Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 570
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
  • В сърцето на ММ
Снощи сънувах,че искам да се хвърля в една много дълбока пропаст.Знаех,че ще умра без болка и ще продължа да живея в друг свят.Хвърлих се и наистина се пренесох в друг свят.
Не знам дали има някаква връзка,но днес бяхме в познати /на село/.Инкасаторът за водата минаваше да засича водомерите и оставил шахтата отворена.Тя е до една чешмичка.Синът ми се засили да пие вода и направо не знам как стана ,стъпи с единия крак в шахтата и падна в нея.Всичко ми е като насън.Дори не съм видяла,че капакът е отворен.
Дълбока е към 2 метра,за щастие той няма и драскотина-само много се изплаши.Дано само това да е  да е било лошото от съня. Praynig

# 571
Това ми напомня филма "Война на световете" с Том Круз и Дакота Фининг.
Не съм го гледала.

Шунка, за този случай говоря. Тук виждам, че майката е била до магазина. Доколкото си спомням, по новините са казали, че детето е сложено да спи и родителите са били в другата стая. Пфу, изтръпнах като го чета сега това. Опитвах да намеря информация преди време, но все не успявах.

Каква трагедия! Shocked

Нана, имаш екстрасенсорни способности.
И тези сънища с извънземни може да не са само сънища.

# 572
Мила Шуши,мисля че получи повече отговори отколкото очакваше LaughingЗа пдобни сънища,в последно време слшуам доста често.Попаднах и в някои сайтове с подобна тематика и мн.хора описват сходни сънища.И,още нещо,терзи твои извънземни са ми много странни......http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?board=41.0

# 573
Аз съм сънуващата извънземни, по-точно знам че са такива.  Laughing Къде да чета в линка, че ми стана интересно?

Ксенийо, хич не ми вкарва мухи в главата, че и без друго съм си пъзла.  Mr. Green Между другото знаех за слънчевото затъмнение 1998 много преди да се появи официална информация. Прочетох го във вестник, които никога повече не открих, въпреки че го оставих на мястото от което го взех. Не съм дори любител астроном, за да се интересувам от такива неща.

# 574
Аха, почнах да чета на ред и лекинко започвам да се притеснявам, като си спомням и детайли.

Цитат
всичко беше в сивкаво блестящ фон, стая с метални шкафове и аз съм в средата легнал и няколко същества облечени в сиво-сребристи костюми подготвеха манипулация някаква, аз ги виждах размазано
Ох, вече съм сериозно притеснена.

агейн ме, не трябваше да ми го пускате този линк. Сериозно. Не е истина просто как ще се психирам на основа сънища, белези и прочее. Ще ми трябва дотор после, ама земен.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 21:48 от nana_cool

# 575
 споко,квото и да прочетеш!!!!!не ти пуснах линка за да се шашкаш,а за да се информираш Hug

# 576
  • Linz
Шунка, за този случай говоря. Тук виждам, че майката е била до магазина. Доколкото си спомням, по новините са казали, че детето е сложено да спи и родителите са били в другата стая. Пфу, изтръпнах като го чета сега това. Опитвах да намеря информация преди време, но все не успявах.
Майката писа в подфорум Родители, преживели загуба.

# 577
От няколко месеца,когато сънувам един човек,който ми причини много неприятностти и сълзи преди време,(самия човек почти не го познавам) винаги на другия ден се случва нещо лошо,или детето се разболява или  смен нещо лошо...Една жена на времето,която гледа ми беше казала,че руса жена ми е направила  много лоша магия,която няма изчистване,единствено Бог можел да я пречисти,този човек,който сънувам е тази жена.Мислих,че подсъзнателно мозъка ми изпраща сигнали с образа на човек,който ми е причинил много негативи и се визуализира с него за да ми подскаже за здравословен проблем или нещо лошо,но чак пък всеки път когато имам неприятностти,все нея да сънувам.Как мислите,възможно ли е пък тази жена да продължава да ми прави някакви магии,минали са 2 години откакто сме прекратили всякакви отношения,тоест е прекратила всякаква връзка с човека,който ни свързва... Много е неприятно да я сънувам толкова често и сънищата наистина са много натоварващи и се будя цялата в ужасен страх и напрежение,после и целия ден ми се скапва.Трябва да има наичн да прекратя това...

# 578
Възможно е. но не психясвай да си даваш парите за врачки и баячки.Има и други начини да се справиш с проблема.от теб зависи

# 579
И да ви кажа и за моя странен сън преди 10-ина,че и повече години.сънувам че летя,и то покрай съседният блок и като някакъв ангел-отмъстител,размахвам нещо(не съм сигурна,или гола ръка или с меч)и влитах през прозорците на апартаментите(топло време и навсякъде е отворено,даже помня че беше светло,може би следобед)и буквално режех глави.от разтояние.само с едно размахване на ръката. Странно дълго време го помнех но не се усещахи не се чувствах гадно или виновна Tiredне знам какво беше това

# 580
Аз извънземни не съм сънувала  Crossing Arms
Ще ми е любопитно, ако някой е сънувал подобен на моя сън или даде тълкуване  Rolling Eyes
Какъв край на света, след като се спасихме?  newsm78

# 581
Да, искам да попитам тези които сънуват гибел и прочее. Страх ли ви е съня? Мен никога не ме е било страх, това е най-странното което намирам. Винаги знаех, че е нещо от което не мога да избягам и просто го приемах. С изключение на съня в които имах възможност да "превъртам" кадрите и връщам на зад, за да се опитам да променя нещо, дори и тогава ми беше ясно, че колкото и да опитвам няма да стане. Никога не ме е било страх обаче, не знам защо. Нито дори след като се събудех.

Шуши, мисля че има значение географската ширина. По-точно смятам, че темите 2012, прераждането и тази са много взаимно свързани.

# 582
И моите наблюдения са, че много хора сънуват някакво бедствие, от което бягат или се евакуират. Аз сънувах как от небето падаха големи камъни и срутиха половината къща, в която бяхме. И след това същото както в повечето подобни сънища - всички хора тръгнаха да  бягатна някъде . Не ме беше срах - съня ми завърши с това как разказвам как сме се спасили.

# 583
Нана може ли линк към другите теми, които споменаваш. Тъесачката не работи.
В съня ми не ме беше страх. Изобщо даже. То и незнам от какво да ме е страх  Laughing

# 584
Прави сте.нещата са навързани.Аз лично мисля че изхода за планетата ни зависи от нас

Общи условия

Активация на акаунт