Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 740
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Sway малко назад в темата писахме за този филм.

Искам да ти кажа,че след филма на мен ми се е случвало да се събуждам в продължение на месец точно в 3 без нещо,обаче мисълта ,че ще удари 3 ме е побърквала и даже като адвокатката взех да си обръщам часовника Laughing Абе много гадно филмче,аз нали съм фен на такива филми,това лято гледах един още по брутален, на филм фестивал е казвам ви до ден днешен ме хваща паника,ама емили роуз е песен пред тоя,който гледах.Няма да ви казвам кой е защото наистина не бива да се гледа от никой.

Та идеята ми е ,че филмите имат огромно психическо влияние върху нас,само не мога да си обесня със събужданията в 3 как ставаше номера.

# 316
  • Видин
...само не мога да си обесня със събужданията в 3 как ставаше номера.
Както си писала психологическо влияние. Знаеш че като се събудиш нощем и видиш че е 3ч може да е на лошо и просто мозъка ти е запомнил, че трябва да се събуждаш в 3ч.
Аз съм го пробвала, като преди да легна и си казвам няколко пъти че трябва да стана в 7ч, примерно и обикновенно към 7 без нещо се събуждам. Май му викаха биологичен часовник Rolling Eyes

# 317
Kogato bqh malka okolo 4-5 godi6na postoqnno vijdah nqkakvi ne6ta koito v deistvitelnost ne su6testvuvat i tova se slu4va6e mnogo 4esto.Roditelite mi znaeha za tova no ne im prave6e osobeno vpe4atlenie.
ThE_FreaK, по принцип малките деца са по-чувствителни и усещат присъствието на душите. Но при сънищата е много важно вътрешното чувство. От публикацията ти чета следното: "postoqnno vijdah nqkakvi ne6ta koito v deistvitelnost ne su6testvuvat", щом ти сама ги определяш като такива, вероятно са просто кошмари. Доста често съм станувала като по-малка, че ме гонят зомбита, призраци, недоброжелателни хора, но и ясно осъзнавах, че това е плод на фантазията ми в следствие на някои неща от ежедневието. Но съм имала и други сънища, които съм чувствала, че са спомени от предходен живот (с извинение към тези, които не вярват в прераждането). Това е, мисля, че е било кошмар.

И аз си го обяснявам по същия начин. И също като теб съм си нагласяла биологичния часовник. Случвало ми се е да се будя 1-2 мин. преди да започне да звъни обикновеният часовник.  Laughing

# 318
да верно че има нещо с биологичниа часовник аз като съм била на училище съм си казвала наум че трябва да стана в 7 и точно няколко минутки преди това си отварях очите.Разликата е там,че не исках да се събуждам в 3 ама на събуждах се Laughing

# 319
  • Пловдив
Всеки ден се събуждам в 7.45,а часовникът звъни в 7.50.А иначе още ме е страх да гледам "Предизвестена смърт".Сега,като ви чета, съвсем няма да събера кураж.Някои филми направо могат да ти разклатят психиката.Между другото,след като родих ме упоиха,за да могат да ме зашият и сънувах едни доста странни хора ,лежащи в съндъци с някакво желе вътре.Беше ужасно.Година след това излезе един такъв филм-същите кадри...не го и догледах до края,умрях от страх.И после откъде вземали идеи за сюжет-от кошмарите на хората. newsm43

# 320
Всеки ден се събуждам в 7.45,а часовникът звъни в 7.50.А иначе още ме е страх да гледам "Предизвестена смърт".Сега,като ви чета, съвсем няма да събера кураж.Някои филми направо могат да ти разклатят психиката.Между другото,след като родих ме упоиха,за да могат да ме зашият и сънувах едни доста странни хора ,лежащи в съндъци с някакво желе вътре.Беше ужасно.Година след това излезе един такъв филм-същите кадри...не го и догледах до края,умрях от страх.И после откъде вземали идеи за сюжет-от кошмарите на хората. newsm43

