Вече не е болно Януарското дете, време за "наздраве" може би дойде

• 12 930
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Честит рожден ден, Лила!   bouquet Много здраве и любов! Успехи във всяко начинание!   bouquet  bouquet  bouquet

Клеми, наистина семейната ви снимка е страхотна!  Heart Eyes Да сте живи и здрави всички!  Hug

Ноеми, в Търново сме си по празниците. Ще се радвам ако успеем да откраднем малко време да се видим  Grinning Hug И....весело изкарване на купона! Сигурна съм, че ще си прекрасна! Flutter (Ще ти пратя номер на тел. на лични  Peace)

# 302
Честит рожден ден, Лила!   bouquet Много здраве и любов! Успехи във всяко начинание!   bouquet  bouquet  bouquet

Клеми, наистина семейната ви снимка е страхотна!  Heart Eyes Да сте живи и здрави всички!  Hug

Ноеми, в Търново сме си по празниците. Ще се радвам ако успеем да откраднем малко време да се видим  Grinning Hug И....весело изкарване на купона! Сигурна съм, че ще си прекрасна! Flutter (Ще ти пратя номер на тел. на лични  Peace)

# 303
  • София
Позволих си да прескоча подадените до момента заглавия и да измисля коледно такова. Другите авторки да ме прощават и наздраве!  Heart Eyes

Нова тема, моля!

Общи условия

Активация на акаунт