Януарски мами 2009г...вече си имаме момче, момиче и едно ангелче!!!

• 16 352
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Живи да сте newsm17 newsm51благодаря,ще спя спокойно!!!!Espa утре ще следя,какво ти е казал доктора,миличка! Heart Eyes Heart Eyesmurvet77 а на теб ти вярвам безприкословенно Blush Heart Eyes доня КОПРИВА дано да се оправи твоя хемоглобин накрая,моля се!!! Praynigkali-m-g благодаря и на теб! Ех обичам форума ни,защото в трудни моменти се подкрепяме!!! Честито на Ели!!!   ylinfant newsm51

Как да сгреша-но исках всички ви да вмъкна!!!Простете! Blush

# 136
долна граница на хемоглобина е 120 за жени...така че мисля emsski че ти е наред...
иначе не се шашкай, абе мисля че на бременни жени не трябва да дават резултати от изследвания...на мен като ми правят винаги ги пращат при доки, само един път си ги взех, но понеже знаех че тя е на смяна и веднага ходих при нея...

Момичета аз съм добре, ама само физически(нещо хормоните ме друсат и от няколко дни ми е едно криво и тъжно, затова не пиша...затова и пратих на Сис смс да каже че съм ОК)...бебка цял ден е много активна...даже и се чудя вече не и ли се спи... Joy Joy Joy

Искам да изкажа на vailet_79 искрените си съболезнования и да и дам малко сила...знам, че ще ти е трудно да минаваш през темата, но винаги когато имаш нужда ние ще сме насреща...кураж на цялото семейство и много сили, за да продължите нhttp://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=355362.120;num_replies=127апред...

На Roksi весел празник и много щастие...

Sladur4esta добре си се завърнала при нас...сега почвай със съветите...хаххаха...та да знаем и нас какво ни чака...и за кърменето, ако си му фенка, наистина се отбии в Кърмаческия...там ще ти дадат много полезни съвети...

nevencheto честито  и на теб...Да е много здрава малката принцеса и скоро да я видим и ние...нека ви радва много и да е много послушна...

eligeorgieva  честит малък принц и на теб...А някой ще каже ли как се казва бебока на Ели...

Момичета сигурно изпускам някой...щото напоследък много рожденници, именници и подобни...затова ви пожелвам на всичките HAVE FUN!!!  и много здраве!!!

А последно да кажа на Копривката, че Анна е много хубаво име...но пък Яна ми е едно от любимите и на мен...но наистина е важно да има съгласие между теб и таткото...не съм съгласна, че само защото си изтърпяла всичко правото на име е твое...все пак двама са нужни, за да стане желанието реалност...ама ти си знаеш най-добре...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

# 137
Espa, пишеш че си купила топоцин, това май беше антибиотична пудра за пъпчето  newsm78 Та ако е така, пудрите за малко бебе се отричат. Пъпчето най-добре се третира с 95%спирт докато падне и после с 70% спирт. Може да се тампонира с клечка за уши или директно с капкомер се капе.  Peace

# 138
  • София
Днес пропуснах:
Честит рожден ден Рокси!Да си жива и здрава!   bouquet
Днес когато говорих за последно с Ели , още не бяха взели окончателно решение с мъжа си за име на бебока.Има ли няколко варианта.Утре като я чуя , ако са решили вече ще ви кажа.
Кокосче, какво става с теб?

# 139
аз да питам още нещо, тея неща дето сте ги приготвили за изписването не са ли много...аз си мисля че някаква блузка или там както се казва, гащички не знам слагат ли се и някакво гащеризонче...после в едно одеялце и в колата...то иначе ще се свари, нали разходката ще му е от стълбите на болницата до колата и после право вкъщи...не са ли малко много тези неща дето вие ги казвате...питам щото идея си нямам, ама въпреки това ми се струват много...

# 140
lorini и на мен тези дрешки,дето съм ги  нагласила са ми много,но аз само съм ги приготвила,а на място ще решавам  вече как ще си ходим в къщи.Още по-вече ,че тук няма такова изписване както в България-накичени роднини,цветя,подаръци за екипа,такова нещо няма тук.Тук просто се обличаме някакси , в колата и в къщи.Така,че за мен не е толкова важно колко са хубави дрешките за изписването,а да са удобни и поджодящи за времето.
Хайде,лека ви вечер на всички ,а аз отивам да се глася за рожден ден,така ми  се е допило биричка и мисля да си позволя една.

# 141
Някой има ли на Мила телефона? че взех да се притеснявам нещо... не е писала след сутринта...  Praynig

А, Лили, цял ден се каня да взема отношение, ама забравям  ooooh! - дилемата ти за имената ми се струва голяма... на мен лично и двете ми харесват, ако си представя, че става дума за моето бебе сигурно Яна щях да избера. Но пък компромис винаги трябва да се търси... Митко съвсем ли не отстъпва?  Wink Щото ние така се бяхме запънали за 2 имена, че още малко за гушите щяхме да се хванем... но при нас имаше алтернативи, докато вие се чудите само върху тези 2 имена... ох, поговорете си още малко - може да склони Wink  А накрая давайте с Мая като компромис и толкоз  Laughing   Wink

# 142
Писах си с Доника, която пък се е чула с Кокосчето и съответно тя е добре, вкъщи си е...така че Сиси, най-вероятно утре ще се включи и ще пише...айде лягай спокойна...

# 143
Лорини, мерси за инфото!  Hug Слушам и изпълнявам! само да си изпия хаповете и нещо с/у гадните киселини и се тръшкам в пижамата  smile3524

Аууу, мацки, пропуснах да се оплача - намерих си 3 новопоявили се стрии на дупето...  Sad Само там не се сетих да се мажа... ама карай де - с 3 повече или по-малко - все тая  Laughing  Дано не се сдобия с такива на тумбака или гърдите...  Rolling Eyes

# 144
Чак сега виждам, че сте се притеснили за Мила...тя си е добре, вкъщи е, но докторът и е за  #2gunfire -нищо не и е обяснил, дори дали наистина това е било тапата ( но тя ще си разкаже когато се включи подробно). Надявам се, че всичко ще е наред и нейният мъж ще потърпи поне още 2 седмици!
Аз нещо пак ставам раздразнителна. Утре  (тоест вече днес) съм на запис на тонове при лекарят, който си избрах за раждане. Той иска да ми напарви и гинекологичен преглед, а мен ме гони едно шубе....
Лека нощ, мили тумбачета! До утре!

# 145
  • софия
 newsm59 на Рокси
Честит мъж на Ели!Да е най  послушното бебе на света!

# 146
Здравейте момичета, мама вече е тук, пътуването е минало добре всичко е наред , аз и децата сме много щастливи имаме си баба.Всички получихме подаръци от БГ но най много естествено получи бебка ,много са сладки и утре пак ще пера и гладя  Grinning

НАТАЛИ много хубаво изглежда кошарката  а дрешките са супер.
За болницата ми казаха че няма нужда да нося нищо те дават всичко от там дори и тези гащи за еднократна употреба.Дрешки за беба ще нося само за изписването, през другото време те ги обличат с техни.За мен чехли ,нощница , бельо и тоалетни принадлежности.Ако нещо друго ми потрябва после ще ми донесат.Още се двуомя с какво да се облечем за изписването но утре като изпера и новите дрешки ще избера нещо.Вярно е че тук изписването не е като сватба в БГ, но ние пак ще си направим снимки с цветя ,кака,бати,тати,мама и баба.

# 147
А това е за всички нас , нека се помолим да ни закриля и всички да дочакаме  до щастливия край ,да си пожелаем леко и безпроблемно раждане, здрави и пухкави бебоци много любов около нас.

# 148
Добро утро милички!
Честито бебенца на мама Неви и мама Ели! Да са живи и здрави дечицата.
Рокси, честит рожден ден на патерица и две сладки бебчета, като му дойде времето.
За вас мили мами:

Приятен ден ви желая на всички. Аз ставам да пооправя, докато го няма малкото зверче и после ще ходя да се разкрасявам. Както казва фризьора ми да съм подготвена за родилно.

# 149
добро утро,
аз пак съм от ранобудните,но трябва да ставам,за да опраям Дари за яслата,а преди таки си поспивах до 11ч Blush
днес пак ще ходя до МОЛ-а,че съм й купила една туника,а тумбакът й я опъва hahaha и трябва по-голям номер...
вчера за един час там и ходене като пингвин,вечерта заспах като заклана Whistling-много се изморих..
а,щях да питам:тези коледните сладки мога ли чак в понеделник да се пробвам да направя или вече е късно-нали трябва да престоят newsm78
приятен ден от мен  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт