Отговори
# 15
  • София
Куку!  Grinning
Аз се сдобих с нова-стара коронка (срещу 20лв залепяне Crazy) Но хубават вест е, че нямам никакви други проблеми, което беше много неочакавано - за две бременности, нито един зъб развален  Mr. Green
Радвам се да видя СпинкиHug Наистина пиши повече, как сте, що сте. Адашчето е голям сладур  Heart Eyes
Бубче, радвам се да те видя и теб! И браво, че с Ина вс. е наред!  Hug
Дани, защо махна онази мадама  newsm78 Laughing
Вст, съчуствам ви  Sad Голяма мъка е. Как се "лекувате"? При нас проблемът е, че Иво вече отказа всичко разхлабващо  Tired , даже Дуфалака не го иска, та му го слагам в сок или АМ  Rolling Eyes Много гушки от нас!  Hug И дано бързо го преодолеете! Ние сме си хронични вече  Sad
Анди, нямам идея как се казва албума, аз съм пиратка  Blush

# 16
  • софия
бубче,свиква се.важно е да изчезне проблема. ще ни се оправят децата.гладни няма да останат  Hug

# 17
  • София
Дани, понеже сте от по-отдавна така и си по-навътре в тези работи, ако имаш идеи за по-разнообразно хранене ще съм ти благодарна да споделиш  Hug

# 18
 Запис  Hug

# 19
  • софия
мацка,поръчвам и от "ози" диетично меню.без застройки,сирене,яйца....
и вкъщи гледам да готвя така,или пък ядем тайно от нея  Confused,ама като я гледам не е заслабнала  Laughing

# 20
Нори ,уча новогръцка филология в НБУ.Последна година съм.Ти учиш ли нещо?

# 21
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СПИНКИ!!!!!![/b] Давам и

ВСТ и Елфче, взимайте незабавни мерки, защото си е голяма мъка. Димана все още се стиска - така е от м. април. Поддържам консистенцията по-скоро рядка и вече няма абсолютно никакви затруднения при изхождането, не плаче, обаче стиска като за световно.
Давам й прахчета Laxofalk (има ги само в Германия и могат да се приемат с години), като и Milk of Magnesia (пак го няма в БГ, поръчвам го от Англия).
Все пак има голям напредък - преди акаше веднъж на 4-5 дни, докато сега е почти на 2 дни.
Ако искате - пишете на лични и може да се чуем по телефона. Проблемът си е психологически и е много сериозен.

# 22
Здравейте мами,
И аз се позагубих ,но нещо ми липсва вдъхновение и най вече настроение.

Честит рожден ден на Спинки!   bouquet
Пожелавам ти с времето Ивчо да се подобри, а ти да се решиш на още едно детенце което да е живо и здраво и да ти донесе много радост като батко му!

Добре дошла на Полито!Тук е интересно  Wink

Но като видях набора и аз се подтиснах Embarassed

На болничките ни дечица и майки им желая бързо подобрение!
Бубче,радвам се че поне сте изяснили проблемите на Ина ,диагнозата е най важното нещо!
Блу как си лекуваш ангината ?
Честита коронка на Елфчето  Mr. Green

Тук е обичайния студ ,мраз и вятър ,онзи ден купих на Ники апрески ,защото в кожените му високи маратонки,краката му замръзват.А снега е толкова сух от студа ,като пудра захар и не можеш и една топка да направиш,а ако го пипнеш с голи ръце ,после болката е нетърпима,Еличка милата така пострада ,но сега вече знае пипа само с ръкавици.А аз ходя с едно яке ,което е като юрган,защото моите от Бг с които карах люти зими в София се оказаха не достатачно топли за зимите тук.
Панталоните ни са  като за ски ,въобще адски студ идва ,как ще караме така 4 месеца не ми се мисли. ooooh!
Иначе сега карам стаж в една фирма ,не знам писах ли,работя като за световно,без да ми се плаща,за да придобия прослувутия канадски опит и да имам референции,нещо без което никъде не те взимат ,а на тези от Бг не гледат сериозно.И така вечер съм просто като труп,но тепърва започва едно готвене ,чистене ,пране в мазето на блока....
И може би се досещате защо не ми се пише повече,ще трябва да кажа нещо за мъжа си ,но няма да е много хубаво.
Така че ви пожелавам спокойна нощ и един успешен ден утре!  Heart Eyes

