Звездни компромати - 36 част

• 32 216
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
Мара ОТВАРАЧКАТА.Новите и бомби и стоят УЖАСНО!!!!!! Sick Sick Sick Sick
http://kachi-snimka.info/images/klz1228862011m.JPG
Леле,обезобразила се е.Много неестествено й стоят тези устни,ей не се задоволяват  с нищо значи,все още и още искат Tired

# 286
  • София
С тия джуки, кой ти гледа циците  Naughty По принцип тя е естествено красива, как може насила да се направи като ужилена от оси по устните Sad

Пенелопе Круз напълняла ли ми се вижда?
пак тя
Дженифър Анистън как става така, че колкото повече гледам снимки на Анджелина, толкова повече ми харесва Анистън  Peace има много човешко излъчване, Анджи ми е прекалено студена и скована - не говоря за красота, а за излъчване!
пак тя
Мис Свят се прибира вкъщи кукличка Барби  Mr. Green
Миската е хубава си е!
отново
и пак
Дженифър Лопез и мъж виждам, че доста се е повталила
Бритни на летището

# 287
  • Варна
Интересно ми е дали Мария още ще продължава да твърди, че няма никъде силикон  Rolling Eyes

А Анистън изглежда много добре. Винаги съм я харесвала. МНого ми се иска да я видя щастлива и с деца.

# 288
  • Варна
Дженифър А … 90;ън как става така, че колкото повече гледам снимки на Анджелина, толкова повече ми харесва Анистън  Peace има много човешко излъчване, Анджи ми е прекалено студена и скована - не говоря за красота, а за излъчване!
пак тя

Ми абсолютно права си Peace Дженифър ми е една от любимките, страшно много я харесвам, има невероятно излъчване и чар. Джолито така и не можах да я харесам, предубедена съм към нея и това е.

# 289
  • На погрешната планета
Интересно ми е дали Мария още ще продължава да твърди, че няма никъде силикон  Rolling Eyes

Тя досега твърдеше, че няма силикон в гърдите и наистина НЯМАШЕ. След раждането каза в едно интервю, че вероятно ще си оправи гърдите, и както се вижда, не го крие Peace.

# 290
  • Между гори и планини
А на мен ми е интересно, как на Бритни й порасна косата толкова бързо?
Тя кога я обръсна, а сега пак дълга  Thinking
Ако е перука, как пък като е вързана не си личи?

# 291
  • София
А на мен ми е интересно, как на Бритни й порасна косата толкова бързо?
Тя кога я обръсна, а сега пак дълга  Thinking
Ако е перука, как пък като е вързана не си личи?
Екстеншъни, какво друго  Peace
А и косата не си я обръсна толкова скоро...

# 292
Ванеса Паради
Дженифър Гарнър Не мога да разбера защо го влачи това дете все на ръце, още повече сега с този огромен корем!? Rolling Eyes
Румър Уилис
Оу, татко Спиърс изглежда... зле.
Мики Рурк
Джесика Алба с бебчето

# 293
Джесика Алба ми е много симпатична Simple Smile

Анистън супер много ме радва! Анджелина Джоли има особена красота, която не я оспорвам, но много повече живот лъха от Дженифърката!

# 294
а пък според мен Джени Лопез хич не се е вталила,просто се е скрила зад мъжа си... Mr. Green

# 295
а пък според мен Джени Лопез хич не се е вталила,просто се е скрила зад мъжа си... Mr. Green

е щом е успяла да се скрие зад мъжа си, значи все пак се е вталила... той е голяма хилка  Mr. Green

# 296
  • София

Повталила се е http://www.onlinejlofan.com/photos/displayimage.php?pid=12170&fullsize=1
Още на премиерата на филма на Брад Пит си личеше (има снимки в предната тема)

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 19:21 от Lana

# 297
  • New Zealand
наскоро си купих едно списание, в което пише коя звезда колко кг е свалила и е даден съответният режим. та там пише, че Дженифър е отслабнала с 23 кг/дадени са снимки преди и след/, дори Марк Антъни бил сериозно загрижен за здравето и, тъй като тя била обсебена от мисълта за теглото си Crazy

# 298
  • Стара Загора
Дженифър Анистън как става така, че колкото повече гледам снимки на Анджелина, толкова повече ми харесва Анистън  Peace има много човешко излъчване, Анджи ми е прекалено студена и скована - не говоря за красота, а за излъчване!
пак тя

Ми абсолютно права си Peace Дженифър ми е една от любимките, страшно много я харесвам, има невероятно излъчване и чар. Джолито така и не можах да я харесам, предубедена съм към нея и това е.
Аз съм на същото мнение! Peace

# 299
  • София
Кейт Мос
този оръфляк гаджето ли й е?
Гуен Стефани много кофти й стоят дънките с тези ботуши
Томкет и Сури
Кейти и Сури Кейти Холмс с вече пораснала коса и малката с нова гама лак!
Джим Кери с Джени Макарти
Линдзи с онази намусената
Джон Траволта
Дженифър Анистън в студиата на "Good morning America"
и пак

Общи условия

Активация на акаунт