"Коледата приближава и в Разград все по-студено става!"

• 12 542
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Ивенце,не се шашкай,ама приготвяй багажчето-бойната готовност,моя корем се смъкна така и след 3 дена се появи бебка Heart Eyes

# 61
Честит 14-ти Рожден Ден, Дани !!!!

Желаем ти много здраве и мнооого успехи във всичко !

Ивенцето да не ражда още,  да изчака за банкетчето...примерно

# 62
Да не се тревожа тогава много много. newsm53

Бубе то вярно са все банкети, ама ... мисля че все някой ще се намери да ни приюти. Може да е събота или неделя и да е по обяд. Пак в това заведение дето беше предната среща за детските партита. Там няма ли да ни приютят  newsm78

Ееееее  аз почнах да стягам багажа да ви кажа.  Embarassed до сега все си мислех, че има много време ама като си видях седмиците и корема днеска се позамислих колко "много" време има  hahaha

# 63
Абе що ми се струва че Дидка нещо ме бъзика с тоя банкет  Thinking   

# 64
  • Разград
И аз съм съгласна за среща. То наистина сигурно е заето навсякъде, но в "Мечо пух" защо да не се съгласят? Обаче пък и всяка от нас сигурно е заета някъде.

# 65
Изобщо не се бъзикам, ни най-малко. В "Мечо пух" е добра идея, ако искате може пак да се съберем.

# 66
Ауууу  аз се бъзикам бе Бубе.  gydi       И аз съм за Мечо пух. Даже можеше още вчера да се организираме, аз понеже в неделя няма да мога. Ама ако решите нещо свиркайте.

# 67
Момичета, благодаря за хубавите пожелания за рождения ден на Дани!  Hug
Черпя скромна виртуална почерпка за негово здраве.

Иве, нормално е да ти се смъкне коремът през последния месец на бременността, но не значи на всяка цена, че всеки момент ще родиш - може и месец да си го носиш ниско. При мен коремът ми беше нисък от шестия месец с Калоян, родих го с планово секцио два дни преди термина.

За среща и аз съм за, ако искате може да проверя и в "Капитан Блъд" примерно за другата събота предиобяд/следобяд дали е свободно голямото сепаре, където бяхме миналата година. Иначе съм навита за "Мечо Пух", но моят малчуган спи следобед и не можем да се включим преди 16.30-17 часа.

# 68
Аз съм съгласна за всякъде. И за Капитан Блъд и за Мечо пух. Където кажете.
Благодарим за почерпката. Аз ще си взема от всичко  Hug

# 69
Честит рожден ден Дани!!!
Да е жив и здрав и успехи във всичко.

Аз също съм сагласна за среща кадето и да е.
Иве носих си корема ниско долу около месец,ама ти бъди готова може да е по всяко време.

# 70
  • Разград
А желаете ли да ходя да проверявам в "Мехо пух"? Или пък да изчакаме да се включат всички. Май по-добре да изчакам.

# 71
Танче и аз мисля че трябва да изчакаме да се съберем всички. довечера да обсъдим и всеки да си каже. Их че се радвам че ще има среща  newsm44  Макар, че с някои вече се видяхме, ама то не пречи.

# 72
Их Танче мерси. Вече съм в редиците.  Hug

Танче специално за твойта диетка

# 73
Ехоооо къде сте бе мацки. Някой знае ли как тече базара.Аз днес не съм слизала, че ми е много студено. Ама чакам новини де. Дано сме събрали хубава сума.

# 74
Здравейте,
Иве аз слизах ама не съм стояла,минах само да видя дали има останали венци,бен каза че ще пише по късно с новини като посмятала малко.
Така че всияки ще чакаме с нетърпение да ни каже как е минало.
Айде пак ще мина да видя,че и племеника е вкъщи и не ме слушат,даже и малката прави каквото си иска.

Общи условия

Активация на акаунт