В смисъл като от икона ли го сънува или имаше друг образ?
И на мен ми стана интересно...
Преди 14 години ми се случи нещо много странно.С тогавашният ми приятел тъкмо бяхме заживяли заедно,на квартира.и един прекрасен ден както си стоях изведнъж започнаха да летят предмети в къщи и да се чупят.звучи шантаво и откачено,и понякога чак на мен не ми се вярва,но за щастие имаше и др.свидетели.чудото продължи 3 дни,накрай стана нетърпимо.започна да хвърля много.чаши,пепелници,запалки,ножове,дори беше отвъртяло крушката от полюлея и я хвърли по мен.когато пипах предметите се осещаше топлина.напр.вдигнах една чаша която не се беше счупила от пода и беше топла.другото мн. стрнно беше на втората вечер като отидохме да спи м в хотела на "червено знаме"там буквално от нищото се материализира една чаша и пак я хвърли.не че по хотелите няма чаши,но тази си беше от нашите.познах си я.аз ги бях копувала за уиски.не искам да обяснявам в какво психическо състояние се изнесох от хотела посред нощ(там счупи още и един нощен аплик)място не можех да си намеря от ужас и уплаха,защото нещото ме преследваше.на другия ден отидох при някаква врачка(една позната го уреди)на площад македония някъде беше,но име не помня .та жената каза че въпросното нещо е дух на млад мъж,в христова възраст каза,който е починал от насилствена смърт.даже го описа визуално и то много точно.после звъняхме на хазяите да ги питаме.всичко съвпадна,само ьа насилствената смърт си замълчаха,въпреки че им казахме за какво става въпрос.няма да се впускам в повече подробности.само ще ви кажа че в последствие,разбрах че нещото се е опитало да ме предпази.по онези години имашер мн.мутри и приятелят ми си имаше вземане даване с тях .на третия ден от случката в къщи имаше сериозни проблеми и,дори се опитаха да ми навредят сериозно.за щастие ми се размина(на косъм естествено)както и да е.тогава разбрах че има природна сила и т.н.квартирата беше на 5 кюшета.Ако някой ден Рилка или Деси прочетат това,много бих искала да се свържат с мен.Рилка : стана неволен свидетел на нещата.
Един ден така мистериозно изчезнаха бисквитите на детето,обърнах всички шкафове и нищо,така и не ги открих,но съм убедена ,че са отишли в боклука по инерция ...Да не говорим колко пъти убеждавам мъжа,че това не съм го извършила
аз,но после излиза голата истина...