Кога съобщихте на работодателя си, че сте бременна?

• 8 950
  • 168
  •   1
Отговори
# 90
Аз във втория защото трябваше да изляза в болничен, по-дълъг, пък никога не съм боледувала докато съм работила там.

# 91
В третия месец,но си бях на постоянен трудов договор,ако не бях,щях да изчкам да стана и тогава!

# 92
В началото на третия месец.

# 93
Изобщо не съм съобщавала, бях някъде в 6 г.с., бях на нова работа, която хич не ми харесваше. По цял ден работех на цигарен дим, ядосах се, тръгнах си вечерта и не се върнах повече... Laughing Е, моят случай е малко по-особен.

# 94
  • София
в 4-ия  Peace

# 95
  • София
В края на третия или нач. на четвъртия месец. Бях на изпитателен срок. Не съм имала проблеми. Не беше разтръбил сред колегите. Сама им казах по-късно.

# 96
Веднага щом разбрах,че съм бременна.

# 97
И двата пъти след 3 мес.Проблем то тяхна страна не съм имала.

# 98
  • София
Първия път  след 3-тия месец, че съм малко суеверна. И се върнах на работа след 1година. Сега се чудя какво да правя, на мен ми е за втори път, а никоя друга колежка не е забременявала откакто съм тука (5г.). Много ми е притеснено и за осигуровките също не знам дали ще даде едно рамо да ми ги увеличи както предния път. Просто се притеснявам ужасно.

# 99
Мойта шефка сама ме разкри - нямаше и седмица след като аз самата бях разбрала (някъде към 8 гс тя разбра) Стана ми лошо - прилоша ми...и тя жената се сети!Две деца е раждала!
Но ние сме си много близки, та и аз самата щял да кажа след няколко дена - изчаквах да се съберем всички, тъй като една от колежките беше в командировка.
А за по-високото осигуряване - трябва да си говориш с работодателя, зависи той какъв чешит е. Аз разбрах за тая врътка много късно, но все пак се възползвахме, дори и за малко. Майчинските все пак ще са по-големи  Peace Шефката ми даже се тюхкаше, че не сме разбрали по-рано...Ама то като не съм тръбяла, че съм бременна, те от счетоводството (тъй като са отделна фирма) как да разберат  Laughing

# 100
В края на втория месец. А той ми вика "Е, как стана това?!''  Shocked  Mr. Green

# 101
Съвсем рано - още в 7ма седмица.

# 102
  • София
Два часа след като си направих теста.  Laughing

# 103
Към четвъртия мецец, каза му съпруга ми , защото ми се наложи да отсъствам от работа за спешен преглед. Но и аз вече мислех да му кажа.

# 104
  • Sofia
Веднага след положителния тест,но при мен всички очакваха да се случи Wink

Общи условия

Активация на акаунт