Отговори
# 180
Честито-ооо, Дани! Много е хубаво да научиш, че има и късметлии.
Бифана и Елказелка са много готини, а костюмите са супер.
Моята маймунка вече има ушита червена шапчица за неделя, но не иска да я носи. Едвам я щракнах и то от третия опит. Сваля я за секунди. Та се чудя как ще е маскирана в неделя?! Confused
Ето я тук

# 181
  • София
Много е сладка Hug

# 182
пу-пу
аз мисля да взема от метро костюм-по 18 лв. са-том,джери,мечо пух....

# 183
  • София
На мен пък не ми се дават толкова пари Thinking,като знам,че само веднъж ще го облече,а може и изобщо да не иска.......,ще измисляме нещо от подръчни материали newsm78

# 184
ми кой нема акъл,дава пари Blush

# 185
  • София
 hahaha ама тя моята майка ще го измисли,аз съм толкова зле в това отношение....а и не само,че нищо не мога да измисля,аз само се съгласявам Laughingи давам нареждания

# 186
Честито , Дани,  да си слушаш с кеф музиката!
Моят пък , ако може по цял ден ще си е с костюма, нали е на Мечо Пух. само да дойде някой в къщи и веднага ме кара да му го обличам.

# 187
  • София
Да се похваля,утре отивам на гинеколог,от 4месеца се каня, е, дойде му времето,стискайте палци,че не се знае с какво ще се изненадам предколедно Sick,не става дума за бебе Naughty,нещо ми има,ама какво,утре ще се разбере.

# 188
Елка, стискам палци, всичко да е наред!

# 189
Дани  и по- голям късмет сега покрай празниците ти желая.
Елка дано при теб да не е много неприятна изненадата.
А ние вкъщи сме чувствително по- добре и май за празниците ще сме си наред и тремата, е  Маринка градинският Дядо Коледа може да го изпусне ако след като се обадя да ги попитам не ни пуснат, ама важното е да са здрави. Тяхната лекарка е твърдо против да ходят на градина сега. Казва след празниците чак, че нещо особено на Йони много му е паднал имунитета и един болен да има покрай него и той е следващият. Афектирана от него твърдо е и за Марина, държи да е вкъщи.

# 190
Ели,стискаме и с двете ръце

# 191
  • София
Благодаря Hug следобед ще дам информация,евентуално Wink
Преди малко се върнах от 29п-ка,при Камен всичко е на ред,спирам да го мажа с каквото и да било,само трябва да продължавам да го къпя с маслото за баня.

# 192
  • София
Бравоооооо  smile3501

Хайде събудете сееееее

# 193
# 194
  • София
Дани, някои от нас сме не само будни, ами даже се и трудим...  Crazy  При мен е лудница тези дни, яко работа Sad Ама, кажи ми сега, как да продължи човек да си работи и да се съсредоточи, след твоите картинки, а?  Mr. Green
Хубав ден на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт