"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 531
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • Разград
Бубе, абе уж не ми влияе пълнолунието, ама знам ли де!  Laughing
Танче, браво, мила!   bouquet
Миа, миличка, дано не стане по-сериозно и Коки да се оправи!  Praynig
Уф как мразя болести бе!  Sad

# 106
Уф, Маринче,дано е настинал, и да не  е някой вирус  Praynig, и по-бързо да премине.
Танче, браво,  направо ни скри шапката,   bouquet

# 107
Здравейте, ми то и Павла се мъчи да кашля Sad. Чудя се какво да започвам да давам...

Хубава събота от мен, тук слънцето се опитва да се покаже. Ако не завали, мисля на обяд да заведа Павла до Сити Център - дядо Коледа и Снежанка ще са там - да им се порадва.

Успешен ден на базара днес Praynig Спокоен ден на всички ви и дано се разминем с болестите, а тези, които са болнички да се оправят  Hug.

Кога ще е срещата, ние ще си идваме май след Коледа - за Нова Година - ако тогава спретнете нещо, сме там и ние.

# 108
Добро утро и от мен. Майче мерси за кафенцето. Маринче дано се оправи Коко и наиситина не се окаже някой вирус, а само да е леко настинал. То сега в това време е ужас.
Танче браво мила. Това са цели 10 кг. Ти си наща гордост.   bouquet
Аз току що ставам и като гледам какво е гадно навън ми иде да се мушна пак в леглото. Айде след малко пак ще мина.

# 109

Забравих да сервирам закуската  Hug

# 110
Здравейте и от мен милички!
Аз се включвам чак сега днес не ми е нещо на ред,много ме боли главата и ми е отпаднало,и аз не съм спала цяла нощ,дано не е нещо сериозно.Маринче дано Коко се оправя бързо,че от тези болести вече бактисах.
Танче браво на мила.
За среща също съм съгласна когато кажете и кадето и да е само да се съберем.
Приятен уикенд на всички

# 111

Айде по едно следобедно кафе от мен да се събудите. Че в това дъждовно и мрачно време освен да се спи друго не става. Ама време е да се събуждате вече  Hug

# 112
Здравейте и от мен ,Иве благодаря за кафето аз ще се почерпя .Браво на всички за успешния базар   bouquet

# 113
  • там нейде .............
Добър вечер Hug

Едно голямо  - БРАВО за базара  bouquet  bouquet  bouquet

Днес две майки ме питаха дали събираме дрехи за децата. Казах им, че ще питам и ще им кажа в понеделник.

Та въпросът ми е - Ще се събират ли здрави, запазени дрехи скоро?

# 114
Ей ама цял ден няма никой тука. Къде сте newsm78
За дрехите този път няма да се включа по обясними причини.  Party

# 115
Аз съм си, аз също исках да попитам за дрехи - здрави и в добро състояние - дали ще се събират?

# 116
Привет!Почивате си,а?Почивайте,заслужихте си го.Давам ви време до 10.01.2009.После до края на януари всеки проучва какво може да се прави и запретваме ръкави.
Днес цял ден си набелязвам къде сгреших и какво трябва да се поправи и този път няма да се предоверявам и ще поправя грешките.
ЗА среща и аз съм "за".Ако може да е другата събота или неделя ще съм много доволна,че тогава почивам.Не знам дали ви хареса предния път в детския център,ама нещо такова...Сякаш скоро ми се мярна такава реклама за нов, newsm78
За дрехите-ДА,събираме запазени дрехи за деца от 3год.възраст до 16г.Който го питат да ги вземаа в тях,а ще правим организация за придвижването им до в къщи.
Гичева,ако твоите са в София ще ти пратя адрес на ЛС.Абе ти нали ще си идваш-ето ти повод да се запознаем.

# 117
  • Разград
Добър вечер!  Hug
Аз със сигурност заделям дрехи и когато се разберем ги давам. Моите са за най-големите момичета!  Peace
Бен, ама за какви твои грешки говориш, бе мила?
Само да не е свързано с Базара!
За мен никой не е направил грешка никъде. Първо сме нови в това и не сме може би много ориентирани! Второ каквото и да правим на нашите съграждани все ще им е скъпо и все ще искат нещо което нямаме! Другият път може да искат това, което сега не, а ние естествено няма да сме го направили, защото веднъж не се е продало! Ти каза че е успех! И аз така мисля! Ако ще 5 години да ги учим ще ги научим на благотворителност. А се надявам и ние с всеки път да изчистваме и нашето изпълнение! Много дълъг ми стана поста, но не искам да оставаме с някаква горчилка, а най-малко ти Албенче, защото ти си центърът ни и трябва да вярваш и да знаеш колко много правиш за децата!
Сега ви пожелавам лека нощ и дано и аз да спя тази! 

# 118
Привет мацки. Аз искам да питам къде мога да погледна какво сте правили за великден за базара. Ще се поровя из старите теми, дано открия нещо.
Албенка наиситина за какви грешки говориш. Виж какви хубави неща направихме за кратко време.
А за срещата наистина може да е другата седмица. Имам някакво предчувствие, че моята мома ще подрани, но да видим. Дано устиска  Peace

# 119
  • Разград
Иве, влез на нашите снимки и разгледай! Там има от нещата за Великденския базар!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт