Януарски мами 2009г...вече си имаме момче, момиче и едно ангелче!!!

• 16 352
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро, тумбачета!

Емски...и аз да те успокоя- хемоглобина ти е о.к....аз последните 4-5 мес съм постоянно на Малтофер. Най- накрая успях да го повиша до 110 и съм много Happy Heart Eyes!

Lorini...аз за изписване съм приготвила:
Бельо:
**гащички( под коляното)
**камизолка с дълъг ръкав( или боди)

Горна дреха:
-плътен гащеризон с "цели" крачолчета

Връхни:
- космонафтче и пелена

Не мисля, че е много, защото все пак е зима.....А и като се сетя, че предният път(пак зимата)  акушерките дето обличаха сина ми бяха "пропуснали" да му облекат част от дрехите #2gunfire #2gunfire и крачетата му бяха голи посред зима. Но това го видяхме чак в къщи. Та, по-добре да се подсигурим с топли дрешки, пък ако в колата е мн. топло, винаги можеш да махнеш пелената( одеалцето) и леко да разкопчееш космонафтчето Peace

Калина, благодаря за подробният пост ! Много е сладък малкия Никола!
Барборан4е....чакаме резултат от днешният преглед  bowuu

# 151
  • Бургас
 smile3541
Честити бебовци на Невенчето и Ели. Да са живи и здрави, да носят радост и да са гордост за мама, тати и всички около тях.
Много Hug за Вайлет, повече незнам какво да кажа.
За бургаските мами - на 13 и 14. 12. ще има благотворителен Коледен базар пред Триа-та. Организиран е от бургаски мами, които продавт неща, които сами са направили, а със събраните парички ще се купят неща за деца от домовете. Дано Бубичко не ми се сърди, но искам да я похваля, че тя също е сътворила доста хубави неща и някои вече съм си заплюла  Flutter

# 152
Добро утро и прекрасен ден на всички... аз сядам да чета и пиша, че семестъра почти свърши, а аз съм до никъде...

# 153

Благодаря ви за милите пожелания мамчета!
Снощи бях на преглед моите юнаци са пораснали Wink вече са 2150 и 2250,плаценти  1ва степен,док каза да стискам още поне 2 седмици, и ми спряха лекарствата.
Хубав и усмихнат ден на всички и само хубави новини Hug
Вайлет, Hug Hug Hug

# 154
Здравейте,

сега се върнах от прегледа и да се отчета. Тоновете ни са супер, даже си имам записана и една "Хубава контракция" (така се изрази доктора, а аз дори не съм я усетила). Минах и гинекологичен преглед...уфф много гадно...така се стягам. Нямам разкритие, а шийката ми е мека, еластична и е започнала да се скъсява.
Доста се подувам напоследък (даже  ме болят ръцете като ги свивам), но доктора каза, че е било нормално...
В понеделник съм на ЖК при моя АГ, за да видим колко е порастнала бебка и да вземем микробиология (аз съм 99%, че все още имам гъбички, ама..). Нещо много странно се случва с мен- имам лек жълтеникав налеп на езика, докторът каза да пия повече вода, но аз пия страшно много вода newsm78 , а урината ми е много бледа (само сутрешната е нормално жълтеникава)...Наблюдавали ли сте нещо подобно при себе си?
Желая ви прекрасен ден!  bouquet

# 155
Здравейте милички
На Невенчето и Ели честити бебчета, да са Ви живи и здрави и много да Ви радват   bouquet
Вайлет79  Cry незнам какво да кажа, бъди силна и вярвай  Hug
Рокси Честит рожден ден със закъснение   bouquet браво на бебчовците 
Момичета аз от днес съм официално в болнични в 2 трябва да отида си го взема, но имам едни притеснения моля ви стискайте ми палци, по принцип не трябва да съм на преглед, но бебо днес мръдна само веднъж, а аз от 1 час се натискам по корема да го накарам да се размърда  Crazy и май само веднъж усетих отговор, притесних се доста и ще настоявам като отида за болничния да ме прегледат. И друго при вас случва ли се до снощи много ме риташе и усещах къде му се пада гръбчето от ляво, а по някое време преди за заспя незнам какво е правил но гърба му май е от дясно, и не му се мърда нещо  newsm78 усещам че е в различна поза  Crazy
Извинявайте че ви тормозя в момента с тези неща, но за първи път откакто съм бременна се притесних така, дано се размърда повече  Praynig

# 156
Само се включвам, за да ви дам малко инфо за Мила (Кокосчето). От 5 часа сутринта е с болезнение контракции, които не се усилват, но и не спират. В момента е в  Майчин дом и чака да я прегледат, когато разбера нещо ново ще ви пиша! 
 Praynig Да се помолим, да се погрижат добре за нея и накарат бебчо да поизчака още мъничко! Praynig
По телефона тя звучеше добре и съм сигурна, че ще бъдат силни с бебчо!

# 157
barboran4e кажи на Мила че и стискаме палци и се молим всичко да е наред...

И да се скарам на всички  Naughty Naughty Naughty
момичета вярно че за три дена ни се родиха три бебета и загубихме едно, но това са ни последните дни, нека ако трябва да не влизаме във форума само да запазим спокойствие...защото точно сега бебчета ни имат нужда от хубави мисли и добро разположение на майките си...и аз сънувам и мисля доста глупости, ама така ще да е...още малко...но вижте с тези притеснения как си докарваме контракции...

затова всички ви моля да сте много спокойни и усмихнати, доколкото можете...в името на бебчета ни мили...

# 158
И сега само да не се изплашите..., но май днес ще е денят за Мила, с 5 см разкритие е и сега я приемат! ВЯРВАМ ЧЕ С БЕБЧО ЩЕ СА ДОБРЕ! Току що се помолих за нея и наистина ви моля и вие да го направите!
Аз също съм се родила в 8ми месец и какво станала съм човек, а скоро ще бъда и майка! Много се вълнувам! Дано всичко е наред и тя скоро да гушне своето ЧУДО!
Лорини е права момичета- всички трябва да сме спокойни, срещата с бебчовците ни наближава и всички ще се родят живи и здрави. Ще има само хубави новини от тук нататък- ЧУВСТВАМ ГО!

# 159
Аз да се отчета вчера бях на ЖК бебка е станала 2800-2900гр. заела е правилна позиция.С моя обрив няма никаква промяна а всички изследвания са добре нямам херпес , микробиологията ми е добре нямам нищо.Утре ме пращат на кожен и както казва доки може да се окаже възпалени космени фоликули от бръсненето или просто алергия.Малко съм по спокойна , че ще ме видят трима лекари моята по здравна каса, кожен и на 15.12 доктора който ще ме изражда, че се бях шашнала доста.Оказа се , че имам контракции аз се усъмних миналата нощ ,че усещах една тежест все едно ми идва и вчера доки каза , че доста ми се е стегнал корема,така, че и аз се присъединявам към групата на лежащите момичета.Само, че не ми изписаха да пия нищо виждам , че момичета с моя термин пият някакви хапчета за тези контракции а моя доки каза , че нормално. newsm78.
Сладурчеста разказа ти беше много интересен прочетох го и аз на един дъх и се заредих с положителна енергия дано ни донесеш късмет и всички родим така лесно. Hug
Мила, дръж се и всичко да бъде наред.

# 160
Мила  Hug  Praynig всичко ще бъде наред моля се и вярвам в това

# 161
Гери, предай на Мила, че се молим за нея и бебчо, дано всичко мине добре!!!!!!!!  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig Мерси, че ни осведомяваш и чакаме да пишеш по-късно като имаш вече повече инфо!  Hug  Hug   Hug

И, наистина - нека се настроим положително - то е ясно, че вече се започна при нас... Само да стискаме палци от тук нататък лошите събития да ни подминават Hug

# 162
Мила, имаш едни стиснати палци и от мен. Praynig
Боже какво става, ми то почти всеки ден ни се ражда по едно бебенце - да са ни живи и здрави милите и много да ни радват. Аз вече нямам търпение да видя моя сладък принц, но знам, че всеки ден в корема на мама е един плюс за бебо, така че стискаааааааааааааамм.
Бърборанче, аз също се подувам и не е мога да си свия пръстите в юмрук, много ме болят ставите, но док каза че е нормално.

# 163
Чакаме вести за Кокосчето!  Praynig да мине всичко добре.

# 164
Силно стиснати палци за Кокосчето! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Бебка,как е бебчо усещаш ли го да мърда вече?Хапни малко шоколад .Стискам палци всичко да е ОК,не се притеснявай! Hug

Общи условия

Активация на акаунт