хах като каза че те шили след раждането и мен ме упоиха да ми правят тампоната и виждах хората около мене като елфове попаднах в тая виртуалната игра world of warcraft че мъжо тамън си го беше изтеглил,много смешно ,някакви елфове и коне подскачаха край мене ужас Laughing

# 321
Снощи сънувах нещо много реално - че съм бременна и раждам момиченце, което кръщавам Дарина. Спомням си всеки детайл от съня, беше много истинско... И днес отивам в офиса, разказах на колегите за съня си, посмяхме се малко, защото още не съм се наканила да ставам мама. Идва по обяд една жена (клиент) с едно малко момиченце (на около 3г.) Аз много обичам деца и я попитах как се казва, а тя не искаше да казва, само ме гледаше дяволито. Майка й ми отговори "Дарина". Колегите чак се умълчаха, жената помисли, че нещо е станало и бързо си тръгна. Това не може да ми излезе от главата...

# 322
Един мой сън,най вероятно спаси живота ми,вярвайте в сънищата си и се научете да ги тълкувате по свой начин,съдейки по самия сън и чувството,което ви е оставил,след събуждането.

# 323
Един мой сън,най вероятно спаси живота ми,вярвайте в сънищата си и се научете да ги тълкувате по свой начин,съдейки по самия сън и чувството,което ви е оставил,след събуждането.

Би ли споделила... Rolling Eyes

# 324
Вчера една приятелка ми разказа, че сънувала/ а тя за първи път ме сънува/, че купуваме мартеници. Аз - две мъжки, тя различни...
Аз имам син, тя дъщеря.
Надявам се , че сме си купували здраве така...
Иначе моите сънища са много странни.
Вярвам, че мъртвите се свързват така с нас. Подсказват ни.
Преди смъртта на баба няколко дни преди това сънувах погребението и.
На другата ми баба когато е починала, защото не бях вкъщи тогава, я сънувах в една градина вечерта и с едно момиче на ръце. А тя е имала момиченце и е починало още като малко.
Има нещо, не искам ад си обяснявам всичко, опитвам се да не се страхувам, защото понякога сънищата са много реални, като се събудя ме боли, особено ако е било нещо страшно, дори съм сънувала много реално че се моля и нещото си е отивало.
Мозъка на човек е необятна вселена. със сигурност има много неоткрити "файлове", които ние не можем да използваме и да контролираме.

# 325

Би ли споделила... Rolling Eyes

Разбира се,имам две неуспешни бременности и безкрайни изследвания след това,преди около месец си казах и обещах,че спра да ходя по лекари. Точно,когато бях на път да отменя последния си час при доктор,сънувах,че получавам силен кръвоизлив и на сън усетих страшни разкъсващи болки. Свикнала съм със сънищата си и най-разумно отидох на преглед,там се оказа,че имам сериозен проблем,последва операция и сега,слава Богу,нещата са на ред. Ако не бях отишла на време ме е страх да си помисля какво би последвало.

# 326
  • Plovdiv
Аз също напоследък сънувам мнг странни и гадни работи. Преди няколко дни сънувах,че съм в някакъв хотел с една приятелка и се возим в асансьора. Тя искаше да слезем на 8мия етаж, а аз на 5тия. Аз се качих с нея до 8мия,но и казах,че няма да слезна. След това я виждам през вратата на асансьора (беше стъклена) как започва да се катери по някакви стълби, но между стъпалата на тези стълби има мнг голямо разстояния. Тя не успя да се качи на едното стъпало и падна, между стълбите, на пода на първия етаж в някаква ненормална поза. Както ги дават по филмите. След това се озовавам на някакъв мост с много красива гледка. Под моста има почти пресъхнала рекичка с много камъни около нея. Около мен имаше много хора, приличаше на някаква туристическа забележителност. Както се любувах на гледката една жена,която стоеше до мен се хвърли от моста и се уби на камъните. В този момент ми звъни майка ми по телефона, за да ми каже, че баща ми се е хвърлил от някакъв прозорец пред очите й. Спомням си само с къв ужас я слушах и след това се събудих.

Втория сън сънувах,че съм булка, с роклята му с всичко и седя седнала на едни стълби и чакам мъжа ми да дойде. Около мен много хора мнг нещо . Един познат се навежда и ми  дава букет от три алено червени рози и ми се усмихва. И се събудих. Чувала съм, че да се сънуваш булка е на смърт и тия рози съвсем ме шашнаха.  Confused Но каквото е писано.

Съжалявам за дългия пост, надявам се не съм ви досадила.

# 327
Да сънуваш булка,не предвещава смърт,чакат те изпитания,които може и да са свързани със здравето. Минаването по мост,също означава трудности,но с които ще се справиш. Червената роза е символ за любов,както на яве,така и на сън,т.е ще познаеш истинската любов. Ако човек сънува много и различни сънища,това може да означава,че е напрегнат и под стрес,това пречи на спокойния сън и вяка нощт сънуваш различни объркани неща. Не се притеснявай,в крайна сметка,самият живот е низ от трудности и перипетии,които са разредени и от щастливи моменти.

# 328
леле снощи какъв гаден сън сънувах,но днес се оказа за добро,получих неочаквана сума пари.

Та съня беше следния: лежахме с някакви непознати хова в нещо като таванска стая,а отсреща още легла ,но на тях лежаха трупове. Аз с един фенер ги оглеждах от леглото си,конкретно светвах и изгасях в лицето на един мъртвец,той взе ,че се събуди.Започна да имитира моите мимики и физиономии,при което питах останалите дали и на тях им прави така и те потвърдиха.Едно момиче имаше до мен,каза "аз си вземам нож и ще спя с него и няма да ме докосне никой".Да,ама не мъртвеца стана,нападна я станаха на топка и изчезнаха.Ужас щях да умра от страх като се събудих.После сънищата продължиха в същия дух,някакви зомбита,мъртъвци,аз бягам от тях,те след мен ужассс. Също се сънувах с брада,ей това вече незнам какво означава,ако някой знае моля да разтълкува.

# 329
леле снощи какъв гаден сън сънувах,но днес се оказа за добро,получих неочаквана сума пари.

Та съня беше следния: лежахме с някакви непознати хова в нещо като таванска стая,а отсреща още легла ,но на тях лежаха трупове. Аз с един фенер ги оглеждах от леглото си,конкретно светвах и изгасях в лицето на един мъртвец,той взе ,че се събуди.Започна да имитира моите мимики и физиономии,при което питах останалите дали и на тях им прави така и те потвърдиха.Едно момиче имаше до мен,каза "аз си вземам нож и ще спя с него и няма да ме докосне никой".Да,ама не мъртвеца стана,нападна я станаха на топка и изчезнаха.Ужас щях да умра от страх като се събудих.После сънищата продължиха в същия дух,някакви зомбита,мъртъвци,аз бягам от тях,те след мен ужассс. Също се сънувах с брада,ей това вече незнам какво означава,ако някой знае моля да разтълкува.
Може би от брадата са ти дошли парите-виж какво намерих Peace
БРАДА, БРАДЯСАЛ - ако сънуваш, че имаш дълга и гъста брада, чака те печалба. Ако е обръсната или късо подстригана, ще имаш загуби или ще станеш обект на подигравки. Ако е посивяла, ще те споходи лош късмет. Ако е черна и хубава, ще се радваш на успехи, здраве и почести. Ако е червена, ще участваш в спор. Ако е прекалено остра и бодлива, значи говориш твърде много и ще си патиш от това. Ако е рядка или пада, значи ще страдаш от хорското присмехулство. Ако някой те дърпа за брадата, ще се разминеш на косъм от сериозна имуществена загуба. Ако видиш в съня си човек с брада, значи някой ще се опита да ти наложи волята си и трябва да му се противопоставиш. Ако жена сънува себе си с брада, значи ще се окаже, че бракът й е несполучлив.
Да ама пък ти си жена........и това последното не ми хареса много newsm78

Общи условия

Активация на акаунт