Голям екшън предстои- СЕПТЕМВРИйче елхата ще реди

• 12 434
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • морето и сините вълни :)
Е аз имам ама не ги виждам Tired

# 256
Пебс, само с регистрация не става-  трябва да си  в контактите на човека, ако си ги е направил private - ама с общия акаунт става де Wink

# 257
 Thinking Не знаех,че не става с регистрация! Blush
Аз съм в контактите,сигурно за това! Wink
Лизи още спи! Shocked Не е за вярване! Mr. Green

# 258
да де, ама не всеки път ми се набира парола и имееее  Blush дайте директни линкове  Peace

# 259
заспахме най-накрая, баща му го приспа, че вече без ръце останах. а и тази нощ беше в рамките на нормалното- рев от 06 до 07- исках да го оставя да видим кога ще се пречупи инатчо и се откаже да се дере,ама не- пак се уплаших да не му стане нещо от рев- а той се дере и ме отвива и ме дърпа да ставам- голям цирк- да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли послред нощ. Освен това днес бута, скуба, бърка в очите на всички деца, които срещна- не знам вече- не мога да го убия от бой, а като го плясна, той се хили доволен от това, което е всвършил, че им се и присмива, че плачат- идеше ми да му скъсам главата-  като знам на мен как гадно би ми станало, ако някой го тероризира него така, ми стана супер неудобно, а то диването им се смее, че плачат.
А, политиката бистрите, Аз сам съгласна с Весито, а и не ми се говори за това- покрай голямото пушене поразрових някой друг форум и като видях отношението на хората, се отчаях, но такова слабо правителство не сме имали. а и така нагло харчат парите на хората и си играят със съдбите, че ...  въртят се километражите, харчат се парите държавна, решават се глупости, че и коледни добавки взеха в тая напрегната обстановка, независимо от издаденото от тях постановление да не се изплащат добавки заради настъпващата криза. Как не си гласуваха исканите пенсии не знам, защото не вярвам, че ги е досрамяло. Абе идиоти- уж на нас ще дадат по някой лев- не става дума за парите тук, но явно се уплашиха, че ако не озаптят милиционерите, ще трябва да си ходят- все пак е силова структура, аз с техните 30-40 лв. едва ли ще цъфна и вържа(досега повече не съм видяза за 4 години), но важното е да се уталожи напрежението, а пък после пак постарому, че и обидени ги гледам- снощи Пирински се жалва от натроението на хората, че на всичкото отгоре и на конституията се позовава- как не обяви народа за порестъпник, че не ги носи на ръце, не знам.
Хайде, целувки на бебоците, май им обърнахме повече внимание, отколкото заслужават нашите управници
Уф, аз уж нямаше да пиша, ама май припалих...

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 22:50 от pavlinadidko

# 260
ох че съм  #Crazy

# 261
Момичета, ето ви прясна-прясна снимка на Алекс от днес сутринта - с новата играчка.  Mr. Green
Иначе албумът ми е private поради едни неприятни причини и го вижда само който ми е сред Contacts. Ако нямам някоя от вас, директно ми пратете покана - няма да откажа.  Peace

Ani-bani
, страшно клипче!  Peace  Mr. Green Де да имаше и у моя такива пориви да чисти и помага...  Wink

# 262
Хекси, много да го нацелуавш и намачкотиш бузите на този хубавец. Ще го схрускам.Май всички трябва да се замислим за тия публични албуми, дето ги праскаме, да не трошим нерви после.

# 263
И аз сега се замислих, и взех че си ги направих Private  Rolling Eyes
Хекси, като разуча как се праща покана ще ти пусна една, че и аз не виждам снимките  Hug
Ето да видите с какво се занимавам тези дни и защо се губя в обедния сън на малката http://iliana83.multiply.com/video/item/1

Лека вечер   bouquet

# 264
Аз успях да го видя албумчето на Хекси с Алекс, нямах никакви проблеми, искаше ми пас и юзър, но се оправих, ама нямах време да пиша днес Simple Smile Хекси, детето ти е просто прекрасно, има супер супер чаровна усмивка  Hug Големи целувки и  Hug за Али!   love001
А тази играчка какво прави?

Ани, чакаме пържолите!  Grinning Grinning Grinning

Краси, чудесни мерки на фината ти госпожица.   love001 и за нея. Моят прасчо е с едно кило и половина повече... Ама да ми е жива и здрава малката ми пухкава мешана скаричка  Peace

Брейви, благодаря ти, че ме четеш  Hug Hug Hug

Имаме си триколка от днес. Подарък за Коледа от дядо й на Деси. Донесоха я в нас, защото я купиха от магазин наблизо. Нямаше как да не я покажем на Деси, много й хареса. И като започна да бръмчи като се качи и хвана кормилото  Shocked Май ще трябва да се купуват и автомобили и други МПС-а за подаръци, детенцето си ги харесва, отдавна я забелязах. Но това с бръмченето направо ме шокира. За пореден път ме е яд, че нямам възможност да снимам клипове със звук  Rolling Eyes

Отивам в чакалнята на Д-р Хаус (демек да гледам Господари на ефира докато не е свършило)  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 22:31 от Escarina

# 265
  • София
Илиянка, такъв Private си сложила на албумчето си, че сега само ти можеш да си разглеждаш снимките  hahaha !
Дай му поне "Contacts private", за да може тези хора, които са ти в Контактите, да ги виждат  Wink !

Алекс какъв сладур е станал  Heart Eyes Hug !
А Влади - помагачът на мама той  Hug ! Ние сме далеч от тези "висини"; на Тони му дай да отваря и затваря люка на пералнята до безкрайност  Laughing !

# 266
  • Бургас
Привет и от мен,
страхотни снимки на Алекс! Явно много е харесал новата играчка.
Анитка и моя дребус е така с прахосмукачката като даже включва и я изключва. Браво на Влади! много е пораснал! Hug
Момичета, аз досега чистих банята от плесен. Направо капнах и точно след два дни ще е същата. направо не знам какво да правя. Тя е външна и последен етаж и е накакъв кошмар.
Ох, оплаках се. сега ще ходя да лягам. Не че ще мога да спя, щото под нас се нанесоха някакви студенти и няма край това техно. Нищо не помага. Полицаите им писна да идват.
Редактирам се да кажа, че току що се опитаха да ми откраднат количката от коридора на блока. Shocked
Хайде лека

# 267
 Shocked моята количка още е пред асансьора, все я прибираме по късни доби  running

# 268
  • София
Ето пак среднощно включване от мен  Grinning.
Хекси  Hug. Алекс изглежда много доволен от новия подарък. Дано и вас само ви радва, както вие него.
Пебси, благодаря, че попита. Днес ходихме на контролен преглед с малката и на нея й предписаха по-силен антибиотик. На мен също така. Лошото е, че и двете сме болни, а аз трябваше да ида да дам 50лв. за специалист, за да ми се удължи болничния  #Cussing out. За моята лекарка май думата "лекарска комисия" й е непозната. Нищо де, такава ни е цялата скапана държана. Имали сме право на 40 дена болничен за гледане на дете до 18г. Ама дали имаш 1, 2, или 3 деца, няма никакво значение. Пак си остават толкова. А аз като съм болна, може антибиотика и в работата да си го пия явно.
Ани, направо ти завиждам за помощника  Laughing.
pavlinadidko, абсолютно на същото мнение съм.
iliqna, за съжалене не виждам снимките (като всички останали май).
Escarina, май си отглеждате едно бъдещо рокерче  Laughing.
lexy, добре, че си се осетила на време за количката. А за плесента и аз имам същите проблеми. Моля, ако някой се сеща за ефикасен препарат против мухъл и плесен да препоръча  Hug.
И свързано с преден пост това е Официалната петиция на "Зачатие" и "Искам бебе". Ако искате я подпишете  Hug.
Хайде лека и спокойни от мен.

# 269
подписахме я, но ги отрязоха с фонда  Confused парите потънаха в обща сметка и как ще се разходват - само те си знаят  Confused за това беше протестът на жените, но уви ....

Общи условия

Активация на акаунт