Януарски мами 2009г...вече си имаме момче, момиче и едно ангелче!!!

• 16 352
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Стискам палци на Мила, дано всичко мине безпроблемно и успешно. Тя и малкият принц да са добре  Praynig Praynig Praynig

# 166
Изпих едно кафенце  Mr. Green размърдва се, но усещам че е в друга поза може би и това оказва влияние, като отида в 2 ще преценя на място дали да си оставя часа както си е за др седмица или ще търся някой док за преглед
Аз от притеснения забравих да се похваля с прословутия ремонт вече нямаме майстори, остана да боядисваме, тапети и пода да направим, мебелите са напазарени, до Коледа се надявам да сме го завършили  Thinking

# 167
Бебка, щом все пак го усещаш да мърда - мисля, че е добре... Моята док поне ме пита дали го усещам всеки ден... т.е. не ме пита през колко време и т.н. Явно поне това е важното Wink А и може да се е обърнало с крачетата към гърба ти и затова да не усещаш много движенията му Wink Но пък за твое успокоение - вижте си го с док днес  Hug  Спокич  Peace А, и честито излизане на майсторите Wink

# 168
Здравейте момичета!!! Силно вярвам, че с Мила и бебето всичко ще е наред. И въпреки лошите отзиви за майчин дом там докторите са най-подготвени за подобни случаи. Спасявали са и бебе тежащо 600 гр. все пак... И наистина не е време за лоши мисли. Аз от опит (с инвитрото) мога да кажа, че е много важна положителната нагласа. Всичко ще бъде наред. И следващата среща трябва да е на открито, защото всички ще сме в комплект с по едно или две шумни човечета  Grinning

# 169
Стискам палци за идващото ново бебе, дано да им е леко раждането, на мама и на бебе. Сестра ми е родена на 13дек, а е била за 18януари. моят термин е за тогава, хихи....ноооо, толкова здрав човек не съм виждала, не си спомням да е боледувала, на лято не и е топло, а на зима не и е студено. всичко ще е наред...
дръжте се мами, не знам как е във вашия край - но тук такова слънце е блеснало...... голям кеф, а мен ме мързи, по ми е хубаво да го гледам от вкъщи.
гледам на всеки са му правили изследвания, аз трябва да звънна на докито днес да разбера какви са моите, тя обаче май ме гласи за цезарово, въпреки че тя не изражда, а и всичко ми е наред. гласи ме, защото иска да съм в нейната болница и тя да си вземе после 100лв, може ли за 100-150лв да пуашиш първескиня, ама вече не им обръщам внимание.

почнахте ли да мислите за педиатри вече, аз чета и се образовам - правя си списък, което ще ми е задачата другата седмица - да ги обиколя  newsm78
лек ви ден  Hug

# 170
Здравейте момичета,
аз вече сериозно се замислям да не чета, че така се стресирах, въпреки че вътрешно знам че всичко ще е наред. Praynig
Кокосче, моля се всичко с теб и най-вече с бебето да е наред.  Praynig Praynig Praynig
Бебка, хапни шоколад и пий много вода, това може да разшава бебето.
vanilla80 , много се радвам че всичко е наред и при теб.  Hug
Браво на всички ни бебоци отличници по размерите.  Heart Eyes
Днес съм по-добре с гърлото, майка ми е на път... Hug
Прегръщам ви силно и да няма повече лоши мисли и вести.  Hug
Бебка радвам се че си го усетила.  Praynig

# 171
  • София
Здравейте!
И от мен едни стиснати палци за Мила и бебо  Praynig
Ама за къде се разбързаха тези бебоци.С Мила сме с един термин.Доки вчера ми каза , че можело да се каже че съм готова за раждане , ама все пак да съм устискала поне още две седмици.А пък аз се надявам да устискам и до началото на януари.
Бебка , успокой се . Сега това е най-важното. Сега вече им е тясно на мъниците, понякога заемат някоя поза и не мърдат много. За твое успокоение все пак поискай да те прегледат.
murvet77 , много хубаво че ти е по-добре гърлото.А и радост ще си имаш днес. И аз искам моята мама да дойде , но тя сега няма възможност.
Александра пък всяка вечер като я вземам от градината ме пита дали бебето я чака във вкъщи вече и като и кажа , че още не се е родило се сърди.
Момичета , Лорини е права - сега трябва да мислим положително и да не се притесняваме излишно.
barboran4e , ще чакаме да ни осветляваш по въпроса с Мила.

# 172
Гледам, че всички давате отчети, та и аз да се присъединя.
Днес бях на ЖК - бебето е 2100гр., плацентата и водите са ок, обърнало се е вече (до миналата седмица не беше). Абсолютно сигурно потвърдено, че ще е девойка, та каката ще се радва много.
На 29.12. съм пак на ЖК и тогава ще имам резултати от кръв и урина.
Дадоха ми обменната карта, болничният ще си го пусна от 01.01, че все още ходя на работа.
Вече ми става доста трудно да си върша домакинските задачки - всичко свързано с навеждане, клякане и движение става все по-непосилно.
Кажете откъде да си купя гащи за еднократна употреба и превръзки за родилки, че да почна да си приготвям багажа лека-полека.
А ако някой даде съвет за ластичен колан или бикини/боксерки за след раждане, ще съм много благодарна.

# 173
Аз чак довечера ще пиша на Мила, за да не я стресирам излишно с смс-и! А и знам, че всичко ще е наред..тя си чувстваше, че денят наближава!
Мурвет радвам се, че гърлото ти е по-добре и хей без излишни притеснения (мен ме тресе паника през цялата бременност, а сега взех да се успокоявам)!
Всички ние ще имаме прекрасни и здрави бебчета! Алекс е права, следващата среща на открито, за да има къде да си поберем количките:о)
И от тук нататък темите ни ще се пълнят само с хубави новини, колко радост носят малките бебчета!
Бели Ружи, а ти готова, готова...ама си почакай реда:о)  А кака Алекс милата сладурка и тя явно е нетърпелива!
Бебка, винаги когато имаш някакви съмнения за бебчето звъни на доктора. По-добре да притесниш него, отколкото себе си!

# 174
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Аз смятам,че всичко,ще е наред с Мила! Simple Smile И наистина който има някакви съмнения относно бебчетата веднага да звъни на доки!Иначе моя си е ритлив...не се спира,а уж трябва да му е тясно вече!И също така смятам,че всичко,ще е наред!Така се успокоявам аз(особено днес,защото таткото е командировка и утре се прибира Mr. Green)!

# 175
  • София
barboran4e , и аз така викам да си дочакам реда  Grinning . А каката доскоро викаше , че първо ще дойде дядо Коледа и после ще дойде бебето.Ама от скоро иска първо бебето да дойде.Вече даже е обещала на госпожите в градината , че ще им го занесе и те да го по гушкали.Голям майтап Laughing
Zolla , а пък нашият татко утре го пращат в командировка. И той милият като му казали днес сутринта им викал стига сте ме пращали в командировки вече , че жената ще ражда и трябва да съм на линия. И те го успокоили , че е за един ден и вечерта ще си е в нас и му обещали до раждането никакви командировки.

# 176
Честити бебчета на Невенчето и Ели. Да са живи и здрави и много обичани.    bouquet

Дано всичко с Кокосчето да е наред,стискам палци.

# 177
Здравейте коремчета.И аз се моля с Мила и бебчо всичко да е наред.Утре и аз излизам в 45-дневния болничен и ща ходя до ЖК ,после ще ви докладвам.Благодаря на Лорини за инфото.Утре колегите ми имат банкет и се чудя дали да отида, но ме е страх, защото първо заведението е нощен клуб и второ мъжът ми няма да е тук 3-дена и трябва с такси да се прибирам по нощите,много искам да видя колегите ,но мисля че здравето на бебка и мен е по-важно та мисля да пропусна.Вие как мислите ще ходите ли на коледните си банкети от работата или не? Чувала съм ,че прекалено силният шум и вибраций могат да предизвикат контракций ,но незнам дали е така.

# 178
Привет сладурки!!!

Стискам палци за Мила и вярвам, че всичко ще е наред!

Незнам какви са тези негативни настроения за Майчин дом, но там са най-добрите неонантолози. Имат и добри лекари, много добри даже. Това, че битовите им условия не са добри не е важно, когато е заложен животът на бебето или майката.

Аз днес влизам официално в деветия месец, оле!!!
С двата крака Grinning
Устисках, оттук нататък вече не ми пука Mr. Green

# 179
Вие как мислите ще ходите ли на коледните си банкети от работата или не? Чувала съм ,че прекалено силният шум и вибраций могат да предизвикат контракций ,но незнам дали е така.

И аз това се чудя... Довечера имаме парти на отдела, а на фирмата е другата седмица... та и аз се чудя, но мисля, ако се чувствам добре - да отида за час-два.. А това за вибрациите - не съм чувала такова нещо, та не мога да ти отговоря... най-много да ти кажа след довечера Wink
А - само да кажа - ако моят приятел го нямаше тая вечер сигурно щях на д-то да си стоя... не искам да шофирам вече, а пък с таксита по нощите -  Naughty (поне аз..)

Лили, ха честито 9-то квадратче!!!  Grinning  Браво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт