Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 576
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
Рупите е много странно място,казват,че под тях е потънало древно селище,тракийско и че има голяма концентрация на енергия,даже съм чувала,че било посещавано често от извънземни същества,съществува и хипотеза,че там някъде е ноевия ковчег. Била съм само веднъж там и ми се стори доста зловещо. Има нещо,но ми е трудно да го определя,дали е негативно или позитивно или и двете. Но за Ванга,тя все пак е помогнала на много хора,не бива да я свързваме със сатаната,имам близки,които са ходили при нея и след това изобщо и до ден днешен не казват какво им е казала. Църквата и и всички тези стенописи са доста мрачни,но те все пак отразяват нейния свят,който е бил изпълнен с човешка мъка,болести и страдание. Много спорен въпрос е живота и и мисията и,трудно е да се дават каквито и да са оценки. Лично за мен,тя е вид лечителка и жена,притежаваща огромна дарба да общува с невидимия свят.

# 241
Доколкото знам, а и тук го пише, Ванга е искала църквата да бъде малко по-встрани и да бъде с друга форма, но волята й не е послушана и се появява това творение. Намесват се други хора и вземат решения от нейно име, и това е резултата. Даже и нейното желание да я погребат пред къщата й не е спазено, а гроба й е до църквата. Тя е смятала че къщата й е мястото, където се кръстосват духовните енергии на трите храма, строени някога там. Въпреки това, силата на Рупите и неговата покровителка продължават да дават сила и изцеление на много хора...
http://www.myshop.bg/vanga/Rupite.html

# 242
  • София
Да ви разкажа един мой наскорошен сън, че да се посмеем.

Сънувам, че имам три бебета (тризнаци) - едно момче и две момичета. Момчето го кръщавам Тома. Едното момиче наричам Цвети. Второто момиче трябва (!?!?!) да се казва Мария, но аз неискам. Мисля, мисля, но нито едно име не ми идва на ум. Накрая решавам сестра ми да го именува. Поглеждам после в акта за раждане и установявам, че детето е кръстено Делонги... Изпадам в ужас, а сестра ми ме пита в съня ми "Ама как - не ти ли харесва?"....

Толкова бях възмутена, че два дни после все за това мислех.

Представяте ли си:
- Приятно ми е Иван/Драган/Петкан.
- И на мен - Делонги....

П.П. Не харесвам марката Делонги и не съм предвидила да купувам никакви домакински уреди.

# 243
Моят кум е бил при Ванга и всичко му е познала.И мъжът ми бил с него, но не влязал, защото не се интересувал от бъдещето си.И двамата в извънземни не вярваме, както той обича да казва-има Господ и ангели, не само добри, но и лоши, но не и извънземни, защото ако имаше такива вече да са ни посетили.Не ме интересува по какъв начин е предсказвала Ванга, за да не започнат пак религиозни спорове.

Grinning Забавно ми е да ти чета наивните мнения Гита. На колко години си? Извънземни ни посещават от както свят светува. Или мъжът ти чака персонално за него делегация? Laughing
Всъщност, баба Ванга общуваше и със светът на мъртвите. А също получаваше информация от кристалите на захарта, което мисля че е код към т.нар. информационно поле. Слепите хора много често имат развито т. нар. трето око. Между другото, виждане с трето око се развива и научава с уроци и тренровки стига да се почне в по-ранна възраст. Но баба Ванга го получава като дар след клинична смърт.

Това за нечистите сили са глупости на търкалета. Нечисти сили не дават дарове за изцеляване и помагане на хора, а обратното. Рупите е свещенно място, силна геофизична зона и място за поклонение на много хора които ходят там да се изцелят или молят за бебе. Казват че мястото е с много силна целебна сила.

Но също съм чувала че неправедни хора не се чувствали добре там. Mr. Green Чакай да видим кой от темата е грешника. Laughing

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 22:16 от xenia

# 244
Ако това за неправедните хора е вярно,то означава,че 95% от посетителите на Рупите се чустват зле там. Аз по принцип,смея да твърдя,че до някъде усещам "вибрациите" или енергиите на хора около мен или на места,където се намирам,странното беше,че там усетих нещо между двете,беше едновременно и негативно и позитивно,навярно заради нещастните,болни хора,които пренасят енергиите си там и на силата на Рупите. Не мога да го определя.  като се върнахме от там,ден или два след това забременях. Бременноста беше изненадваща и шокираща,не бях подготвена за нея,плода ми спря да се развива в четвъртия месец. Колко ли грехове тежат на душата ми за да се случи така?!

# 245
Ами мен Рупите ,както и самата Ванга,ме плашеха.Тя беше още жива,когато  посетих Рупите,да съм била на  10 години,не помня,но просто си спомням ясно,че ме беше страх да не би да я срещна и да ми каже нещо лошо.Дори се ужасявах от нея и мястото...

# 246
... Бременноста беше изненадваща и шокираща,не бях подготвена за нея,плода ми спря да се развива в четвъртия месец. Колко ли грехове тежат на душата ми за да се случи така?!
Миличка ,не трябва да се обвиняваш за това!Може да се случи на всеки и причината не трябва да търсиш в себе си ,защото едва ли е в теб.На майка ми се е случвало същото преди да се появя аз ,а майка ми е най-добрата жена ,която познавам.Не мисля ,че тя или ти сте виновни  bouquet  bouquet  bouquet
Моят кум е бил при Ванга и всичко му е познала.И мъжът ми бил с него, но не влязал, защото не се интересувал от бъдещето си.И двамата в извънземни не вярваме, както той обича да казва-има Господ и ангели, не само добри, но и лоши, но не и извънземни, защото ако имаше такива вече да са ни посетили.Не ме интересува по какъв начин е предсказвала Ванга, за да не започнат пак религиозни спорове.
Всъщност, баба Ванга общуваше и със светът на мъртвите...
И понеже в Библията пише ,че не трябва да се безпокоят мъртвите ,както и да се предсказва бъдещето вероятно самата Ванга ,като вярващ човек е смятала ,че и тежат много грехове ,но за нечистите сили...не го вярвам особено.Защото тя цял живот се възползваше от дарбата си за да помага ,не за да получи лични облаги ,нито да навреди.
Но за църквата...честно казано не бих влязла в нея.Имам си мнение за "иконите", нарисувани от Светлин Русев.

# 247
Поразрових се из нета за Ванга и попаднах на друга пророчица-родопската Христина, ако пишещите тук споделят нещо и за нея, ще ми бъде интересно да прочета.Има ли такива хора, които са ходили при нея, за нея пише, че лекувала по метода на Джуна-т.е. с енергия и е получила дара си от Божията майка.Предполагам, че и дара на Ванга може да е от Бога по силата на логиката...

# 248
Ели_ ,
Благодаря  bouquet
Преди да ми дойде тази идея пуснах търсачката ,но с ключова дума "Ванга" и не ми изкара нищо ,но сега ще я прегледам темата.

# 249
Иконите наистина са малко странни на пръв поглед.
И мен в първия момент ме стресираха иконите му. Всички тези изпити лица и цялата тази болка, която лъха от тях, но после си казах, че такъв е и българският народ в момента и хората, които са ходили при Ванга за да им помогне. И ги приех просто като отражение на действителността.

ако има други цивилизации досега да са ни посетили.Хъбъл е стигнал до най-старата галактика на няколкостотин/незнам точно колко/ милиарда светлинни години.Досега тези извънземни, за да са дошли трябва да са намерили начин да пътуват със скорост по-висока от скоростта на светлината, а такава в природата и космоса не съществува.

Всъщност съществува нещо, което е по-бързо от светлината, но не ми се отваря и тази тема.

