Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз пък няколко пъти съм се сънувала и булка, и бременна, и нищо лошо не се е случвало.

# 76
Да се сънуваш бременна,със сигурност означава че не си,и обратното.Освен това мисля,че бременност означава пълнота,по-скоро нещо хубаво ще ти се случи.Е,ако се надяваш да забременееш,не е хубаво...

# 77
аз пък ,като сънувам яйца,винаги имам сериозни кавги в къщи.

# 78
Слава богу моите сънища нищо не озна4ават,преди месец сънувах 2 булки,4е и едната беше бременна,за щастие нищо лошо не ми се е слу4вало PraynigА ина4е се сънувам бременна много 4есто,или пък 4е раждам,през последните 3м съм го сънувала това поне 5 или 6 пъти.За щастие вси4ко е ок Peace

# 79
Аз пък няколко пъти съм се сънувала и булка, и бременна, и нищо лошо не се е случвало.
Peace
И аз така. Падане на зъби, като сънувах имах голям проблем, който след съня се реши.
Всичко е въпрос на самовнушение и тъй като сънувам цели филми никога не съм свързвала определените елементи с действителността. Освен това много пъти съм сънувала неща, които означават сватба - по съновника, а все още не сме се оженили с моето момче.
Аз за себе си съм решила, че каквото и да сънувам вещае само хубави неща. Хич не ми се иска да изпадам в подробности и внушения, да се депресирам и да си развалям настроението дни наред.

# 80
Здравейте, моите странни неща май се най-вече странните ми сънища. Преди да забременея сънувах че вървя и стигам до някакви влакови релси. Настъпих огромни тръни, заболя ме, моя приятел искаше да ги извади, но аз не му позволих и си ги извадих сама. Продължих да ходя и изведнъж намирам една купчина със снимки черно бели и когато почвам да ги разглеждам виждам, че и от двете страни на снимката има снимани хора, но всички бяха слепи. След това се появи баба Ванга гледачката. Вървим с нея по един път, аз напред, тя по мен и опипва с ръка хората, които срещаме, сякаш ги определяше кой какъв е или търсеше точно определен. Почна да говори...каза, че бъдещето ще е нормално, нито много добро, нито много лошо, просто нормално. Също така нормално плодородно, кото аз в съня си си представях плодородно поле. Ноща преди да разбера, че съм бременна сънувах на зазоряване, че бяло кълбо идва от високо и ми влиза в корема. Отворих очи и се почувствах пълна и пратих веднага приятеля ми за тест за бременност..сътветно беше положителен. Предния месец правихме бебе, но не вярвах, че ще стане тъй като бях изживяла страхотен шок. По спешност колобирах в Пирогов и там пред очите ми почина една жена. Майка ми е сънувала Богородица с дете и то и казало, че ще има момичет.е това съм била аз/и се оказало, че маме  бременна. Май имаме традиция в семейството Laughing Да не говорим, че след съня отишла на църква и обещала, че ако има момече ще го кръсти Мария и аз съм се родила на 15-ти август което е Богородица

# 81
Kikoimeri,не че не знаеш,но искам и аз да ти го кажа-предстои ти най,най,НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО ДА ТИ СЕ СЛУЧИ!Не денят на раждането,както се казва обикновено,тогава буквално не осъзнаваш какво се е случило,въпреки че го очакваш 9 месеца,но след това...Моето момченце е на 1 год. и 5 месеца и мога да кажа че  всеки ден го обичам още и още повече,сякаш един ден ще ми гръмне сърцето от обич!Нека никакви сънища не те тормозят от тук нататък,да ти е спокойно и да родиш едно голямо,розово,сладко и най-вече здраво бебче!Ето това ти предстои!                           http://www.vbox7.com/play:9111b6a2

