Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 642
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Хайде стига сте си тълкували сънища!  F_Diamond, прочети заглавието на темата! Да сънуваш глупости не е странно. Аз онзи ден се целувах на сън с Иван Звездев и му смърдеше устата. Laughing

# 466
Хайде стига сте си тълкували сънища!  F_Diamond, прочети заглавието на темата! Да сънуваш глупости не е странно. Аз онзи ден се целувах на сън с Иван Звездев и му смърдеше устата. Laughing
Laughing Laughingе то след всичките тези пикантерии ,които готви..

# 467
Брей,много пловдивчани в тая загадъчна тема newsm78 WinkИма нещо мистериозно в този град Thinking

# 468
  • Sofia
и аз да следя темата,че ми стана интересна

# 469
  • Има много детски смях.
.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 16:57 от Umma

# 470
Брей,много пловдивчани в тая загадъчна тема newsm78 WinkИма нещо мистериозно в този град Thinking
Да но никой не  е писал скоро нещо интересно,странно...... Rolling Eyes
Peace Така ами има си тема за сънищата  Peace
Ти пък намери кого да сънуваш  Joy

# 471
Да, и то какво....

# 472
  • 7800

Заинтригува ме ...

# 473
  • София
искам да споделя, не е паранормално това, но малко ме притесни Embarassed
вчера си минавам покрай едно училище и на оградата беше кацнала една врана. Погледнах птицата, в момента в който погледите ни се засякоха си помислих" Колко зловеща и гадна всъщност отблизо е тази птица и как с тези големи клюнове кълват очи и какво ли не". Не бях направила и няколко крачки по пътя си надулу по улицата(която за щастие е доста оживена) и враната ме настигна и ме одра по главата. Аз бях с гръб към нея и незнам какво искаше да направи-да кацне на главата ми ли, да ме нарани ли...незнам. Добре, че насреща ми се задаваше едно момиче и го попитах-зад мен ли е още птицата, та тя се засмя и ми каза,че не е.Знаете ли повече за поведението на тези птици, защо реагира така, дали не предвещава нещо лошо тази случка. Като се сетя и ми става едно такова ... гадничко Rolling Eyes

# 474
  • Варна
За пръв път чувам за подобна реакция от страна на врана. Разбирам, че те е притеснило, но аз да върна нещата към по-прагматичната им страна - желателно е, ако наистина те е наранила, да идеш на лекар, да ти удари една инжекция против тетанус и ако прецени нещо друго, не съм много наясно. Все пак това си е диво животно и може да разнася болести.

# 475
  • София
искам да споделя, не е паранормално това, но малко ме притесни Embarassed
вчера си минавам покрай едно училище и на оградата беше кацнала една врана. Погледнах птицата, в момента в който погледите ни се засякоха си помислих" Колко зловеща и гадна всъщност отблизо е тази птица и как с тези големи клюнове кълват очи и какво ли не". Не бях направила и няколко крачки по пътя си надулу по улицата(която за щастие е доста оживена) и враната ме настигна и ме одра по главата. Аз бях с гръб към нея и незнам какво искаше да направи-да кацне на главата ми ли, да ме нарани ли...незнам. Добре, че насреща ми се задаваше едно момиче и го попитах-зад мен ли е още птицата, та тя се засмя и ми каза,че не е.Знаете ли повече за поведението на тези птици, защо реагира така, дали не предвещава нещо лошо тази случка. Като се сетя и ми става едно такова ... гадничко Rolling Eyes

Във втори курс, като отивах към Университета и мен така една врана се опита да отскубне нещо за спомен от мен  Crazy
Разликата е, че аз не съм я гледала или нещо подобно.. просто си вървях. Явно има нещо, което ги привлича..чувала съм,
че лъскавите неща ги привличат. За твое успокоение - малко след това ми беше сесията - взех си всички изпити, нищо лошо
или ненормално не ми се случи   bouquet Само още като се сетят колегите и се смеем заедно  hahaha

П.С. При мен нямаше кръв или друго, просто няколко липсващи косъма...иначе  Месечинка виторога е права и ако има нещо
мини през лекар за тетанус - не се знае какви болести носят тея гадинки...

# 476
Наистина и на мен враните са ми много отвратителни ,
някъде из темите имаше писано за тях и бях отворила
един линк ,където прочетох ,че се смятали за много
мъдри животни.Може пък да е усетила мислите ти...

# 477
  • В сърцето на ММ
Да не би да си била неразположена? newsm78

# 478
Или си била намазана с брилянтин  Mr. Green

Това каква връзка има с поведението на враната? newsm78 Grinning

# 479
  • 7800
Или си била намазана с брилянтин  Mr. Green

Това каква връзка има с поведението на враната? newsm78 Grinning

Доколкото знам, кучетата го усещат. Може би и птиците. А пък може и да е била врана-телепатка и да е прочела лошите мисли.

Общи условия

Активация на акаунт