet

# 603
Защо не си отворите друга тема "какво сънувах" и си разказвайте сънища колкото искате?

# 604
Здравейте,аз отдавна не съм писала,но то и нищо не ми се беше случвало де до снощи....

на 2.06 почина дядото на мъжа ми,много добър,мил човек,от тогава детето ми не е същото,за най малкото почва да реве,тръшка се,но си го обяснявам и с възрастта му Crazy вчера сутринта погребахме дядо.снощи към 2 и 30 малкия се разрева,отидох веднага завих го,помилвах си го и тръгнах да излизам от стаята,в момента в който затворих той почна да рита кошарата и се разрева ( това го прави от както е починал дядо) и аз отворих вратата,оставих я притворена така да се каже.легнах унесох се почти веднага,не знам колко часа е било така и не погледнах когато ме събуди гласа на дядо и ми каза 'направи ми място да седна',сина ми има железни колички,които им се навива пружината и бръмчат,абе сещате се какви са Grinning след няма и минута почна едната количка така,все едно някой я натиска и после пуска и бръмчи,помислих си, че детето не е заспало и си е придърпало една от количките,но нищо друго не се чува,само бръмченето на количката,това продължи около 1 минута някъде,не мога точно да кажа,и пак се унесох.нямам представа от времето което е минало,но сигурно не беше много и се стреснах пак от шума на количката идваща от стаята на детето,е тогава вече много се уплаших,опитах се да събудя половинката си да чуе и той ,да не помисли,че съм луда,но не можах въобще да го събудя толкова дълбоко спеше...сутринта му разказах какво се случи през ноща,добре ,че не ме помисли за луда.Като станах тази сутрин и отидох да видя къде е количката,но всичко си беше по местата както ги бях прибрала снощи.Искам само да кажа,че с този дядо имахме много силна връзка,той обожаваше пра внучето си и на нас.

почивай в мир дядо,всички много те обичаме Flowers Rose Flowers Rose

# 605
  • Варна
Добре де, ти изобщо ли не стана да провериш какво и защо шуми?

# 606
не,уплаших се Tired

# 607
Ти се уплаши,а детето на кой го остави,а?

# 608
  • Варна
И аз това се зачудих Rolling Eyes

# 609
Често се случва, как да кажа, да си представяме,фантазираме някои неща,които в момента ни изглеждат истински. на мен наскоро ми се случи нещо,подобно на описаното от Морска. Спим. Изведнъж се събуждам внезапно от силен шум - звукък от отключването на секретната брава и греда на вратата. Скочих и се разпищях на мъжа ми "Някой влиза"(кой,къде  Laughing ) и след няколко секунди си дадох сметка,че шумът въобще не идва от нашата врата,а някъде от вън или от тръби...Но предполагам,че ако се събудиш и се вслушаш и концентрираш в шума,без да провериш какво става,може да си затвърдиш неправилното предположение,че чуваш точно това,което си мислиш.
Аналогична случка пак по време на сън. Събуждам се от шум като стонове, хриптене - ужасяващи. Вслушвам се - идват отвън,под терасата. Викам си, тука пребиха човек или изнасилиха момиче, сви ми се сърцето. Продължавам да слушам напрегнато. След секунда ми капва нещо в ухото. Завъртам леко глава и какво да видя - щерка ми спи върху главата ми с устнички директно в ухото ми Laughing И нейното хремаво дишане при дадените обстоятелства на мен ми е звучало като стонове на умирающ,идващи отвън. Същевременно се оказа,че на мен ми е изтръпнало това място,тази част от лицето, поради това,че тя е лежала там цяла нощ, и не съм я усетила,че е на ухото ми,докато  не завъртях очи настрани.

# 610
Аmelly, на пълно е възможно,но беше супер реално Rolling Eyes

Ти се уплаши,а детето на кой го остави,а?

то е ясно на кого съм го оставила,мислиш ,че дядо му би му сторил нещо,та той го обожаваше,може да е дошъл да се збогува,нямаше тази възможност Tired

а мен,ме е страх от тъмното,не само снощи,бъзла съм голяма Mr. Green утре ще ходя да си лея куршум Sunglasses

