Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 563
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
За филма - със сигурност не съм гледала филм скоро  Tired Нямам идея наводнение, земетресение или нещо друго newsm78

# 556
  • София
И аз мислех ,че е крадец ама как е излезнал и заключил вратата от вътре /входната/ и на балконите също заключени от вътре.Даже отворен прозорец нямаще ,че беше през зимата.
Крадците могат да отключват  Wink, даже да си седи ключа в ключалката от вътре не им пречи.

# 557
Темата ми е много интересна. Скоро не ми се е случвало нищо странно (да не дърпам дявола за опашката) и знам, че пак ще умирам от страх вечер  newsm43 , но не можах да се стърпя!  Hug

# 558
Първо здравейте от мен Hug Hug HugПреди 14 години ми се случи нещо много странно.С тогавашният ми приятел тъкмо бяхме заживяли заедно,на квартира.и един прекрасен ден както си стоях изведнъж започнаха да летят предмети в къщи и да се чупят.звучи шантаво и откачено,и понякога чак на мен не ми се вярва,но за щастие имаше и др.свидетели.чудото продължи 3 дни,накрай стана нетърпимо.започна да хвърля много.чаши,пепелници,запалки,ножове,дори беше отвъртяло крушката от полюлея и я хвърли по мен.когато пипах предметите се осещаше топлина.напр.вдигнах една чаша която не се беше счупила от пода и беше топла.другото мн. стрнно беше на втората вечер като отидохме да спи м в хотела на "червено знаме"там буквално от нищото се материализира една чаша и пак я хвърли.не че по хотелите няма чаши,но тази си беше от нашите.познах си я.аз ги бях копувала за уиски.не искам да обяснявам в какво психическо състояние се изнесох от хотела посред нощ(там счупи още и един нощен аплик)място не можех да си намеря от ужас и уплаха,защото нещото ме преследваше.на другия ден отидох при някаква врачка(една позната го уреди)на площад македония някъде беше,но име не помня .та жената каза че въпросното нещо е дух на млад мъж,в христова възраст каза,който е починал от насилствена смърт.даже го описа визуално и то много точно.после звъняхме на хазяите да ги питаме.всичко съвпадна,само ьа насилствената смърт си замълчаха,въпреки че им казахме за какво става въпрос.няма да се впускам в повече подробности.само ще ви кажа че в последствие,разбрах че нещото се е опитало да ме предпази.по онези години имашер мн.мутри и приятелят ми си имаше вземане даване с тях .на третия ден от случката в къщи имаше сериозни проблеми и,дори се опитаха да ми навредят сериозно.за щастие ми се размина(на косъм естествено)както и да е.тогава разбрах че има природна сила и т.н.квартирата беше на 5 кюшета.Ако някой ден Рилка или Деси прочетат това,много бих искала да се свържат с мен.Рилка   : стана неволен свидетел на нещата. Laughingимам нужда да поговоря с някой който ми вярва защото повечето хора ме гледат като че ли съм се смахнала

Аз ти вярвам. От приятели съм чувала много подобни истории. Някакъв полтъргайст хванал една цепеница и почнал да налага хората в къщата. Пак на същото семейство или на друго, не помня полтъргайст излял тенджера с боб върху една. Тези случаи ми ги е разказвал приятел свещеник, който хората са викали да ги избавя от демоните.

# 559
мила Шуши,от твоят сън тръпки ме побиха.И знаеш ли защо?Защото не си първата която сънува това.И то в последно време...

# 560
мила Шуши,от твоят сън тръпки ме побиха.И знаеш ли защо?Защото не си първата която сънува това.И то в последно време...
Е кой друг?Същата ситуация ли? Shocked

# 561
Е кой друг?Същата ситуация ли? Shocked

И аз съм сънувала подобни неща, няколко пъти, но в малко различни варианти. Пък то аз по принцип сънувам ужасни кошмари, де Sad
Та сънувала съм, че целият град е евакуиран или пък всички бягат и че идва нещо ужасно, понякога като голяма вълна, понякога като опостушително земетресение или пък наближава нещо черно и буреносно на небето, което изглежда ужасяващо и при всичките случаи, отчаяно се опитваме да се спасим и да избягаме. Като се събудя и си спомням всичко с най-малките подробности и ми е ужасно гадно цял ден, все едно наистина съм го преживяла, от друга страна ми олеква, че не се е случило в действителност.

# 562
Аха, не съм само аз тази дето сънува глобални сънища.  Rolling Eyes Преди месеци (може би повече от 5 - 6, да не казвам близо година) имах период в който сънувах почти всяка вечер унищожението на земята. В повечето случаи знаех, че е следствие на атомни и химически оръжия. В единия сън бях в бункер с детето и приятеля ми. Те умираха първи, а аз "връщах" кадъра, за да се опитам да се спасим. Не мога да го опиша много точно. В един от сънищата, виждах големи машини които разрушаваха всички сгради и смазваха буквално хората...
За протокола. Това са сънища в период, когато не гледах новини или телевизия, нито филми с изключение на леки комедии. Не четях и форума.
По това същото време имах и серия сънища които включваха извънземни. Аз държа детето си на коленете, седнала на стол, а черепа на Габи е отворен. Пред мен са човекоподобни фигури, на големи маси извършват опити. Аз изпадам в ужас, но не мога да говоря. Чувствам се като животно на заколение. В друг сън, извънземни пристигат и започват да ни избиват...И тъй като знам колко от вас ще си кажат, че гледам много филми, пак това е в период, когато бях "откъсната" от света и нямах представа какво се случва. Не исках и да зная.
Имам още един случай които малко ме притеснява и може и да знаете нещо по въпроса за това ще питам. Точно в този период със сънищата, една вечер бях легнала и си мислех разни смешки...и изведнъж видях (буквално) или по-скоро си помислих, представих, малко дете паднало от прозорец. Мъртво. Виждах го от високо, както ще се види ако стоиш на този прозорец. 3 дена по-късно бях в моята приятелка която стягаше куфарите обратно за България. Заговорихме се, какво става там (те имаха бг телевизия, ние гледаме местни канали), та тя ми каза за нещастен случай на дете около 3 години което е умряло така. Някой знае ли го този случай? Защото след като тя ми разказа, аз просто изтръпнах и и казах, какво ми изскочи в съзнанието дни преди това. Абе, знам че звучи като голяма измислица, но знам и коя съм аз и какво не бих си измислила.

# 563
Ей, Нана и ти си като мен, аз кви "филми" сънувам, какви кошмари, направо не е за разправяне,
ако напиша книга, ще бие по приходи Хари Потър Laughing
А не гледам много ужасии, само леки сериалчета, комедии или отвреме на време като ми е скапано романтични филми. Отде ми идват в съзнанието таквиз сценарии изобщо не мога да си обясня, честно Thinking

А за детето, не знам, някакво шесто чуство или ясновидска нотка, не знам Rolling Eyes newsm78

# 564
А, Гигова, спомняш ли си го този случай въобще? Спомням си и детето, много ясно как е паднало (поза имам предвид). Облечено в бежова пижама и тъмна коса, нито дълга нито къса. Ох, да си призная, сънищата иди дойди, ама това не ми дава мира вече близо година. Те се прибраха началото на август 2008, та значи това е случка от края на юли.

# 565
# 566
  • Sofia
Ох, ужас, явно точно за този случай говориш!!  Sad

# 567
Това ми напомня филма "Война на световете" с Том Круз и Дакота Фининг.

# 568
И ти ли си го сънувала?  Shocked Разказвай моля те!

# 569
Това ми напомня филма "Война на световете" с Том Круз и Дакота Фининг.
Не съм го гледала.

Шунка, за този случай говоря. Тук виждам, че майката е била до магазина. Доколкото си спомням, по новините са казали, че детето е сложено да спи и родителите са били в другата стая. Пфу, изтръпнах като го чета сега това. Опитвах да намеря информация преди време, но все не успявах.

редактирам се, за да допълня. По името на детето намерих тази статия http://dnes.dir.bg/2008/07/02/news3157956.html#sepultura, която е и каквото моята приятелка ми разказа от новините. Мир на душичката малка.  Cry

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 20:20 от nana_cool

Общи условия

Активация на акаунт