"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 536
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • там нейде .............
Зори, не видях, че Танчето ме е изпреварила Embarassed Embarassed Embarassed

# 136
  • Разград
Честит Рожден Ден на ПЛАМПЕТЯ и ТИТАНИЯ!
Да сте ни жвиви и здрави и много щастливи!

# 137
  • там нейде .............
http://www.dancingsantacard.com/?santa=204245 малко Коледно настроение  Crazy Mr. Green

# 138
благодаря ви момичета за пожеланията
Дечицата са ми болни и никак не ми се празнува:( а и моята баба днес и струваме 1 год. мир на праха и
но ето една малка почерпка за мое здраве

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИТАНИЯ И ПЛАМПЕТЯ!

Много здраве на вас и на близките ви, късмет и любов ви желая, момичета, а на Танчето и бърза и лесна адаптация в Испания!  Hug

# 140
Бен, наистина базарът стана в последния момент и можеше по-рано да направим молбата до общината, да разберем датите и да го разгласим поне седмица предварително, но така се стекоха нещата. По-важното е, че стана, а макар за толкова кратко време да беше организирано всичко, не мисля, че е минал зле, още по-малко, че ти или който и да било има вина за нещо - напротив!  Hug

Коко не е вдигал повече температура и се надявам да е пресякъл в началото настинка ли, вирус ли, каквото и да беше това чудо. Не съм писала, т.к. след безсънната тежка нощ вчера имах пристъп на мигрена, а за капак вечерта ме защрака и зъбобол, та и днес съм като парцал, но важното е, че малкият е добре.

# 141
Честит Рожден Ден на Титания и на Плампетя!
Пожелавам ви много здраве,щастие,любов и всичко останало което си пожелаете да бъде реалност.

Мила Бен аз също съм сагласна със всички че не си виновна за нищо,всички сме благодарни че все пак направихме нещо,с което можахме да помогнем,а и всичко беше много много хубаво и уникално.
Този букет е за теб че за толкова кратко време успя да ни организираш и да ни издействаш място на базара.

Надявам се че никои няма да ми се разсърди за написаното,но мисля че тя има наи голяма заслуга за провеждането на базара.

# 142
Опааа здравейте и от мен. Ние днес малко бяхме селянчета, сега си идем.

Честит  рожден ден на Плампетя и Титаниа!!!

Пожелавам ви всичкото здраве и щастие на земята  Tada

# 143
Албенка от какво да се притеснявам мила, то когато му дойде времето.
 Бубе нека от сега да знае диването че ще го взема. И да не ми се противи много, много.  Party 
Танче и ти имаш син малък, така че ... и той може да изгори.  hahaha

# 144
Честито на рожденничките!

Гледам за зетьове си говорите..Само Сашо на Бубито не закачайте,че отдавна е заплют... WinkПък и със сватовете се имаме.. Whistling
Бен,говориш глупости.........  bouquet

# 145
Мире споко Сашко е големичък за нас.

Маринче това е добра новина за Коко, дано наиситна го е секнал в началото.

Мацки много ми тежи тези дни, едвам ходя. Като легна не мога да стана. Днеска 100 пъти ходих до двете 00 направо не се търпи. Снощи почти не съм спала. Как ще издържа до края незнам. Като плондер се чувсвтвам. Ама айде стига съм се оплаквала вече. Отивам да се опна пак на диванчето. После, ако не съм отнесла плувката пак ще намина да видя дали има някой.  Hug

# 146
чЕСТИТО НА рОЖДЕНИчКИТЕ И ОТ мЕН !!!! мНОГО ЩАСТИЕ и КЪСмЕТ  !!!

# 147
Мацки гледахте ли новините по бтв. Даваха за благотворителния коледен базар, организиран от сдружението на българските майки, но....  само за София. Даже успях да видя, че имаха като нашите крушки изрисувани само че с цена 5лв.  И там едва ли хотара са питали дали светят крушките  #Cussing out  За нашия град кога ще се излъчи репортажа по Телевизия Лудогорие някой знае ли  newsm78  Маринче ти знаеш ли?

# 148
  • Разград

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕННИЧКИТЕ.Само хубави неща им пожелавам.

# 149
  • Разград
Привет!  Hug
Аз също отсъствах днес. Следобяд бяхме на село. Иве, да не сме били на едно и също място?

Общи условия

Активация на акаунт