Фил, по 1-вия въпрос нямам мнение засега, по втория - Емо като ме види с дреха да се запътвам към него почва да реве все едно сатър размахвам ... та за пъхане на ръце в тази неравна битка не може да се говори
Меги, няма страшно
, но имай предвид, че шофирането не се научава на курсовете, а с повечко практика. повечето неща, за които мислиш в началото, после ти стават навик и въобще не ги мислиш. аз като карах курсовете (преди 13 години
) си гледах скоростния лост като превключвах да видя дали ще улуча плевенчанки, честито!
хм, аз си давам витамин Д (Емо има 2 зъба), ама дупката на главата му си е големичка, 2 пръста някъде (показалец и среден, мои)... ваште как вървят?
някой питаше какво става ако получаваш пари по граждански договор докато си в майчинство. и аз се интересувам, Incandescent?

Ане, мерси за поздравленията за Емо, ама какво ти търпение, той сам си решава, носи ми нещата и ми ги подава, аз му показвам и после докато не се научи, не мирясва. ако го оставя, надава сериозен вой
ама аз нямам против, де 
Импи, да кажеш как е минал купона

Да растат здрави, усмихнати и щастливи и да са големи късметлии
Не ти завиждам, но предполагам няма все да е така. Нещата ще се наредят още по-добре за вас
!