Колкото до извънземните, преди доста време четох една книга, в която се описваха основните хипотези за възникването на Вселената и живота в нея и една от хипотезите беше, че не можем да се срещнем с други извънземни цивилизации просто защото не можем да се засечем във времето, т.е. когато нашата цивилизация е достигнало необходимото равнище за осъществяване на този контакт другите извънземни цивилизации или са все още в началото на своето развитие (т.е. нямат необходимата технология) или вече са загинали. Като се има в на предвид (ако се доверим на учените) от кога съществува Вселената и от колко години нашата цивилизация има възможността да изпрати каквото и да било в космоса, тази хипотеза ми се струва доста разумна.

# 250
Има Вселена в десет измерения или поне такава теория имат учените.Възможно е да има вселени, които са паралелни на нашата, тогава е възможно съществуването на т.нар.извънземни, но това е просто теория, хипотеза.

# 251
  • Разпиляна във въображението
Щом мненията ми ви се струват наивни ок, но аз се занимавам и интересувам от астрономия и знам, че ако има други цивилизации досега да са ни посетили.Хъбъл е стигнал до най-старата галактика на няколкостотин/незнам точно колко/ милиарда светлинни години.Досега тези извънземни, за да са дошли трябва да са намерили начин да пътуват със скорост по-висока от скоростта на светлината, а такава в природата и космоса не съществува.

Ако греша ме поправи - Хъбъл се намира в орбитата на Земята Thinking Очаква се следващата година той да "изгори" в атмосферата на Земята.
На Светлин Русев картините му са едни и същи. Поне на мен така ми изглеждат. Едно си знае, едно рисува. Църквата в Рупите призната ли е от Светата Църква. Мен лично ме съмнява. Не бих я посетила. Би ме подтиснала.

Как можеш да предположиш как ще се чувстваш без изобщо да си била там?

Погледнах снимките от линковете, които бяха дадени. Иконите са "свободни" съчинения.

# 252
Бианка,благодаря ти.  Simple Smile Момичета,трудно е да се коментират тези икони,наистина са доста зловещи,но все пак са продиктувани от емоционалното състояние на художника или самата Ванга. Не ми се вярва да са "свободни съчинения",бих ги нарекла-мрачни съчинения. Тези икони се запечатват в съзнанието и предизвикват негативни мисли и емоции,лично мое мнение е,че от иконите,трябва да струи светлина,вяра,да бъдат пропити с любов. Но все пак всички ние отразяваме действителността по различен начин.

# 253
  • Разпиляна във въображението
Като гледам картините на Светлин Русев се сещам следното - видяла една, все едно видяла всички. Рисува едно и също, едни и същи образи, един и същи поглед. Вижте тук - http://www.europressbg.net/bg/svetlin.htm

# 254
Щом мненията ми ви се струват наивни ок, но аз се занимавам и интересувам от астрономия и знам, че ако има други цивилизации досега да са ни посетили.Хъбъл е стигнал до най-старата галактика на няколкостотин/незнам точно колко/ милиарда светлинни години.Досега тези извънземни, за да са дошли трябва да са намерили начин да пътуват със скорост по-висока от скоростта на светлината, а такава в природата и космоса не съществува.

Не съществува за земните технологии. В природата и космоса съществуват начини за пътуване с по-висока скорост от светлината.
Не е нужно да ходим някъде си да ги търсим, те сами си идват. Тайни подземни лаборатории на Наса и Цру държат претърпяли катастрофа летящи чинии за изучение на технологиите, и разни тела на загинали извънземни, на които се извършват дисекции. И това не е от вчера, а от времената когато и родителите ти прави са стояли под масата.

http://ca.youtube.com/watch?v=qhOWOynVgYI&feature=related
http://ca.youtube.com/watch?v=ixmCbKdlLmE&feature=PlayList&a … ext=1&index=1

Те си оставят портрети и съобщения на полетата.
Трябва да си сляп, изобщо да не се интересуваш какво става около теб, за да не знаеш тези неща и да не вярваш в посещения на извънземни.

Общи условия

Активация на акаунт