Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от пожеланията и изразенотo съчувствие във форума?
Какво се случи с Вайълет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват поздравления за ражданията на нови бебета, изразяване на съчувствие към майки в трудни моменти и споделяне на лични преживявания и съвети относно бременността и майчинството. Във форума се обсъждат теми като раждания на нови бебета, изразяващ съчувствие към майки, които преминават през трудни моменти, споделяне на лични преживявания и съвети относно бременността и майчинството, както и обмяна на информация и опит в грижа за бебето.
-
Какви са някои от пожеланията и изразенотo съчувствие във форума?
-
Какво се случи с Вайълет?
-
Какви са препоръките за грижа за бебето в началото, включително съвети за къпане, хранене и сън?
-
Какви са симптомите на високото кръвно налягане по време на бременност?

до края сигурно ще ги направя +20кг. но не се притеснявам много ,важно е бебка да е добре пък после ще му мисля.И така продължаваме всяка седмица с прегледите и веднъж седмично и запис на тоновете до края.Миналия път на записа ми обясниха че за около 20/30 минути трябва да отчета и поне 4/5 помръдвания на бебка, ние отчетохме над 20, и докторката каза че имам весело бебе и те много ги обичат такива

на всички
Вайълет, много съжалявам. Толкова е трудно...
Тази нощ ми падна тапата! Бях предупредила док, че усещам, че нещо не е наред. Той само ми разправя, че било нормално. Е, явно майката най-добре усеща 

добре дошли с малкия Никола,чакаме подробности и снимки на малкия
и така.Доста ми е паднал корема,нямам обаче контракции,само вчера след целодневно гъзене,вечерта ме стегна вече кръста,ама аз съм си виновна.