Вече не е болно Януарското дете, време за "наздраве" може би дойде

• 12 940
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Варна
Оги на Кай Рен днес ли празнува?
Празнува Simple Smile
Ей ви една скромна почерпка:

Да е жив и здрав Оги Сашин, както и рожденичката на Анджи!

До утре  в 10.30, варненки Simple Smile

# 256
  • София
Айде, да са ви живи и здрави именниците!

Аз нали съм ги поздравила вече веднъж за тази година - не бързам....
  Mr. Green

# 257
  • Русе
cheers Наздраве - да са живи и здрави всички празнуващи днес Wine Glass

Весни - благодаря за поканата за 23.12., но съм на работа и няма как да дойдем  Crossing Arms

Йоан на 17.12. беше на ясла за през деня, защото посрещаха Дядо Коледа - ето малко снимки http://www.yanuari.snimka.bg/album.php?album_id=266620&pid=9501783

А ето и елхите ни: вече счупената изкуствена и новата естествена  Wink
http://www.yanuari.snimka.bg/album.php?album_id=319884&pid=9501544

Ели - страхотна мадама е тази Ева  Heart Eyes

Андж - как е Любо?  Hug

За шоколада и бонките  newsm78 - ами шоколад давам понякога 1 малко шоколадче Милкинис или 1/2 Яйце, но рядко. А бонки от скоро яде и то портокалов Тик Так ( 2-3 максимум на ден )
По принцип трябва да пие рибено масло, но трудно успявам да му го дам, но покрай 1 "бонбонче" (така им вика ) вит.С дневно сдъвква и 1 масълце.

Аз съм сама тази вечер и нещо ми е много тъпо ( а уж исках да остана сама една вечер поне, за да си почина  newsm78 )

# 258
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!

Анджелина
, да е жива и здрава майка ти! А на Любо да му минава бързо!

lyllyta, Димитър не знае какво изпуска като отказва шоколад. Ма нали си е злоядо детето иди му обяснявай...Аз ако бях на негово място имаше да се тъпча!

eleonor@, много е сладка Евангелина!

tsveta и *Elina*, вашите елхи са много хубави.

И аз много много не давам шоколад или бонбони, ама понякога Ева си взема скришом, особено когато съм забравила да ги скрия. Иначе не  разрешавам да я черпят в магазина, роднини, приятели и т.н.

# 259
  • Русе
Хайде честито на всички именници   bouquet Да са здрави и много усмихнати!
Честита ти рожденичка, Андж! Надявам се Любо вече да е по-добре  Praynig
Норче, Евангелина е прелестна, както винаги  Heart Eyes
Сега да споделя за нашата среща с дядо Коледа! Тя премина в стаята на клуба с мониторите, защото срещата ни с белобрадия старец направо ни вдърви от страх  Crazy Притесних се да не я стресирам и се опитах да не се доближаваме много. Беше много страннно - хем й е интересно, хем я е страх  Rolling Eyes Затова, русенки, ще си спестим втора среща със "страшния мраз"  Laughing
Ето и малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314445&pid=9504445

# 260
  • Русе
Ехооо, къде сте, хайде на едно сутрешно кафенце  Flutter

# 261
# 262
  • Русе
Дани, Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жив и здрав, много усмихнат и добър!

# 263
Честит рожден ден Дани!!!
Нека да си винаги здрав, усмихнат, щастлив и обичан от мама, тати, кака и от всички около теб! Щастливо и безгрижно детство !!!

# 264
  • София

Честит Рожден Ден Дани! Много здраве, смях и весели игри!
 Tada   newsm38     bigdance2

# 265
Аз пак се позагубих,но сега влизам да ви чета.Честито на всички,които са имали поводи за празник ,макар и на патерици.

Честит рожден ден на Дани-да расте весело и здраво дете и да е все тъй лъчезарен за радост на заобикалящите го.

Аз имам един въпрос към счетоводните мами - зълва ми работи като детегледачка по програмата към социалните"В подкрепа на майчинството".Вчера си тегли заплатата и имаше преведени само 130 лв.,а в договора й пише,че основната заплата е 220.Въпроса ми е дали от тези 220 лв. й удържат за осигуровки и дали е възможно да са 90 лв. осигуровките.... newsm78

# 266

Дани, Честит Рожден ден!
Да си весел и палав, здрав и щастлив!
С Любо ти пожеляваме весел празник, слънчево детство и палави игри!

# 267
  • София
Благодаря, момичета!!! Hug
Ние цял ден сме в трескави приготовления, едва накарахме Дани да разбере, че само той има рожден ден днес, цял ден се убеждаваме. Кака му му пее "Честит рожден ден,Дани!", а той отвръща "Честит рожден ден, какооо!". Joy
Количката с дистанционно, което му подарихме веднага беше разкостена.
Празненството е довечера, така че снимки -утре! Grinning

# 268
Давам отчет за днешната среща Simple Smile
Събрахме се Кай Рен, Дани, ТоНи, Vaa, Радост и аз. Коя с едно дете, коя с две, на Кай Рен в коремчето  Heart Eyes Наблегнахме на соковете и тортите. Децата играха, катериха се и се прескачаха в претъпкания детски клуб.
Девойката, която ги гледаше не знам как не напусна  Mr. Green
Много се радвам, че се събрахме, че не се бяхме виждали много отдавна. Илина на ТоНи е чудесна малка дама, Зори беше много сериозна този път, Оги като бъдещ батко ни показа как едната ръчичка мие другата, докато мама му пееше "Хей, ръчички", Ники на Vaa е станал много висок и все така рус, Ицето на Радост и Любо (те са като близнаци) се търкаляха по пода и дружно обикаляха заведението (както винаги)  Grinning
Снимки има Кай Рен. Vaa също.

На Любо устната е спаднала вече, успява да яде. Благодаря за съпричастността!  Hug

# 269
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНИ !!!

ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ МНОГО РАДОСТ И ВЕСЕЛИ ИГРИ С ПРИЯТЕЛЧЕТА НАЙ-ДОБРИ!!!

И на мама весел и щастлив празник и много да се гордее с голямото си момченче  Hug  bouquet

Нина и Наско  Wink

Общи условия

Активация на акаунт