Коледна елхичка грее, ДЕКЕМВРИйче на мама се смее

• 18 400
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Аааа току що получих новина  Hug
На Джуджана и се роди момиченце- Йоана 3010кг и 49см.
Да е жива и здрава новата принцеса и мама бързо да се възстановява  Hug

# 91
Да са здрави и игриви Димитър на Чаената, Сияна на Мила, Рая на Светла и Йоана на Джуджана!
Много радост да носят на мама и тати!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Стаси 76, качи си снимките в бебешкото албумче!

Някой има ли новини от Снежана?

# 92
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честити принцески на Мила, Светла и Джуджана! Честит принц на Чаената!
Да са живи и здрави и много да радват родителите си! На мамите бързо възстановяване!

# 93
Да се запиша и аз набързичко, докато Алекс спинка smile3504
Честито на всички майчици и татковци! Да са им живи и здрави бебоците newsm30 и много да ги радват baby_neutral
На малката Алекс Hug Hug Hug
При мен за съжаление кърма няма, на АМ сме, смених и доста шишета, НУК, АВЕНТ, и сега май сме най доволни от Bfree. Вчера бяхме на консултация, малкия е наддал и е ок. Wink
Много се радвам за всички бебоци и желая бързо въстановяване на мамите.
На чакащите бременилки споко и леко раждане  newsm68

# 94
  • Бургас
Честити нови бебчовци! Hug
Днес наистина много нещо се народи Laughing
Аз още си чакам. Поне спах почти 24 часа и съм готова Grinning

# 95
ПЪРВО ДА ЧЕСТИТЯ БЕБОЦИТЕ НА ЧАЕНА, МИЛА, СВЕТЛА И ДЖУДЖАНА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЕЗКРАЙНО ДА ГИ РАДВАТ!
Май-май и аз ще си изкарам до към края на термина, макар че вече втора вечер имам болки ниско долу, но като чета повечето от вас също имат такива. Така че май са подготвителни. Снощи даже бяха доста силни и си викам хайде днес ще е - ама не!
Успех на всички мами, за които днес е големия ден!
Лек ден на всички от мен и много  Grinning

# 96
  • Пловдив
Да са живи и здрави съкровищата на Чаената, Светла , Мила и Джуджана  Grinning   bouquet !Да Ви носят много радост , а вие се възстановявайте бързо  Hug !

Йо аз няма да мога толкова много  Embarassed да чакам чак до Януари Naughty тази вълнуваща срещичка  Wink!Казах на моя доки , че ще изкача стълбите до 10 тия етаж 100 пъти , но ще я родя , а той се  Laughing и казва и до паметника Альоша да се изкачиш няма признаци за сега.Вътре на момата си е много уютно  Blush

bubabo   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 97
Момичета на 05/12 се роди чрез секцио моята принцеска Калина. Тежи 3850 гр. и 50 см. Много съм щастлива. Успех на бъдещите мами и честито на тези, които вече са родили.

# 98
Здравейте момичета  Hug

Имам честта да ви съобщя, че снощи Ели (ercm) е родила със спешно секцио своята прекрасна дъщеричка Деница - 3200кг. и 50 см. Да е жива и здрава и много да радва мама. Ели звучеше много добре

Виждам, че есес е съобщила хубавата новина, че Джуджана си има принцеса Йоана. Да е жива и здрава и мноого послушна 

Честито и на Чаено момиче за нейния принц Димитър.
Еее, няма да сме на една дата значи  Laughing

# 99
Браво! Честито! Много бебчета и днес Simple Smile Да живи и здрави Деница, Йоана и Калина!

# 100
Айде и аз в новата тема  Hug
Йоанка супер си  Hug  bouquet
Честито на всички мамчета, които вече гушкат бебчетата си   bouquet Да са им живи и здрави и много да ги радват   bouquet  bouquet  bouquet
Тонито и аз така като теб. Все си мисля, че ще рода по- рано, а и на това се надявам ама НЕ ooooh! Всяка вечер като си лягам и нещо ме заболи и си мисля аха ей сега стана работата, да ама не. Заспивам си и край с болките.

# 101
Честити бебчета на всички

rrhh , ако ще се качваш на Альоша и аз идвам  Joy

Аз цяла нощ имах контракции и болки в кръста и яйчниците  и направо си помислих , че се почва .Да ама нее , всичко отшумя и ми се размина.  Утре ще ходя на запис на тоновете!
Да видим кво ще покаже има ли контракции , няма ли !  newsm78

# 102
З д р а в е й т е!Искам да ви съобщя радостната новина, че на 10декември в 22.20 часа се роди бебче ДЕНИЦА с идеалните мерки 3,200кг и 50см. на мама Ercm-Елица. Tе се чувстват добре.  newsm51Честито

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 13:33 от Жени

# 103
ЧЕСТОТО НА ERCM! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА ЩЕРКАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВА, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  bouquet

# 104
  • Най-сетне у дома
ot bashtata na bebo: Imame bebe, Martin, 3,360kg i 51 cm. Desi e dobre i mnogo se radva.

Tia shte pishe utre.

Leka vecher

Fernando

Честито на Деси и Фернандо от Станислава и Дайнюс!
Браво за новото попълнение в "София Номадс" и ... Фернандо, ред ти е да черпиш  Joy
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт