Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 557
  • 774
  •   2
Отговори
# 225
Не оставяйте такива глупави филми да ви създават погрешни представи и най-вече да всяват страх и ужас. Това са просто измислици,които са създадени да печелят пари,нямат никаква стойност. Ако искате да придобиете по-реална представа,гледайте Дискавъри,Хистори,каналите,в които предаванията от този тип са почерпили информация от действителни случки. Един много поучителен филм,но и доста страшничък,е "Дяволът в Емили Роуз",твърди се,че е по действителен случаи.  мен лично този филм ме накара да се замисля доста и въпреки потресаващия сюжет и сценарии,открих доста неща за вярата,доброто и злото. Пълен е със силни моменти и е на абсолютно религиозна тематика.

# 226
Сестра ми понякога вижда разни хора,които ние не можем да видим.Пък нито е луда,нито дава признаци да е такава.Като ми разказва,направо ме хваща страх.Посъветвах я да ги пита дали искат нещо,но и нея я е страх.Аз пък преди години бях канена на сватба и сънувам,че баба ми умира в деня преди сватбата.Въпросната венчавка беше обявена за събота,а в петък майка ми се обади,че баба ми наистина е починала.Аз й казах,че не съм учудена и че съм го сънувала вече.Незнам какво да мисля,бях го забравила,но сега, като ви чета и се сетих.

А тези хора кога ги вижда. През деня като си е нормално будна или нощем и се явяват. И аз познавам момиче,  което вижда или по точно е виждало разни хора, които др не виждаме. Според нея са извънземни, даже са и говорели. Но от как собствената и майка я вкарала в лудница са спрели да и се явяват. Докато е била там са дошли и са и казали, че повече няма да я безпокоят. Само малко време е прекарала там за щастие. Иначе е много умно и интелигентно момиче и на мен поне не ми изглежда никак луда.

# 227
Не оставяйте такива глупави филми да ви създават погрешни представи и най-вече да всяват страх и ужас. Това са просто измислици,които са създадени да печелят пари,нямат никаква стойност. Ако искате да придобиете по-реална представа,гледайте Дискавъри,Хистори,каналите,в които предаванията от този тип са почерпили информация от действителни случки. Един много поучителен филм,но и доста страшничък,е "Дяволът в Емили Роуз",твърди се,че е по действителен случаи.  мен лично този филм ме накара да се замисля доста и въпреки потресаващия сюжет и сценарии,открих доста неща за вярата,доброто и злото. Пълен е със силни моменти и е на абсолютно религиозна тематика.

Въпреки, че филмът е много подсилен с разни плашещи ефекти, всъщност си е за съвсем реални неща, нищо че е художествена измислица. Ето ти един съвсем същия, но реален човек, надарен с дарба да вижда и разговаря с мъртвите:

http://lisawilliamsmedium.squarespace.com/

# 228
  • Видин
Относно сериала "Шепот от отвъдното" някъде бях чела че е по-действителен случай, но може и да е било написано само, за да привлече внимание. Не мен лично много ми харесва Hug

# 229
Тоя сериал е най-тъпото нещо, което  съм гледала.Така изопачава нещата и кара хората да вярват, че  независимо какъв си , накрая светлината е твоя.Да, ама такъв "филм" няма.А тези, които все пак си мислят, че общуват с умрелите, просто са  жертва на една много древна  и  коварна личност , с която шега  не бива.И от своя страна се превръщат в червейчето на куката, с която тази личност Twisted Evil хваща вкусни, наивни и любопитни шаранчета.Това не е дарба , то си е живо проклятие, уви...Приятно плуване.

# 230
Тоя сериал е най-тъпото нещо, което  съм гледала.Така изопачава нещата и кара хората да вярват, че  независимо какъв си , накрая светлината е твоя.Да, ама такъв "филм" няма.А тези, които все пак си мислят, че общуват с умрелите, просто са  жертва на една много древна  и  коварна личност , с която шега  не бива.И от своя страна се превръщат в червейчето на куката, с която тази личност Twisted Evil хваща вкусни, наивни и любопитни шаранчета.Това не е дарба , то си е живо проклятие, уви...Приятно плуване.

Peace

# 231
  • sf
Не знам дали е странност или просто съвпадение,но ще го напиша.
Майка ми почина,когато бях тийнеджърка. 10 години по-късно, на същата дата почина и леля ми, т.е. сестра й.  Crazy

# 232

Peace

Честно казано,тръпки ме побиха от този коментар #ShockedКакво точно имаш предвид под древна и коварна личност...

# 233
  • Mediterraneo
И на мен ми стана интересно за древната личност.

# 234
Вероятно има предвид сатаната или дявола или както още там е известен.

# 235
Да,предположих,че е той,но защо пък да е свързан с явяване на духове ? Нали и ВАнга общуваше с мъртвите...В смисъл ,ако има обяснение защо е въвлечена нечиста сила,искам да го чуя,интересно ми е .

# 236
Да, разбира се. Тя и Ванга сигурно му беше първи слуга на онзи древния. Joy

Аман от фанатизирано-религиозни мнения! Всичко което не разбирате е плод на сатаната.

# 237

между другото аз съм фен на ужаси и такива глупости,обаче този филм наистина ме поуплаши и се замислих,даже след поредното му гледане имахме дълга дискусия с мъжо по религиозните въпроси.След филма се е случвало например да се събудя в 3 ,не че преди не се е случвало,но винаги изпитвам страх  Laughing ужас

# 238
запис  Peace и се връщам да чета, че ви изтървах много

# 239
Филмът е много силен и за това ти е повлиял на психиката,много добре са описани и Бог и сатаната,но виж и хубавата страна,там,където се явява Богородица и иска да спаси Емили от мъките.  мен,преди години,така ме разтърси -"То" на Стивън Кинг. Неговите филми не са страшни ,а много страшни,отразяват почти винаги борбата между доброто и злото или Бог и дявола и понеже автора е психолог и гении,успява да зазтърси психиките на читателите или зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт