"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 537
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград
Иве, много ти благодаря! Точно за моята диета е.

Бен, чакаме новини около базара. Зная, че е нужно време, обаче съм нетърпелива.

# 76
Зравейте,мами,леля ви Димана съм,от далечна Горна Simple SmileЕйсегичка пак правих опит да позная някоя девойка от вашето албумче,но единствено видях чешмата и поляната на която играехме като деца/кръщенето на Миши/не можете да си представите колко хубаво ми стана,как се зарадвах,иначе като че ли Мерседес е най близо до моя набор-69год.Да й е живо и здраво момчето и само радост да носи на всички Heart Eyes

# 77
  • Разград
vicu, днес детето на Миа има рожден ден, а не на Мерседес.

# 78
  • Разград
Честит Рожден Ден на Дани!
Да е жив и здрав и много успехи занапред!

А това е за мама!

# 79
Извинявам се много,още се опитвам да запомня имената ConfusedДани на Миа да също да носи самооо радост и усмивки Heart Eyes

# 80
  • Разград
Миа,да ти е живо и здраво детенцето,много радост,много късмет и много весели игри.Хубав празник. Hug

И аз съм ЗА събиране,даже днес срещнах варвето и точно за това говорихме.Хайде,решавайте къде и да се събираме.
vicu,аз съм 72 набор,май аз съм най-близо до твоя.Пусни и ти някоя снимка,пък може ние да те познаем. Wink
В очакване съм да чуя резултата от базара.
Бен,бях забравила за фотоапарата,извини ме.Днес се сетих сутринта и после пак забравих,дано не ти е потрябвал.Вече съм по-свободна и можем да се уговорим.

# 81
Краен резултат в понеделник,днес мога да ви кажа,че паричките не са по-малко от 560лв.(една добра жена каза да и занесем купените коледни играчки да ги продава,т.е има още около 10лв.)
Това е!Още тази сутрин казах,че за мен базара е успешен по ред причини.
Тази вечер ще  кажа едно огромно благодаря на всички!За много кратко време успяхме да се стегнем и направим базар.
Специални благодарности и на татковците,че ни изтърпяха и помагаха.НА тати Aндрей на Мая,който освен,че помага за продукцията после ни игра и транспортна група.НА Милен на Поли,че не мърмори,когато му окупирахме апартамента,че го и накархме да ни помага и стока да превозва,на татковците, на които се налагаше да гледат дацата ни,и да помагат в домакинството,и на всички останали,които са съпричастни с нашата кауза.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 08:58 от бен

# 82
  • Разград
Бен, страхотни новини!   bouquet
Браво на всички ни!  Hug
Всяка една от нас и нашите половинки сме уникални!
Благодарим ти Бен, че ни караш да се чустваме горди и специални! За теб е моят преклон!  smile3501

# 83
Страхотни сте,момичета,това което правите е толкова пропито от любов към децата и съпричастност към нерадостната им съдба,вие сте светъл лъч в живота им,браво на всички ви newsm51

# 84
Браво,браво,браво !!!!

# 85
Б Р А В О  Н А  В С И Ч К И ! ! !
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74
 Hug Hug Hug

# 86
Отличнички сме,еййййй!
"Снежанките" на Дядо Праз са голяяяяма работа!  bouquet
А сега ,като минат празниците трябва да започваме подготовката за следващият базар......,че този мина като на кушия......   ooooh!hahaha

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАНИ !!!
Желая ти здраве,успехи в училище и сбъдване на най смелите ти мечти!
Весел празник!

# 88
# 89
Здравейте. Аз малко бях на гости до сега и за това сега се включвам. Албенка браво, страхотни новини. Наиситна добре сме се справили за ккраткото време, което имахме. Сега заслужено можем да се почерпим и да си спретнем една форумска среща. Наистина както е казала Майчето караш ни да се чувстваме горди и специални. Радвам се че се включих в този форум, тук наистина всички сте страхотни и приемате всеки член с отворени обятия. Едно огромно БЛАГОДАРЯ за което.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт