"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 534
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Браво момичета!!! Много се радвам, че базарът е успешен!

Честит рожден ден на Дани, да е здрав и много щастлив!

аз съм си, петък, петък, ама не мога да го усетя от работа  Mr. Green. утре поне ще се наспим с Павла...

лека вечер на всички

# 91
Много ,много се радвам за успеха ви с базара,момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Дани на Миа!Много здраве,щастие и леко студенство! WinkВесел празник!

# 92
Гичева, Бели Ружи, духом сте били с нас,  пратили сте ни клиенти Wink

# 93
  • Разград
БРАВО, БРАВО, БРАВО, БРАВО, БРАВО!

Та, като стана въпрос за среща, има ли още желаещи?

# 94
Аз аз аз  newsm68  Тъкмо щях да питам какво става искате ли не искате ли

# 95
Абе стига да са здрави дечурлигата ще дойдем.

# 96
Диде тъкмо щях да питам Сашко как е? Още ли се чувства зле? Дано се оправя по бързо.

# 97
О, добре е, даже днес ме посети по обяд на базара, в понеделник ще го пратя на училище Wink. Осцилококцинума явно му помогна Hug. Само дето е леко пресипнал, ама не спира да дърдори това дете бе, направо ми надува главата денонощно Twisted Evil

# 98
 newsm62  ми то какво да прави друго детето. По добре да говори, отколкото като моята племеница да не говори с никой освен с майка си, баба си и там други роднини. Иначе не.  Айде аз се мятам в леглото да гледам някой филм че ми се доспа вече. Лека вечер и приятни сънища. До утре.  Hug

# 99
Лека и от мен Hug

# 100
ГОЛЯМО БРАВО ЗА БАЗАРА и от мен!  Hug

Ние изпратихме гостите, утре следва тийн черпнята, но порасналият ми син реши за първа година да черпи приятелите си на пицария, не вкъщи. Благодаря от името на Дани за хубавите пожелания и картички!
Мире, а ти къде ме прати на скамейката бе, мила, с това студентство  Grinning , верно, че и то ще дойде /дай Боже/ по реда си след няколко години, но още се правя на млада и ми е широко около врата. Mr. Green

Лека нощ на всички!

# 101
  • Разград
Добро утро!  Hug
Хайде първо на едно кафенце!   food010 kaffeetrmker_2 morning
Аз да ви се оплача нещо не можах да спя снощи! Първо заспах към 1ч. В три малката се събуди за вода и аз цялата потна. Ми че то в къщи с това парно е 28%. Окъпах се и гледах телевизия до 5ч. И към 6 съм заспала та до 9ч. Ужас просто. А малката още спи. Май с баща си са яли млякото, ама незнам кога?  Embarassed
За среща и аз съм за!  Heart Eyes

# 102
Снощи имаше пълнолуДие, ако ти влияе може и от това да е Hug Аз цялата седмица ми беше така неспокойно Sad

# 103
  • Разград
Добро утро!
Благодаря за кафето, Мая!

Да ви се похваля днес кантара закова точно - минус 10 кг. Много съм щастлива newsm44 newsm44 newsm44. И реших да го споделя с вас.
Хайде, почивайте си повече! Работата никога няма да свърши!

# 104
Добро утро! И аз имам нужда от голямо кафе. Калоян вдигна температура нощес и почти не сме мигнали до сутринта. Сега спи и не пари, дано организмът му пребори настинката в начален етап.

Танче, браво на теб! Това е страхотен резултат.

Хубава събота на всички!

Общи условия

Активация на акаунт