"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 532
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Аз ще вляза ама каква е паролата, знам че името е разград  но паролата каква е   newsm78
И не ми отваря старата ви тема за великден

# 121
  • Разград
Прочети си съобщението и ще разбереш! Писала съм ти я там!  Hug

# 122
Мерси Майче, отдавна я видях ама се отплеснах да ти благодаря.
Бубе видях една снимка на Дани как се е пльоснал на земята и спи. Много ми хареса  Hug Голям сладур. А и го видях като бебе, ми той ще му се пръснат бузките. Да го нащипя ми идваше.

# 123
Мерси, Иве, дано и твоята мома има бузки за щипане Laughing На лято ще ти я вземем да я мачкаме Heart Eyes
Днеска направо ни разката фамилията това дете, понеже си бяхме в нас цял ден-само търчеше напред назад и боричкане. Баща им се върна и им донесе подаръци..то голяма радост, голямо чудо. Сега всяко си взе неговото и си легнаха ...да видим.

# 124
Ами те са се радвали на тати и на подаръците, сега може и да спят като къпани. а ние вашия Дани ще го вземем за зет  smile3508 

# 125
Ох, Иве, таралеж в гащите ще имате със зет си Laughing  Joy

# 126
  • Разград
Ама вие ги оженихте тези деца вече.

# 127
Амчи с тоз бяс отсега трябва да зарибявам

# 128
Ивче,ама аз заради теб искам толкова ранна среща.Аз като не съм носила ни едното си дете толкова дълго...все си мисля,че си много спокойна.
Миа,не си писала!Надявам се привас да са се разминали болестите.
Майче,грешки имаше и то си бяха мои.Трябваше по-раничко да заговоря за базара,трябваше и по-раничко да вляза в Общината и да разбера точната дата на базара,рекламата също ни куцаше....Има какво да се иска.Иначе за нещата,които правим е ясно,че никога няма да улучим точно какво иска народа.Надявам се Великденския да е малко по-лесен,защото поне имаме поглед върху какво се търсеше.
И на мен днес Дядо Коледа ми донесе подарък,всъшност си го направих сама.Сутринта разни битовизми ми развалиха настроението и макар,че Поли направи всичко възможно да ми го оправи излизайки от тях се лепнах по магазините и не се успокоих до като не си купих дамска чанта.На продавачката и стана лошо да ме търпи половин час да пробвам в кой джоб ми влиза мобилния и в кой портмонето,а когато на края и казах,че копувам първата чанта,която бутнах щеше удар да получи.Обаче стоически изтърпя женицата.Ей,не никак лесно да си продавачка,когато Албена е копувач.НА всичкото от горе не мога и да мълча и си казвам,че това е некачествено или другото грозен цвят...
Айде стига съм писала.ПОтапям се,че утре пак съм на бач!

# 129
  • Разград
Бен, честито за "коледния" подарък.

От мен - лека нощ!

# 130
  • Разград
Добро утро!!!

Първо да сервирам по кафе

Голямо браво и от мен за базара smile3501

Танче, браво и на теб за постигнатите резултати. Аз също стигнах до този резултат и нещо много поводи се събраха и си провалих диетата. Надявам се като изпратя мъжо на курс да се отдам на диетуване  Mr. Green.

Ели, абе все ще те питам и забравям - на кого са продали завода  newsm78, нищо не съм чувала, така съм се изолирала  ooooh!

Бен и аз съм на същото мнение като Майчето и не смятам, че грешките бяха твои  Hug. Следващият път съм сигурна, че ще бъде по-успешен  Peace Честито и за подаръка  Mr. Green

Уф ето че щях да забравя, за среща и аз съм ЗА само имаме едно ходене до Русе дано не се улучат нещата.

Спокоен неделен ден   bouquet

# 131
  • Разград
ПЛАМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, УСМИВКИ И САМО РАДОСТИ С ДЕЧИЦАТА!

# 132
  • Разград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМПЕТЯ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА TITANIA!

Да сте ни живи и здрави!

Зори, прочети тук.

# 133
  • Разград
ТАНЧЕ, БЛАГОДАРЯ МИЛА   bouquet, ТАКА Е КАТО НЕ ЧЕТА ВЕСТНИЦИ  Embarassed

ТИТАНИЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО!!!

# 134
  • там нейде .............
Здравейте Hug Hug Hug

Зори, Благодаря за кафето  bouquet  bouquet  bouquet
А ето тук пише кой ни е купил http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 149&Itemid=41

Честит рожден ден Плами!

Честит рожден ден Титания!

Общи условия

Активация на акаунт