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 17:00 от rozi-maxi

# 82
  • София
Момичета, някой знае ли,  какво означава да сънуваш как Богородица ражда Исус?

# 83
Моята баба почина след лекарска грешка, задуши се и почина, а имаше още много живот в нея. На 20-тия ден седяхме в кухнята с мъжа ми и гледахме филм на лап топа. Беше около 2 и половина. В един момент на мен ми прилошава, но как? Някакво странно изтръпване, което тръгна от краката и започна да се качва нагоре. Адски странно, безболезнено, но до един определен момент, когато усетих, че наближава сърцето. Когато стигна близо до него единствената ми мисъл беше, че УМИРАМ. Аз знаех, че става нещо с мен и не би било обикновен припадък или прилошаване, аз бях сигурна, че умирам!!! Целият ми живот за секунди премина пред мен като на филмова лента и в следващия момент само успях да промълвя на мъжа ми, че ако стане нещо с мен, венага да повика линейка и да се грижи за детето. Той разбира се се паникьоса и започна да се суети около мен. Усещането беше повече от страшно, защото в следващия момент не можех да си поема въздух нормално.. и след около 15 мин. всичко отмина, но за определени минути бях сигурна, че умирам, просто разбрах как се чувстват хората, които умират. Когато се съвзех бях шокирана от това, за което се сетих. Моята баба беше починала, изживявайки същото състояние по думите на лекарите. Разбрах, че баба е дошла при нас в този момент. Отидох в тоалетната тресейки се цялата от страх и вълнение и за 5 мин. успях да се изпишкам точно 3 пъти. Ето защо хората казват: "Да се напикаеш от страх!" В следващия момент мъжът ми отида да нагледа детето, което спеше в хола. На вратата на хола в отражението видя баба ми. Тогава започнах да и говоря на глас, защото знаех, че ме чува. Помолих я да не ми се явява, защото ме е страх от всичко това, помолих я, ако ми се яви да го направи по начин, който да не ме изплаши. И знаете ли какво съзрях в следващия миг в едно от цветята, с които е обрисуван мокета ни - моята баба, нейния лик. Видях очите и, косата и, всичко, тя беше скрита в образа на едно цвете, толкова красиво! Разплаках се от вълнение, благодарих и, че я виждам, макар и може би за последен път. След това отново на глас я помолих да се явява в сънищата ми. Знаех, че ме чува, защото духът и беше при нас в онзи момент! Това преживяване ще остане завинаги в сърцето ми - едновременно беше адски страшно, защото духът и беше в мен, подсказа ми как се мъчила когато е умирала и в следващия момент да я видя по този красив начин, о, Господи!! Сега ми остава да се моля за душата и, която е на едно прекрасно място, където е много щастлива!  Praynig Обичам те, бабо!

# 84
На хубаво е

# 85
  • София
На хубаво е

Благодаря   bouquet
Сънувах този сън доста отдавна, това е най хубавият ми сън. Направо беше страхотен  Heart Eyes

# 86
Здравейте!Нещо,нищо странно не ни се е случвало в последно време.Ноооо,това е затишие пред буря!Идва Коледа,тогава стават ЧУДЕСА smile3521!

# 87
Здравейте!Нещо,нищо странно не ни се е случвало в последно време.Ноооо,това е затишие пред буря!Идва Коледа,тогава стават ЧУДЕСА smile3521!
PeaceДай боже само хубави чудеса на всеки! Laughing

# 88
Дано наистина станат чудеса и да има здраве за българите!  Peace

Една тъжна статистика, по която миналата още Коледа се беше изказала Алена, астроложката. Незнайно защо пред празници, последните години в България се случват трагични събития. Ето сега застреляния студент; децата пред Индиго, по Коледа; загиналите с автобуса, на моста при Бяла; децата, които катастрофираха в Македония (май пред Великден беше) и др. Дано този порочен кръг спре, минаха 7 години.  Praynig

# 89
Сега ви разгледах темата и се сетих за нещо което се случи преди 4 години.Баба ми почина когато аз бях на 12 години (а тя на 54)а  дядо когато аз бях на 18 (а той на 62).Вкъщи имам една тяхна снимка скътана някъде дълбоко в един от шкафовете.Аз бях много привързана към тях мама и тати работеха в друг град и се прибираха веднъж месечно.И от как се знам съм с тях.Родителски срещи тържества и т.н.т постоянно с тях до 4 клас.Само веднъж след  толкова години ги сънувах казаха че са ми дошли на гости да видят как съм и да се запознаят със сина ми който тогава беше на 4 годинки.Сутринта се събудих още с мисълта за тях когато си пиех кафенцето (малкия още спеше) се сетих за снимката след около 15 мин. се събуди сина ми и дойде при мен в хола и поглеждайки снимката каза "Мамо аз ги познавам те снощи бяха у нас"поразпитах го но нищо точно ме каза мисля че ги е сънувал.

Общи условия

Активация на акаунт