Голям екшън предстои- СЕПТЕМВРИйче елхата ще реди

• 12 432
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
St.Anger, дано оздравявате бързо  Praynig Praynig За болничните - какво да кажа - ужас и безумие  Close
Лекси, как така да я откраднат! Добре, че е само неуспешен опит, че иначе ще бъде мнооого неприятно  Rolling Eyes Срещу плесен и мухъл знам, че имаше един препарат SAVO, за който се твърдеше, че е ефикасен. На практика обаче той натриев хипохлорид, а това е съдържанието на белината. Но едва ли би само препаратът би решил проблема в банята. Там влагата е голяма и създава условия да се въди мухъла. Има ли вентилация и достъп на свеж въздух в помещението? Проветрението трябва да бъде такова, че да не се задържат за продължително време стойности над 70% относителна въздушна влажност.

Попаднах на ново филмче, което се гледа с голямо вълнение от дребната Ozi Boo - Бебета пингвини 2 и 3. Много са кратки и за сметка на това са повечко Simple Smile Ето линк  Simple Smile

подписахме я, но ги отрязоха с фонда  Confused парите потънаха в обща сметка и как ще се разходват - само те си знаят  Confused за това беше протестът на жените, но уви ....
Ох, направо не мога да повярвам. Гледах тази вечер началото на Шоуто на Слави и коментарите по повод извинението, което са поднесли от Здравната комисия на парламента. Може ли да има толкова дебелокожи и безочливи същества  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Спрете земята!!!!! Искам да слизам!!! smile3511

# 271
  • София
Добро утро!  Grinning
Пак съм май първа за сутринта. Simple Smile Хайде по кафенце Simple Smile

Ани, страшен помощник си имаш. Heart Eyes Дай го насам да изчисти и у нас. Laughing

Хекси, Алекс е много доволен от играчката. Я кажи какво прави - отскача ли доста и има ли мелодии?

Escarina, честито ви возило! Hug

Ние сме довечера на тържеството на Емко в детската градина. За първа година има стихче, дано не се притесни като го казва. Simple Smile

# 272
St.Anger,лоша работа с АБ,но няма начин! Confused А що не си смениш докторката? Thinking Аз смених педито на Лизи,точно защото старото ми твърдеше,че само 1 направление може да ни даде за месеца! ShockedА аз знам,че за деца до 6 години можеш и всеки ден да даваш! NaughtyИ не само това.Сега ще видим новата. Rolling Eyes
Лекси,добре,че сте я опазили! Confused
Аня,ще се справи Емко,сигурна съм! Hug

# 273
  • София
Добро утро и от мен.
vesela_, само искам да кажа, че това е новата петиция "Относно: ПРОЕКТОЗАКОН ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ЗДРАВЕТО – № 854-01-148" , който ще се обсъжда след празниците. Така че подписвайте смело. Не приеха законопроекта на 16, когато се обсъждасе и бюджета. Както каза Антония Първанова, са се подсигурили, като са внесли проектозакона за гласуване на два пъти (тъй като са очаквали такъв резултат). Ако не сте гледали извънредното предаване на Слави от 16.12.08 по повод отхвърлянето на проекто закона, може да го гледате тук
Else, мерси за филмчетата  Hug.
Аня♥♥, мерси за почерпката. Дано мине прекрасно тържеството довечера.
Пебс, не съм сигурна, че няма да попадна на друга такава лекарка. Просто трябва много да поуча нещата преди да я сменя.

# 274
  • София
Елс,   bouquet и от мен за филмчетата. Регистрирах се и ги свалям, довечера ще им ги пуснем. Simple Smile

Пебс, не съм сигурна, че няма да попадна на друга такава лекарка. Просто трябва много да поуча нещата преди да я сменя.
Нали знаеш, че можеш само до края на месеца, след това чак юни. Hug

Аня♥♥, мерси за почерпката. Дано мине прекрасно тържеството довечера.
Hug Hug

Аня,ще се справи Емко,сигурна съм! Hug
  Hug Hug

# 275
  • София
Нали знаеш, че можеш само до края на месеца, след това чак юни. Hug
Да знам, благодаря ти Hug. И мисля, че до тогава имам време да изера по-подходящ педиатър. Дано успея де. Да не излезе вярна поговорката "От трън та на глог".

# 276
Здравейте момичета!
СТрахотни снимки видях с изключение на сладкиша на Илиянка. Cry
Хекси,Алекс е страхотен.А играчката му е супер.
Влади май ще излезе голям чистник.Обича си детето да му е чисто и наредено.
А нашия калпазанин вече успя да ошари стените,но с молив.Направо незнам какво ще правим,Като в нас моливи,химикали и каквили не пишещи инструменти се мотаят на всякъде Shocked
Когато ходим на гости предупреждавам да си прибират маркерите и др.подобни.
Мен два дни яко ме цепи глава и вечер немога да спа.Като ми се отворят тези очи -до 3часа. ShockedА ми се спи-зве невиждам.

# 277
Ох, аз като ви казвам че съм много боса в това Мултипи  ooooh!
Дано сега да става http://iliana83.multiply.com/video/item/1

Ама така е като се мъча да направя нещо с малката в краката и постоянно да ме дърпа за крачолите  Crossing Arms Whistling

# 278
Или, клипчето е страхотно!!!  Heart Eyes Hug  за сладката принцеса от нас!

Хекси, Алекс много е пораснал, има мнооого чаровна усмивка! Heart Eyes

Ани, Влади е страхотен сладур! Hug Нашият само като види прахосмукачката и започва да реве Laughing

Хубав ден на всички!   bouquet

# 279
Илиянче, клипчето е страхотно, много добре си се правила, музиката е върхът, а Криси... Криси е просто прекрасна - голяма красота - пу-пу!  Hug Hug Hug

Ст. Ангър, и такава простотия ли има с болничните пък сега?! И аз искам да спрете Земята, че искам да сляза! Дано оздравеете и двете бързо!  Praynig Hug А препраратът, който и аз препоръчвам е SAVO (както и Елси е писала). Безотказен е, вярно че мирише на хлор много, но като се проверти помещението за около час, после и да понамирисва, няма проблеми. Но пък маха мухъла веднага и поне една година напред няма да се почви отново, давам гаранция! Вкъщи поне така стана  Peace

Елси, мерси за филчетата. Аз се чудя да ги тегля ли, че Деси въобще не си пада по такива детски филмчета  Thinking Ама иначе зяпа всички реклами с някакви анимации по тях, а те сега почти всички са такива, зарязва всичко и впива поглед в ТВ-то. Сочи с пръстче, смее се, радва се, говори им, изобщо чудо, ама детски филмчета - не...
Може ли да има толкова дебелокожи и безочливи същества  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Може, може! И още как - всички най-отбрани екземпляри са в БГ  #2gunfire

Аня, приятно изкарване на тържеството довечера  Grinning

Днес в Русе е разкошно времето, а Деси е на разходка с баба си и ги чакам за обед вече. Пролет е направо - слъцето се е облещило и препича, няма облаци, изобщо приказка. По нищо не личи, че идва Коледа...

# 280
При нас валеше и добре,че мъжа ми беше тука,та ходих сама за ДК и до магазина! Simple Smile
Аз сега ще сваля тия филмчета,да видим Лизинка дали ще ги хареса. Wink Peace

# 281
  • Асеновград
Ние се стягаме да ходим до дядо Коледа.Много ми е интересна реакцията й,след  като на фигурки го обожава  Laughing После ще пиша как е минало  Hug
Хекси,много е сладък Алекс,много е пораснал  Heart Eyes Heart Eyes
Илиянка,много сладко клипче. И ние имаме подобно от кумата,обаче вече с доста остарели снимки  Flutter

Лек ден на всички   bouquet

# 282
  • Бургас
Привет, завърнахме се от ДК 83 см 11.700 кг. Но оревахме света. Защо така реве това дете не знам. Само влязохме вътре и почнах да го събличам и той ревна.
Аня, сигурна съм че Емко ще се справи! Приятно изкарване!
Краси, приятно изкарване и на вас!
Искам да Ви кажа, че беше толкова комична случката, въпреки че на мин хич не ми беше до смях.
Чувам че се блъска нещо в парапета и кънти на желязо и отивам да надникна и някакъв възрастен мъж на окол 60 г ми тегли количката към асансьора. Имайте предвид че количката е заключена за стълбището. Аз отварям по пижама и питам кво става. Той се стъписа и почна да ми дрънка някви, че смятал че е излешна, искал да я вземе за кучето си и не знам си кво. В същото време излезе и съседа, чиито гост е бил този и почна да обяснява че било майтап. Така се изнервих. Направо щях да откача.

# 283
Илиянка,добави ме в Мулти-то,изпратила съм покана.Искам и аз да видя чаровницата малка:)))
Ани,страхотен помага4 имаш,Инето се впечатли невероятно,че все мен е гледала в тази роля:))
Дороти,а за Алекс,думи нямам колко е пораснал и се е издължил човека.Ама е много доволен изглежда.И ние чакаме нашата всеки момент да пристигне,ама нали знаеш Редутци как се чакат,като Новата Година.

Ески
,е как няма да чета.Може да не сме на едно мнение по всички въпроси,ама аз уважавам всякакво мнение,а ощеповече на приятелите.Друг въпрос е,че след всяко мнение с полит.привкус ме присърбява устата да се намеся и нямам спирка.Затова и помолих да отклоним темата,но какво да се прави,натрупали са се много неща ooooh! Outta Joint... Hug

Ст.малката е невеорятна сладунка,а и Кушиния сладур пижамко-невероятен.И двамата с тези букли ми идва да ги намачкам здравата Hug Hug Hug

А не бе Лекси,такъв скандал щях да им спретна на твое място.За кучето...хммм.А Алекс е много пораснал.Браво

ВЕСЕло изкарване на купона Краси

Аня ,сигурна съм,че ще ти даде повод да се гордееш с него:) Peace

# 284
Брейви, Еск, приех ви поканите  Hug

Лекси нямам думи просто, каква случка си имала посред нощите  Shocked Аз сигурно нямаше толкова спокойно и тихо да реагирам при тази ситуация  #Cussing out Добре че все пак не се е сдобило кучето с твоята количка  Confused
А иначе страхотни мерки  Hug

Алекс ми се вижда доста пораснал  Heart Eyes Страхотни са всички буболини и буболинковци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Краси, аз от вашия клип се запалих да правя такива неща и седнах сериозно да разучавам програмата  Blush Останах очарована от това, което са направили за вас   bouquet Hug То това ми е първия опит и не е нещо особено, но ако имам време да си поиграя повече и да почета, може и да стане  Wink
Анито е голяма кукла и много сладко си казва името. Между другото и Криси знае как се казва Ани, като разглеждаме снимките в албума и й казвам кой, кой е, и тя повтаря много сладко "Ани"  Heart Eyes Трябва да ги съберем скоро, че те са се забравили от лятото  Hug

Ставам, че ще загоря на детето яденето  Mr. Green
Тя пък нещо е с температура от снощи- 37,3 гр беше, ама цяла нощ пъшка и се въртя неспокойно. Бяхме при док, но не вижда нищо да има, нито кашля, нито хрема има, та виновни за положението са зъбите  Thinking Ама наистина много настървено дъвче всичко, което види, по време на прегледа си счупи със зъбите дървената шпатулка, с която й гледа гърлото, а тя е доста дебела  Shocked Дано да е само това, че не ми се мисли какви празници ни чакат иначе  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт