Януарски мами 2009г...вече си имаме момче, момиче и едно ангелче!!!

• 16 352
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Алекс, и аз така си мисля, че ще стане - никъде няма май да намеря.. ама нищо де - друга ще си взема... не е чак такава болка...

Като стана дума за ритниците и движенията - зачудих се откъде е дошло това поверие, че в 8-мия не е хубаво да се ражда, щото бебетата "спели"... ами че той моят сега е най-активен (не че е много активен де, ама в сравнение с преди...  Crazy), а като гледам и вашите бебоци са така...  newsm78

Момичета, цапнаха ме хормоните... досега ревах, щото гледах някъв филм как спасиха едно бебче и ревах, щото то беше едно такова мъъъъъничко... и беззащитно и дадоха как си пое глътката въздух и аз ревнах... после уж се успокоих и отидох до магазина, където пък ми се скараха що нямам стотинки и аз... хлип-хлип... А в нормално състояние щях да я разстрелям тая никаквица  #2gunfire От къде на къде трябва аз да съм си приготвила стотинки за нея... #2gunfire ама не ревнах пред нея де.. удържах поне докато изляза  Mr. Green  Blush

Офф, отивам да готвя...и да рева сигурно  Crazy

Вили, радвам се, че все пак намираш сили да пишеш.... стискай зъби, мила, и ... смело напред... Cry  Praynig  Hug

# 121
Виолетка79,много се радвам,че си при нас-ние много те обичаме и  Hug Hug Hug за теб.С приятели винаги е по-леко- Heart Eyes Heart Eyes

# 122
Момичета, малко време да не вляза и много неща са се случили.
Потресена съм за случилото се с Вайлет.  Praynig по- леко да преодолееш болката, миличка!  Hug
Как се казва бебчето на Ели Георгиева?
 Може срещу датата на раждането да пишем на първа страница и термина ,а  после , който е родил да не го записваме пак при първоначалната му дата. Не знам дали успях да обясна добре.
 Аз гледам да съм редовна, ама вие много пишете, не мога да ви смогна. Така заваляха " бебчетата", а аз ходя още на работа. В петък ми е последният работен ден.
 Сладурчеста, много се радвам, че всичко е минало така леко при теб. Постингът ти беше много позитивен.
Честито бебче и на Невенчето!Чакаме снимчици.
Рокси, Честит рожден ден, миличка! Леко раждане и две здрави и сладички слънчица!  Hug

# 123
  • Варна
Рокси , честит рожден ден! Много здраве , щастие и късмет ! Леко и безпроблемно раждане и две прекрасни малки слънца!
Вили , мила , прегръщам те силно , остави времето да мине и когато имаш сили , сподели с нас какво е станало . Пък който смята , че подобно нещо ще го разстрои много , да не чете  Hug

# 124
честито на новите мамчета - ейййййййй, че хубаво направо се опияних от щастие.
Вили и аз незнам какво да ти кажа, думите не стигат и въобще дори не мога да ги намеря. Cry Cry Cry
МЮРВЕТ браво на твоя младеж, толкова е сладък и такава хубава стойка има. А теб от няколко дни искам да те питам нещо, като гледах снимките, които качваш а и сега новите страшно много харесах покривалото на спалнята ти. Бях миналата година на 8-ми дек. в Арбанаси в една много хубава вила, нова новиничка и спалнята ни беше  покрита със същото покривало. От тогава си мечтая да си купя такова, търсих къде ли не и в интернет и.........., но не можах да си намеря. Та на въпроса, ти от къде си купила твоето, страхотно е.

# 125

Честито на Ели Георгиева, да е здраво и щастливо детенцето и много да ги радва!

Рокси, честит празник, бъди много здрава, а най-големия подарък скоро ще е в ръцете ви  Hug

# 126
аз днес си взех болничния, лекарката ми по ЗК ме преглежда, момата се беше обърнала отново- главичката й е в ребрата ми, дано пак да заеме изходна позиция, за кога се обръща това дете не зная  Tired
какво стана с тези промени, направо вече се обърках с мнения и предложения относно майчинството, надявам се поне НОИ да изплащат навреме сумите, че аз със Стефания бях заварено положение и ми ги изплащаше работодател

# 127
Честито на Ели!!!
Калина,много сладко бебче!!!
Рокси ,Честит Рожден Ден!!!

Аз започнах да си глася вече всичко и почти съм готова с багажи за болницата и с покупки за бебчо.
Suni4,имам въпроси към теб.Знаеш ли тук дали има от това бельо за еднократна уптреба,за което говорят момичетата и ще вземеш ли за бебето дрешки за престоя в болницата или само дрешки с които да стигнете до вкъщи?Аз проготвих за изписването:боди с къс ръкав,памучно,не много дебело гащеризонче, костюмче-гащички и блузка с цип и качулка,шапка,одеялце и всичко това и бебчо в чувалчето.СНИМКА.До тази снимка е снимката на кошарката и повивалника.
Имате ли планове да причините на татковците' ужасната' гледка на раждането?Аз много искам да присъства и сигурно  ще е така,но ме е страх да не съжалявам после newsm78.
И накрая да ви споделя нещо ,дано  не ме помислите за луда,но чувам звуци от коремчето ми ,когато бебчо мърда.Звуците са подобни на все едно щрквате с нокти,не с пръсти ,а с нокти,аз го оприличавам на пукане на хрущячлче също.

# 128
Помагайте разбиращи мами!!! PraynigОт днешните ми изследвания ме тревожат стойностите на левкоцитите 10.3 и на хемоглобина 124!!!Всичко друго е в реф.стойности!Моля за коментар,че е късно да тревожа доктора си!!!!Благодоря!!! Hug

# 129
Сладурчеста, много е сладък малкия Никола. Мерси за разказа за раждането, дано всички ние имаме раждане леко като твойто.
Момичета с кръвното – пазете се повечко.
Кокосче, какво стана с теб, май не си писала след доктора на който щеше да ходиш сутринта
Благодаря на февруарки и мартенки за съпричастността с нашите радости и болки. Пожелавам ви леко раждане и само хубави емоции
murvet77, много е сладък малкия
Утре ще ходя до Шейново да ми вземат секрет, че много ми е засилено течението а явно нямам гъбички. Дано всичко е ок. Взех си изследванията на кръвта и урината всичко е ок вдигнала съм хемоглобина така че край на желязото, само дето левкоцитите са ми 11,1 при референтни стойности 10,5. Лаборантката който ми даде изследванията успя хубаво да ме стресне, че това било много даже за бременна, да съм отивала веднага при ЖК то да ми назначи още изследвания, да кажа на доктора, че съм зле и прочие глупости. Изкара ми акъла. Добре, че като се прибрах потърсих из нета и видях, че не са толкова завишени и че при бременност е нормално даже да е са по-високи стойностите. Утре и доки ще каже. Доктора ми излиза в отпуска точно по празниците, но ми каза дори тогава да тръгна да раждам да му се обадя на всяка цена, щял да дойде щом сме се разбрали. Приятно ме изненада това
Избрах си и педиатър, купих последните неща за бебо като топоцин и стерилни марлички за пъпчето. Само не съм изпрала и изгладила още
В общи линии съм готова. От както казах на мъжът ми, че в нашия форум са почнали да се появяват бебчета, всеки ден ме пита приготвила ли съм си багажа.
Хубава вечер от мен, че се раздрънках много
Целувки   bouquet
П.С emsski, туко що видях, че днес си имала същите емоции като мен с левкоцитете. Не се тревожи, пише навсякъде че е нормално. Утре ще питам и доки Хемоглобина ми е 122 и според референтните рамки би трябвало да е супер.  Мисля че за жени е нормално 120-160

# 130
Соня, плата е купен от магазин ТАЧ в Пловдив, имам и същите пердета, после една шивачка ми го уши, в момента го има същият плат, скоро бях в магазина им. Ако мога да ти помогна с нещо пиши.   Hug
natali81 , леглото и повивалника са страхотни, дрешките също, със здраве да си ги ползвате.  Hug
emsski , напълно нормални показатели.  Peace
Еспа, и при мен са толкова левкоцитите, напълно нормално е по време на бременност леко да са завишени.  Peace

# 131
  • Пловдив
Емски-левкоцитите ти са на горна граница,но това е нормално през бременността.А хемоглобина ти е чудесен за бременна жена.Повечето бременни си изкарват бременността с не по-висок от 100-110 Хб.Мисля,че няма за какво да се притесняваш PeaceНормални са

Натали-много хубави покупки!

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 22:14 от kali-m-g

# 132
murvet77, kali-m-g благодаря за бързата рекция и за успокоението  Hug Hug Hug

# 133
Емски, да ти кажа, направо ти завиждам за този хемоглобин. Аз се скъсах от Малтофер и Тотема и повече от 105 не мога да го вдигна...По едно време беше 97 ooooh!

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 22:12 от доня КОПРИВА

# 134
Живи да сте newsm17 newsm51благодаря,ще спя спокойно!!!!Espa утре ще следя,какво ти е казал доктора,миличка! Heart Eyes Heart Eyesmurvet77 а на теб ти вярвам безприкословенно Blush Heart Eyes доня КОПРИВА дано да се оправи твоя хемоглобин накрая,моля се!!! Praynig Ех обичам форума ни,защото в трудни моменти се подкрепяме!!! Честито на Ели!!!   ylinfant newsm51

Общи условия

Активация на акаунт