Голям екшън предстои- СЕПТЕМВРИйче елхата ще реди

• 12 429
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Else, Escarina, благодаря за препарата   bouquet. Още утре ще си го купя.
bravy  Hug
iliqna, справила си се рекрасно. Не мога да повярвам, че го правиш за първи път.
lexy, какви са тия ваши съседи. Хайде, да кажем, че дядката е изкуфял. Ама бива ли така да реагират  Close.
Красииии, дано всичко мине добре и да разказваш после.
Ето да ви покажа едно клипче как малката маймуна излиза от огражденията, които съм й направила. До сега само четях как другите малчовци се катерят навсякъде и не вярвах, че и малката ще се опита. Мислех, че катеренето е присъщо и доста по-лесно на децата, които са се научили да лазят. Верно, че Софи е "малко" тромава, ама все пак успя  hahaha.

# 286
  • Бургас
Супер е малката Софи! А да питам тези кубчета от плат, които са на леглото предизвикват ли интерес в нея, защото мислехме да вземем на Алекс такива?
Илиянче, напълно възможно е да е от зъбите тази температура. Лесно избиване Ви пожелавам!
Люси явно голям купон е изкарала! Още не се е включвала.
Бягам, че дребното не се спира

# 287
  • София
lexy, благодаря  Hug. СОФИ Много се радва на кубчетата. Тя има и едни гумени, и тях постоянно ги разнася и мучи, мяука и т.н.т. Най-много се радва на животните нарисувани на тях.
И една хубава новина. Направо копирам поста от другата тема.
Здравейте Peace
Днес се чухме с Джиджо-вече са в къщи но няма нет и благодари на всички за подкрепата. Hug
Хистологията показва че всичко е наред , но ги изписаха с гнойна ангина. #Cussing out
От Пирогов казали че е отишло от Бургас болно, но според Живка е вътреболничен проблем .
Назначили са им изследвания заради проблемното дете с туберкулозата ,но като цяло
не би трябвало да при Кике да даде реакция.
Важното е че са си у дома и детето е добре.
Аз лично им желая никога повече да не стъпват в болница , а посещенията при``белите престилки ``
да са  само за редовна детска консултация Praynig Peace Peace Peace
Весели празници Hug

# 288
  • Асеновград
Ето ни и нас  Hug

Върнахме се от тържеството,мноооооооооогоо съм доволна.Имаше театър и Анито беше във възторг,гледаше и й беше много интересно.Доста дечица плачеха,беше ги страх от нещо и Анито ходеше да ги гали по главичките да ги успокоява Shocked Shocked Щях да падна-най-малката успокояваше какичките Shocked Зарадва се много на дядо Коледа  Grinning,даже сама ходеше до него и му подаваше ръка за "здрасти" и то няколко пъти  FlutterМалко се стресна само,когато той я взе да седне в него,но бързо се успокои  и не заплака изобщо  Peace Много беше доволна,и аз също,изкарахме си страхотно,направо ми напълни душата това мое дете,не очаквах така да се държи,че и да успокоява по-големите деца  Laughing Също така децата от градината пееха и танцуваха-Анито също заставаше пред тях и танцуваше и им пляскаше с ръце,когато свършиха.
Много весело беше  Flutter
Ето ги и снимките  Grinning
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/26

Илиянка,много добре си се справила като за първи път  Peace Hug А ние имаме още 1 клип от сватбата,който си е точно клип,а не свързани снимки и е страхотен и все се каня да го кача и все забравям.
Много ми се иска и на мен да се видим ,толкова са пораснали децата,от много време не сме се виждали и сигурно няма да се помнят  Tired така чее в скоро време трябва да измислим нещо  Hug Hug

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 20:19 от Красииии

# 289
Хекси, Алекс е много доволен от играчката. Я кажи какво прави - отскача ли доста и има ли мелодии?
Аня, играчката пружинира (демек подскача) и се върти на 360 градуса. Отпред има дрънкалка, както и двете дръжки острани им се връткат едните неща и са интересни. Има и музика, но още не сме сложили батерии да я чуем точно каква е.  Embarassed

Лекси, направо ме уби това с количката ти!  Shocked Ама и ти си идейна - вързала си я като колело.  Mr. Green

Илияна, аз нищо не виждам от твоите неща в Мултиплай, след като ги направи private. Дай ми един authorize.

Краси, много сладки снимки!  Heart Eyes А ти колко добре изглеждаш, нямам думи!  Peace Между другото, все повече виждам колко Ани прилича на теб.  Laughing

St.Anger, много сладка малката дългокоска!  Heart Eyes А ти явно имаш късмет, че чак сега се светва на катеренето. Моят се качва и слиза вече и от доста високи препятствия за норматив!

bravy, наистина много се е издължил, омаляват му дрехите на поразия!  #Crazy До вчера някакви неща му бяха големи, днес гледам му късеят.  Shocked
А ти да ти кажа леко си се минала, че си поръчала зебрата от ЛаРедут. В mytoys.de беше 50 евро, а имам спомен, че Редутци я даваха за към 65-70. А по повод тените забавяния нямам думи - утре мъжо е рожденик, а пак няма да има подарък на датата заради тях.  ooooh! Как може mytoys да ми доставят огромен кашон за 1 седмица, а Ларедут да ме бавят повече от месец за 5 дрешки?!

# 290

Общи условия

Активация на акаунт