Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нагряващите се ролки и парафиновите ролки?
Къде мога да намеря нагряващи се ролки и термо ролки на разумна цена в България?
Как да избера правилните ролки за къдрене за дълга коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нагряващите се ролки и парафиновите ролки?
-
Къде мога да намеря нагряващи се ролки и термо ролки на разумна цена в България?
Нагряващите се ролки могат да бъдат намерени в магазини като TSM, Metro и онлайн. Цените варират, но са по-достъпни в магазини като TSM. Освен това има български марки като "Perfect", които предлагат по-евтини опции, като например ролки на цена от 3-4 лева. Някои потребители споделят, че са намерили термо ролки на разумни цени в онлайн магазини с безплатна доставка от Китай. Други пък са виждали такива в специализирани магазини или физически магазини в градове, предлагащи нови и втора употреба стоки.
-
Как да избера правилните ролки за къдрене за дълга коса?
-
Можете ли да ми препоръчате магазини, където мога да намеря подобни нагряващи се ролки като тези във видеото?
-
Как се използват парчета от чорапогащи за навиване на коса?
значи взех си такива ролки но не съм сигурна как то4чо трябва да се използват .. ще съм много благодарна ако можете да ми помогнете
Дано да ги има тук някъде.