ФЪН ШУЙ VII (класически)

• 85 266
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мирка, щом е апартамент определи неговата фасада и това ще е фасадата на апартамента.
А дали си в добър късмет е друга тема  Wink

# 511
  • София
Мирка, щом е апартамент определи неговата фасада и това ще е фасадата на апартамента.

Шоши, може би имаш в предвид да определя фасадата на цялата сграда и нея да приема за фасада на апартамента.  newsm78 В моя случай фасадата на блока е на североизток. Това добре ли е за преместването?  Grinning
А може ли да ми препоръчаш добър фън-шуй специалист за консултация? Може и на лични, за да не се сметне за реклама.  Wink
Колкото повече се интересувам от темата, толкова повече разбирам как нищо не знам.  Thinking Апартамента е малко специфичен като форма и се притеснявам да не допусна някаква грешка.

# 512
Някъде бях чела, че има посока, в която е благоприятно да се закачат снимки на хората от семейството. Понеже след много ровене не можах да намеря същата информация, моля за помощ - на коя стена е хубаво да сложим подобни снимки?

# 513
  • София
Някъде бях чела, че има посока, в която е благоприятно да се закачат снимки на хората от семейството. Понеже след много ровене не можах да намеря същата информация, моля за помощ - на коя стена е хубаво да сложим подобни снимки?

Честно казано не си спомням да сме коментирали нещо подобно. Със сигурност не е от особено значение къде ще се сложат такива снимки.

# 514
здравейте и честита Коледа  Hug

имам конкретен въпрос: в спалнята се получава така, че леглото ще бъде под греда
гредата ще се пада над главата
искам да неутрализирам ефекта, но така че да е красиво
бях чела начини за неутрализация на обратни греди, но това което помня предлагаше да се закачат неща на гредата (мисля флейти, може и кристали)
аз не искам да закачам нищо, или поне да се опитам да не закачам
чудя се - ако заобля гредата като арка  Thinking
ама то пак ще има ръб .....
какви други начини има?

# 515
  • София
Нели, при нас в целия апартамент има носещи греди, които се падат и върху спалнята ни.  Sad След консултацията, която направих по този и други проблеми, се оказа че има много варианти за неутрализирането им, но трябва да се подходи индивидуално. Конкретно в нашия случай за гредата над спалнята консултанктата препоръча да са сложи тапет с виещи се мотиви на цветя или растения. В детската стая - да се нарисува дъга, а за гредата над меката мебел в дневната - двустранна стрелка в златно. Горещо препоръчвам консултантката, която ни посети. Ако искаш поши ми на ЛС за подробности.  Grinning

# 516
Честита Коледа! Може ли някой да сподели важни неща за годината на тигъра? Разбирам че 5 жълта е на ЮЗ , а моя апартамент е 225 гр, ЮЗ , някакви съвети?

# 517
Нели, при нас в целия апартамент има носещи греди, които се падат и върху спалнята ни.  Sad След консултацията, която направих по този и други проблеми, се оказа че има много варианти за неутрализирането им, но трябва да се подходи индивидуално. Конкретно в нашия случай за гредата над спалнята консултанктата препоръча да са сложи тапет с виещи се мотиви на цветя или растения. В детската стая - да се нарисува дъга, а за гредата над меката мебел в дневната - двустранна стрелка в златно. Горещо препоръчвам консултантката, която ни посети. Ако искаш поши ми на ЛС за подробности.  Grinning
ами аз исках да направя една ФШ консултация, но в момента нямам пари за такава  Confused
пиши ми, моля те, на ЛС към кого се обърна и каква е цената

# 518
  • София
Честита Коледа! Може ли някой да сподели важни неща за годината на тигъра? Разбирам че 5 жълта е на ЮЗ , а моя апартамент е 225 гр, ЮЗ , някакви съвети?

Да, 5 жълта е на ЮЗ. Лицевото направление на апартаментът ти е на ЮЗ, така ли? Няма значение фасадата къде е. Важното в случая е разположението на входната врата, спалнята, детската и кабинета. При всички положения 5-цата не трябва да се безпокои с ремонти и да не се активира с фонтани и открити аквариуми.
Тази година нещо не успях да напиша материал за годишните звезди. Мислех си като се върна от ваканцията, но ще видим.
Изпрати ми на лични скица на апартамента, ще ти кажа проблемните сектори.

# 519

Да, 5 жълта е на ЮЗ. Лицевото направление на апартаментът ти е на ЮЗ, така ли? Няма значение фасадата къде е. Важното в случая е разположението на входната врата, спалнята, детската и кабинета. При всички положения 5-цата не трябва да се безпокои с ремонти и да не се активира с фонтани и открити аквариуми.
Тази година нещо не успях да напиша материал за годишните звезди. Мислех си като се върна от ваканцията, но ще видим.
Изпрати ми на лични скица на апартамента, ще ти кажа проблемните сектори.
Благодаря Шоши! Полезни съвети най  - вече хубави новини!

# 520
Здравейте на всички и честита ножа година! Темата е мн интересна и аз също се интересувам от фън шуй...бих искала да ми дадете съвет какво да правя,тъй като тоалетната се пада в югозападния сектор на апартамента...  Confused newsm78

# 521
  • София
С оглед на това, че следващата година 5-та жълта ще е на ЮЗ, май си е доста добре, че там ви е тоалетната... На нас пак ще ни се падне в спалнята.  ooooh!

# 522
Здравейте Simple Smile
Има ли някой, който е напред с нещата във ФШ, да ми помогне за един проблем
Имам конкретно питане за скосен таван над легло, и ако някой изяви желание да ми даде съвет
бих пратила снимка на помещението на ЛС

bouquet

# 523
имам нужда от смяна на работата не е задължително да е за пове4е пари
какво да сложа на входната врата
кой е символа на промяната в ФШ

# 524
  • София
имам нужда от смяна на работата не е задължително да е за пове4е пари
какво да сложа на входната врата
кой е символа на промяната в ФШ
Много сме писали по този въпрос. Във ФШ се използват енергиите, а не символите. Ако беше толкова просто всеки щеше да си сложи символа за любов на определеното място и да срещне любовта на живота си, символа за пари - и да стане богат....
Ако все пак търсиш нещо просто и лесно, вземи един лист и напиши на него всичко, което искаш да постигнеш през годината. След това го прибери някъде. За да го направиш е необходимо единствено желание. Що се отнася до ФШ обаче, е нужно много да четеш преди да започнеш да го прилагаш успешно.

Общи условия

Активация на акаунт