# 23
  • София
МаргоHug дано ти се оправи настроението скоро! А за времето - чак такъв студ и аз не бих харесала сигурно  Blush
Елиона, точно оня ден на срещата мислех да те питам как е при вас положението, ама явно все така. При нас все още не е съвсем психологически проблема - върши са работата всеки ден, ама с мъка. Много ми е болна тая тема. Ще ти пиша на ЛС, да не вмирисваме темата  Mr. Green

# 24
Добро утро  Hug

Тази сутрин кафенцето е от мен  Laughing Днес пък моето тати има рд  Laughing Да ми е жив и здрав  Praynig

Бубче, радвам се, че сте премахнали поне едното си притеснение  Peace Дано Ина и Найа бързичко да израстат тази алергия  Praynig Hug
Марги, аз само като прочетох за времето при теб и ми стана лошо. Определено не е за мен  Naughty Иначе се надявам в най-скоро време да се похвалиш с едно добро заплащане за свършената работа  Peace
Елфче, и аз тормозих Елионка на ЛС - вмирасахме й нейната вечер  Embarassed
Ние пак не успяхме да спим като хората  Sad

# 25
  • София
Здравейте !Спинки, Честит Рожден ден! на патерици но от сърце Heart Eyes

Маргозвучиш унила, надявам се скоро да ти се върне вдъхновението а и настроението с него. Наближава толкова хубав празник! hug

Полито аз съм магистратура Опазване на природната среда в СУ. би трябвало септември най късно да си защитя дипломната работа.

Милите ни запечени дечица, не знам как се справяте Confused

Елвинг браво за коронката! Обадих се вчера на моята зъболекарка ада ми запише час , защото искам да ми сложи 2 коронки, а те много се развесели, защото зъботехниците почивали вече и да отида началото на януари. нищо не ме боли, но със сигурност ще си намери работа в устата ми...

Вст веднага сядам на масата, това сигурно е бял шоколад в купичката при плодовете Grinning

# 26
  • Бургас
Привет!
Честит Рожден Ден на Spinki!(на патерица).
Ивчо е станал голям сладур.Пу-пу

Честит Рожден Ден и на татковците на vst_80 и на Миленка.Да са им живи и здрави още дълги години.

Елфче,честито ти нова коронка.

Мама Марго,предполагам и студеното време допринася за кофти настроението .И при мен е така.Май бая време още ще ни държи. Sad
На всички болнички мами и дечица ,бързо оздравяване.
: Hug

# 27
  • у дома
spinki, ЧъРъДъ на патерица и от мен  Hug    bouquet

Честити рождени дни и на дядовците  Hug   bouquet

Margo, всичко ще се нареди  Hug Hug търпение и стискане на зъби му е майката  Hug  bouquet ангинката, хубавото е, че я хванахме веднага. правилния антибиотик + витамини, лимони с мед, мазане с нишадър или гаргара с прясно мляко и сода. днес съм на контролен преглед, да видим докъде съм я докарала, но още на втория денспрях да вдигам температура и гърлото започна да ме отпуска по-малко, че първия ден едвам съм преглъщала  ooooh!

стискам палци за още повече сили на мамите със запечени дечица и такива с алергии, звучи много страшно  Hug Hug Hug

днес е ясленото коледно тържество с дядо коледа и подаръци  Mr. Green ния е научила стихче, което да каже на дядо коледа преди да й даде подарък, ама ще разбера довечера как се е справила (то всяко детенце е подготвило стихотворение)  Laughing а иначе от понеделник яслата ни е в ремонт  ooooh!

# 28
  • у дома
забравих: Elwing, честита ти коронка  Mr. Green  Hug аз имах доброто желание да отида на зъболекар, записах си час, миналия петък. но по средата на пътя колата се развали и нямаше как да успея да стигна, отмених часа за този вторник. НО познай?! - гнойна ангина  Crazy ами сега вече как да посмея да си запиша час отново   Thinking Crossing Arms  Mr. Green

# 29
  • Някъде там...
запис

Общи условия

Активация на акаунт