Звездни компромати - 36 част

• 32 398
  • 441
  •   1
Отговори
# 60
Снимки няма още, но ще ти дам видео с изпълнението й.
http://www.vbox7.com/play:d3d672b0
Досущ Цеца... за пореден път! И роклята даже напомня нейната. Егати бедната фантазия! Sick

тя просто иска де е  Цеца  Crazy

а, що се отнася до Ивана аз не си я спомням слаба,
даже сега като се замисля, през август на частно парти пя и сякаш беше доста пухкава  Thinking

# 61
На мен най-много ми харесаха Глория и Елена. Другите някак не ми допаднаха. Мария я харесвам, нооо силиконът и  не беше улегнал и направо ми се повдигаше като я гледах!

# 62
  • тъгата в мен
Добре,че сте вие,та да съм в крак с клюките,дето се вика...yes

# 63

Лично съм гледала интервю с Миро, в което сам казваше, че има договор с Пайнер. Което разбира се не го прави автоматично поп фолк изпълнител  Peace

# 64
# 65

Лично съм гледала интервю с Миро, в което сам казваше, че има договор с Пайнер. Което разбира се не го прави автоматично поп фолк изпълнител  Peace

Договор не значи техен изпълнител. Миро сам си е продуцент по принцип.

# 66
Е, не съм наясно каква е точно разликата между договор с определена компания и това да си "техен изпълнител". Мислех, че са едно и също нещо, погледнато от логична гледна точка   Peace

# 67
Има разлика. Може да си в договор с тях примерно да те излъчват да кажем, или да си записваш парчетата там.Просто го казвам, защото в "Автограф" или "Лабиринт" говореше, как пишели навсякъде че е в Пайнер вече, а всъщност той работи с тях, но сам се издава,сам се продуцира и не е изпълнител на Пайнер. Понеже е объркано, сега търся линка от предаването, но със сигурност не е тяхен изпълнител, не му уреждат участията те и т.н.

# 68
Да се запиша и аз за клюките, че от блеене, чак на 5-та страница сварих ... Simple Smile

# 69
  • на пистата
мария стилна както винаги,а за камелия и бони  ooooh!

# 70
Най-много ми харесаха Глория ,Елена, Райна, Борис Дали и Коцето -той винаги си е готин Heart Eyes.

# 71
# 72
# 73
Много са сладки, наистина, да са живи и здрави!!  bouquet

# 74
ивана наистина е станала огромна  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт