Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 557
  • 774
  •   2
Отговори
# 585
Шуши, кои теми? По напред konstantin2007, е дала линк към друг форум, от там копирах малко.

Темата се измества, за това ако искате дайте да говорим за това в 2012 или някоя подобна такава.  Peace

# 586
По-точно смятам, че темите 2012, прераждането и тази са много взаимно свързани.
тези две. да знаеш, че ти ровя постовете, за да ги намеря  Blush и вече даже писах в новата ти тема  Blush

# 587
Аз на 2 - 3 чаши вино пиша много да знаеш.  Mr. Green Особено по такива теми.  Blush

# 588
  • Лондон/Пловдив
Добър вечер ,от скоро ви чета ама все нямах време да пиша .Като ученичка сънувах един сън ( тръпки ме побиват) почти всяка вечер .Майка ми и баща ми живеят в блок на 10 етаж имахме преди време тента на прозореца в хола и аз сънувах едно момиче ,комшийка с 3 години по голяма от мен как седи на тентата ,а аз долу пред блока гледам ( вече нямам спомен с кой съм гледала ,но не бях сама ) и така вечер след вечер ,бях полудяла заради този сън и постоянно бях в стрес да не се случи нещо на това момиче в смисъл да не се хвърли от блока .За мое щастие момичето си е добре поне засега дано и занапред.

# 589
Като сме тръгнали да разказваме сънища да ви кажа какво недоразумение сънувах тази нощ. В съня си бях най скучния човек на света. Събрала съм хора много на една голяма маса. Бях им казала, че ще правя стриптииз или ще им го пускам на видео и те даже си бяха донесли телевизор. Отначало мислех, че никой няма да дойде, но изведнъж дойдоха, а аз изобщо неподготвена. Нито имам запис, нито пък мога стриптииз да правя. Седим всички на масата и е пълна тишина. Никой дума не обелва, и аз не знам какво да кажа. Чуват се подхвърляния Айде бе, няма ли да правим нещо. А аз пълен блокаж се чудя как да ги развличам. На масата няма ни ядене ни пиене. Мислех си в съня поне алкохол да имаше да вдигне настроението, а то и това няма. Сложила съм само едни водни боички  Shocked И им предлагам да рисуваме  Crazy Ама никой не иска, всички разочаровани от тъпотията и мрънкат и искат да си ходят. И в този момент детето ме събуди. А ми беше интересно как ще продължи случката. Като се събудих се чувствах адски адски скучна и все едно всичко наистина се беше случило. Даже се зарекох да не каня повече никога хора  ooooh!
На кво прилича това, някой има ли идея  newsm78

# 590

Та сънувала съм, че целият град е евакуиран или пък всички бягат и че идва нещо ужасно,
Аз също.  Confused Ужасното нещо беше някакъв космически кораб, проект на НАТО  Rolling Eyes, който трябваше да проведе тест за масово унищожение (в града, май също беше Бургас, понеже живея тук, или София, не помня точно) и всички трябваше да се скрием до определен час в предвидени за това убежища. Моят личен ужас беше, че не мога да намеря децата си, беше истински кошмар, треперех, плачех... В крайна сметка се намерихме де. В края на съня ми всички лежахме на пода и бомбардировката започна... И се събудих, слава богу. Никога няма да забравя този кошмар, беше нещо ужасно.

# 591
Е точно Бургас ли  ooooh!

# 592
NikiFinнаправо ме съсипа Joy

# 593
НикиФин - другия път си легни да спиш гола, сигурно ти е било топло Joy

# 594
Здравейте на всички,
страхотна темичка - как не съм я видяла до сега.
да споделя и аз моите "странни работи". преди седмица сънувам, че съм в болница заради странно кръвотечение. И на другия ден прокървих, та сега съм на лекарства.

# 595
Здравейте,
и на мен ми се случи нещо странно.
Преди малко повече от 7години /все едно вчера беше/ Баба ми почина на сватбата на сестра ми. /Не на самото тържество, защото тя не дойде, а часове след венчавката в църквата/.
Баба ми се казваше Йорданка и сестра ми също. Странно беше в единия ден да те огряват радостни лъчи, а  на следващия ден отново да слушаш попа да споменава името Йорданка но този път да се раздираш от  мъка.
 Никой от нас не е очаквал да се случи така набързо.....
Баба ми беше доста ярка личност. Нещо като единственото топло място в къщата "камината". Доста често я споменаваме да не кажа всеки ден.