# 611
Здравейте,аз отдавна не съм писала,но то и нищо не ми се беше случвало де до снощи....

на 2.06 почина дядото на мъжа ми,много добър,мил човек,от тогава детето ми не е същото,за най малкото почва да реве,тръшка се,но си го обяснявам и с възрастта му Crazy вчера сутринта погребахме дядо.снощи към 2 и 30 малкия се разрева,отидох веднага завих го,помилвах си го и тръгнах да излизам от стаята,в момента в който затворих той почна да рита кошарата и се разрева ( това го прави от както е починал дядо) и аз отворих вратата,оставих я притворена така да се каже.легнах унесох се почти веднага,не знам колко часа е било така и не погледнах когато ме събуди гласа на дядо и ми каза 'направи ми място да седна',сина ми има железни колички,които им се навива пружината и бръмчат,абе сещате се какви са Grinning след няма и минута почна едната количка така,все едно някой я натиска и после пуска и бръмчи,помислих си, че детето не е заспало и си е придърпало една от количките,но нищо друго не се чува,само бръмченето на количката,това продължи около 1 минута някъде,не мога точно да кажа,и пак се унесох.нямам представа от времето което е минало,но сигурно не беше много и се стреснах пак от шума на количката идваща от стаята на детето,е тогава вече много се уплаших,опитах се да събудя половинката си да чуе и той ,да не помисли,че съм луда,но не можах въобще да го събудя толкова дълбоко спеше...сутринта му разказах какво се случи през ноща,добре ,че не ме помисли за луда.Като станах тази сутрин и отидох да видя къде е количката,но всичко си беше по местата както ги бях прибрала снощи.Искам само да кажа,че с този дядо имахме много силна връзка,той обожаваше пра внучето си и на нас.

почивай в мир дядо,всички много те обичаме Flowers Rose Flowers Rose

Тръпки ме побиха от разказа ти! В къщи имаме едно конче люлка. Като се натисне едното му ушенце започва да цвили. След смъртта на дядо започва да цвили само, без никой да го натиска . Понякога и аз съм в стаята, понякога съм в другата. Разказах на мъжа ми , той каза ,че си въобразявм, докато веднъж не се случи и в негово присъствие...

Правехме помен на дядо и нареждах масата. Носих чаши да наредя по масата. Изведнъж усетих нещо сякаш някой ми дръпва една от чашите. Изпуснах я и тя се счупи. Усещането беше толкова силно....
 Flowers Rose Flowers Rose

Свекър ми почина на 20.05.09 - годишнина от сватбата ни. Странното е ,че е починал в 23:55, сякаш е искал да изтече деня, за да не си отива на празника ни, но не е успял  Flowers Rose Flowers Rose

Преди години майка ми се събуди и разказа ,че събувала, че има развален зъб, който пада и се търкулва под леглото. След час се обадиха, че баща й (другият ми дядо) е получил инфаркт.... Отиде си след няколко дни Flowers Rose Flowers Rose....

Преди седмица сънувах същия сън - знаех си ,че вещае нещо страшно. Малко след това на отиване за работа, колата ни изгасна в движение... Мъжът ми опита да я запали, но не успя , извади ключа, което доведе до заключване на волана. Колата стана неуправляема и влезе в насрещното движение. Двамата само можехме да махаме на идващата срещу нас кола да спре. Добре, че човекът реагира на време... не ми се мисли какво можеше да стане Sad

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 15:18 от Radostche

# 612
Ще ви разкажа какво ми се случи тази нощ,ако може да дадете идеи...защото аз не знам какво да мисля.
Когато бях на 6 год. почина единият ми дядо,с когото бях много близка.Нито веднъж не съм го сънувала ,а аз по принцип често сънувам всякакви неща. Тази нощ за пръв път ей така от нищото той се появи в мой сън и беше оживял ,аз много се радвах ,той също ми се зарадва и аз седнах в него да си говорим,беше много по-слаб отколкото го помня...но в съня ми беше много приятно, не съм изпитвала негативни чувства -страх или нещо подобно.
КАто се събудих сутринта и се сетих,че съм го сънувала,разплаках се и ми домъчня много за него. Както и да е ,чак сега прочетох ,че днес е черешова задушница.Според вас дали има някаква връзка?

# 613
Бебка,тъкмо влизам да споделя и аз нещо подобно!Моята прабаба,която ме е гледала като дете,почина преди двайсетина години.Не знам защо,но понякога я чувствам близо до мен!Днес раздадох за Бог да прости,но ей сега реших да спретна един таратор.Е,няма такова разливане на млякото,после си сипах(пия го от чаша),не можах и веднъж да отпия,без да се залея!Тя,милата,много обичаше таратор!Налях  в една чаша и го оставих на терасата.

# 614
Разбира се че има общо Бебка. Те ни посещават по задушница.

Общи условия

Активация на акаунт