Отговори
# 195
срама нямаш жено  Crazy

# 196
  • София
 newsm09  , браво  dgudge , това се казва снимка.

# 197
и пак нищо не казвате за среща,ей!на пазара има детски клуб,може там да се срещнем,че аз няма как да го оставя вкъщи.Другата ми идея е преди или след карнавала,но преди това ще спят,а след това дали няма да е късно? Thinking
ох,бифанке обясни къде е токи културен дом-в блока с тунела ли или бившата ритуална зала?

# 198
Деси, аз съм за среща, но в момента сме малко хремави, така че не знам. Надявам се в неделя вече да сме ок, но сигурно няма да сме на линия преди 16, че ще спи, а след мероприятието - не знам как ще е?
А културният център е по средата между бившата ритуална зала и блока с тунела, а именно точно на следващата след Кооперативния пазар спирка на авт. 111, тролей 7 и 43 в посока Банкя, мисля че се води "33 училище", има една градинка зад спирката и два панелни блока, като центърът е в пломбата между тях. Има пред градинката една постройка, която преди време беше сладкарница "Сан Марино", сега е някакъв магазин, а в същата сграда отстрани е и клуб Калпазаните. Макар че аз пък отвътре не съм влизала. Преди доста години там имаше книжарница.
Елка-Зелка, стискам палци всичко да е ок.
Благовеста, дано оздравявате бързо и няма изненади по празниците!
Дани, ако е съкратено от Даниела, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Пожелавам ти много здраве, радост, щастие, успехи!  bouquet

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 15:56 от MianaNia

# 199
  • София
Хи хи аз имам имен ден на 06.01  newsm08

Елка, има ли резултати вече  newsm03
Няма от какво да ме е срам , то вас човек не може да Ви събуди  Joy бяхте толкова активни , а с наближаването на празниците ли станахте толкова тихи и скрити Crossing Arms

Едно кафе не искате да почерпите  Naughty

# 200
  • София
Роска , стига с тая работа  Hug виж средата на седмицата мина  и хоооп уикенд   bouquet

# 201
  • София
Ето ме,много съм доволна от докторката,беше много внимателна,най-важното е,че не платих нищо.Във вторник ще се обадя за резултатите,дано всичко е ок PraynigТакъв преглед не са ми правили никога #Crazy,то не беше вагинален видеозон,цитонамазка и т.н.,явно все при смотани лекари съм попадала.Сега трябва да си взема някакви хапчета-Ясмина newsm78,които да пия за регулация.
За срещата,нали щеше без деца да е Crossing Arms,Деси,ти живееш със свекър и свекърва,как така няма на кой да оставиш детенце Naughty,не че на мен ще ми се зарадват,ако искам някой да ги гледа,ама....

# 202
  • София
Бравоооо  smile3501
И моят последен преглед беше най внимателния в целия ми женски живот  newsm47
Дано резултатите също да са добри  Hug
Аз все се каня да отида , че нито преди да забременея нито след това си направиха труда да ми вземат цитонамаска  #2gunfire и докторката чрез прегледа каза , че нямам рак  #Crazy , но трябва да си направя все пак smile3506

# 203
  • София
елказелка ,браво на теб,чудесни новини! Grinning
Аз си правя цитонамазки всяка година,в това отношение съм бетон.Сега остава да се престраша да ида на мамолог Embarassed.Досега не съм ходила,а съм вече на 29.
Да ви покажа една малка снежинка/тази в средата/

http://valenceto79.multiply.com/video/item/1/Picture_1215.avi

# 204
  • София
Много е сладка , ама много я разсейват  Joy
Има май едно момченце , което май няма да получи подарък от Дядо Коледа  Naughty

# 205
  • София
Много е готина Hug,това в градината ли е някакво тържество?
За мамолога,аз съм на 32 Blush,нищо че не ми личат Mr. Green,до сега не съм ходила.Че даже днес,докато чаках за прегледа се поогледах,пише,че има в 3-та градска,ама кой да иде до там?
dqudqe,последния път,преди две години,като отидох при Цандева в 12п-ка,тя ми даде лекарства за 50лв,да се лекувам от нещо си,пък,ако не ми мине,да отида пак и тогава вече щяла да ми вземе цитонамазка и да види какво ми има #Crazy,ей за това от тогава не съм ходила на доктор.Добре,че попаднах на свястна,благодарение на една позната.Пу-пу,да не ми е уроки Wink

# 206
Ели,радвам се,че си доволна от прегледа.Относно срещата мога и без детето,мога и с мъжо,и без мъжо.... Whistling
Моя редовно прочита темата,от него скрито покрито няма Joy

# 207
  • София
Ми хайде за надникващата мъжка част

Стига им толкова Naughty

# 208
  • София
 Joy Joy Joy
Деси,приготвяш ли новата тема Flutter

# 209
Елказелка стискам палци и резултатите да са ОК. Я кажи сега при коя докторка ходи, че и аз трябва да отида за цитонамазка - тази година ми се полагал профилактичен преглед и личната ми даде направление, което вече изтече  Blush, но съм решила че ще отида да си платя и да ми направят, че е срамота.
Валенцето, малката снежинка е разкошна. И на нашата кака утре и е тържеството в градината и е голяма емоция.
Момичета за среща съм много ЗА, още повече, че няма да ви видя на маскарада (нали ще ходим от 18:30).
Иначе малката пак е болна и от понеделник е на АБ. Направо ми омръзнаха вече тези болести. Решихме, че януари няма да я пускаме на ясла, та дано да се позакрепи малко.
Хайде лека ви вечер, девойки.

Общи условия

Активация на акаунт