Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 604
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
Дай, Боже, и ние да се върнем един ден,ако се ноложи да мрем.Само да не е като зомбита #Silly

# 511
Имам много интересен филм на компа за жена, която е била на оня свят и се е върнала и разказва. После намерила сина на една друга жена, вече умряла, но също е била отвъд и е разказала на сина си като се съживила и той го разказва на хората. Майка му умряла от рак, 3 дни била в морга отворена, защото умряла по време на операция и преценили, че не е нужно да я шият. След 3 дни възкръснала за ужас на лекарите и живяла още 14 години. Синът и станал свещеник и всички върнали се оня свят след това станали силно вярващи. Невероятно е ви казвам. Руски филм е. Не знам къде да го сложа да си го свалите и гледате. Имам още няколко тук ама още не съм ги гледала.

Кажи му поне името де.
Имаше такъв истински случай в медицинската практика. уникален. Върнала се от оня свят в незашит отворен вид. и без следа от ракови клетки.

# 512
НикиФин, ако успееш да качиш някъде филма ни пусни линкче, струва ми се доста интересен и с удоволствие бих го изгледала Peace

# 513
Ами точно същото става и тук. Може да е същия случай. Филмът е after_life.avi
Тук го намерих и май е същото, заедно със субтитри, но не знам що не успях да го сваля

http://98.130.203.141/index.php?option=com_remository&Itemid … =20&orderby=4

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 14:44 от NikiFin

# 514
А тук намерих и разказ за въпросното Барнаулско чудо. Последният разказ е

http://pravoslavie.domainbg.com/15/chudesa/chudesa01.html

Звучи малко като приказка за караконджоли, но аз съм склонна да вярвам. Колко болен трябва да е един мозък за да измисли подобна история и фолм да направи за нея.

# 515
Ами точно същото става и тук. Може да е същия случай. Филмът е after_life.avi
Тук го намерих и май е същото, заедно със субтитри, но не знам що не успях да го сваля

http://98.130.203.141/index.php?option=com_remository&Itemid … =20&orderby=4

какъв after life на руски филм бе? Дай нормалното РУСКО заглавие!

# 516
Дали сънищата са плод на подсъзнателното мислене или имат за цел да ни предупредят за нещо?
Снощи сънувах нещо и беше изключително реално. Търсих в съновник, но не намерих информацията, която ми трябва.
Търсачката ми не работи и да ви питам - има ли тема за сънища или да го споделя тук? 

# 517
Дали сънищата са плод на подсъзнателното мислене или имат за цел да ни предупредят за нещо?
Снощи сънувах нещо и беше изключително реално. Търсих в съновник, но не намерих информацията, която ми трябва.
Търсачката ми не работи и да ви питам - има ли тема за сънища или да го споделя тук? 
Ако е лош сън,не го разказвай преди 12.00 часа,че ще се сбъдне(така съм чувала).Иначе в търсачката има съновници,но най-вече за отделни предмети,цветове,животни и т.н.

# 518
А тук намерих и разказ за въпросното Барнаулско чудо. Последният разказ е

http://pravoslavie.domainbg.com/15/chudesa/chudesa01.html

Звучи малко като приказка за караконджоли, но аз съм склонна да вярвам. Колко болен трябва да е един мозък за да измисли подобна история и фолм да направи за нея.

Ужас, направо настръхнах... Дали наитина е реален случай  Rolling Eyes

# 519
  • Sofia
аз пък съм чувала обратното,че за да се сбъдне не се разказва преди 12ч
А ако е лош,отиваш в тоалетната,пишкаш ,разказваш си съня и всичко е ок Wink

# 520
Филмът се казва Я бъйла в гостях у смерти... на Валентина Романова. Това е другата жена, която умряла при катастрофа и за нея е филма. За другия случай има малко накрая

# 521
Прочетох въпросния разказ...
Ами прекалено богохвалене ми се стори, не съм склонна да вярвам на разказаното. Прилича на онези притчи, разказвани от сектантите.

# 522
  • Варна
На същото мнение съм.

# 523
  • София-в сърцата на моите деца
Доста изсилено ми се струва.....ама знам ли? newsm78

# 524
Някои сънища са в следствие на натрупания стрес през ежедневието, други са с цел да ни предупредят, трети може дори да са в следствие на нещо преживяно преди много години. Понякога сънищата са с голяма символика, която крие интересни послания, за това и доста хора прибягват до съновници. Но според мен (поне при моите сънища) е много важно първото чувство след като се събуди човек и това за какво си мисли точно в момента когато се събуди и си спомни съня. За себе си съм намерила начин как да си ги тълкувам.
Ако разкажеш съня си, може и да се намерят хора, които да ти дадат насока.

Общи условия

Активация на акаунт