Странното дойде в деня на погребението. Беше 42градуса на сянка. Градчето се намира в южна България   в низина, вятър почни няма. В деня на погребението времето беше много горещо. Часа беше 14:00 няма да забравя, на небето нямаше и един облак направо ад с черни дрехи....не се дишаше.
В момента в който дядо беше клекнал до баба и започна спускането на ковчега ....дядо плачеше, като малко дете....изведнъж всички започнаха да шушукат и да се оглеждат......Както нямаше облаци......изведнъж един голям сив облак закри слънцето....за около 1-2 минути/не, не беше лятна буря много за кратко/....
Забравих да започна с това, че връзката между баба и дядо беше много здрава много се слушаха и обичаха, обгрижваха, гледаха се влюбено дори след 40 годишен брак.
Честно да ви кажа, аз свързвам случилото се с времето с това.   И ми се струва че е  предизвикано от някаква сила....беше много странно задуха и хладен вятър .....направо тръпки ме побиха.
Това не е всичко ......дядо често сънува баба и си говорят. .....Тя използваше козметика за лице, но когато сме раздавали сме пропуснали да дарим на някого крем. Естествено дядо не беше на себе си за да раздава и купува  каквото и да е. Не знаеше за пропуска.......но се обади един ден и каза "никой не се сети да остави крем на Данчето нали. Хайде сега купете един и го подарете на някого, защото снощи ми каза че много й се е опънала кожата на лицето".
  След известно време отново....... Дядо явно я е бил окъсал с парите...но не се обади /пуста му гордост/......но ни разказа, че баба отново си говорила с него и му казала, къде точно да бръкне и да изкара пари. Тя там имала закътани.......И други странни неща ни разказва всеки път като отидем в Любимец.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 00:01 от sofiq_

# 596
  • софия
Преди около седмица,сънувах,че пътувам с някого в някаква кола по магистралата.Движехме се много бързо ,когато изведнъж намалихме докато колата не започна да "лази" по пътя... причината да спрем толкова рязко беше,че имаше страшно много хора на пътя,видях огромна почти засъхнала локва с кръв,всички хора плачеха,крещяха... една жена плачеше до детето си,което лежеше на земята,видях мъж с бяла риза и черен панталон,който също лежеше на земята,явно беше мъртъв.При цялата тази гледка страшно много се шашнах,направо се изумих.Показах се през прозореца на колата и се запитах какво ли се е случило... след това се събудих. Нямаше смачкани коли или нещо подобно ,за да кажеш че е имало катастрофа.. просто много хора на едно място.. всичко беше изпаднало в истерия..

# 597
 Търсих тема за сънища да не спамя тук, но открих само някаква много стара. Ще го споделя накратко тук, тъй като ми се струва и странно. Имам братовчед, който е болен /с тежка диагноза и нещата както върви ще са фатални/ Баба ми не знае всичко, но днес ме пита как е, защото снощи сънувала ужасен сън. Разказа ми го - накратко сънувала е починалия си свекър, клане на животно, сурово кърваво месо и леля ми да пее. Четох в много съновници и дано само си внушавам, но тълкуванието все е смърт на някой  Tired

# 598
Преди около седмица,сънувах,че пътувам с някого в някаква кола по магистралата.Движехме се много бързо ,когато изведнъж намалихме докато колата не започна да "лази" по пътя... причината да спрем толкова рязко беше,че имаше страшно много хора на пътя,видях огромна почти засъхнала локва с кръв,всички хора плачеха,крещяха... една жена плачеше до детето си,което лежеше на земята,видях мъж с бяла риза и черен панталон,който също лежеше на земята,явно беше мъртъв.При цялата тази гледка страшно много се шашнах,направо се изумих.Показах се през прозореца на колата и се запитах какво ли се е случило... след това се събудих. Нямаше смачкани коли или нещо подобно ,за да кажеш че е имало катастрофа.. просто много хора на едно място.. всичко беше изпаднало в истерия..
Може би си предвидила и усетила катастрофата на Спасов ден,не допускаш ли. Rolling Eyes

# 599
Преди около седмица,сънувах,че пътувам с някого в някаква кола по магистралата.Движехме се много бързо ,когато изведнъж намалихме докато колата не започна да "лази" по пътя... причината да спрем толкова рязко беше,че имаше страшно много хора на пътя,видях огромна почти засъхнала локва с кръв,всички хора плачеха,крещяха... една жена плачеше до детето си,което лежеше на земята,видях мъж с бяла риза и черен панталон,който също лежеше на земята,явно беше мъртъв.......
Може би си предвидила и усетила катастрофата на Спасов ден,не допускаш ли. Rolling Eyes

И аз това си помислих.

Общи условия

Активация на акаунт