Отговори
# 30
  • София
Привет!
Вст, да ти е жив и здрав таткото!  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet И много гушки за вас с Лори  Hug , дано скоро се оправите!  Praynig
Бързо оздравяване на всички  Praynig

# 31
Здравейте и от мен!Толкова сте много,че не знам как ще успея да запомня всички ви newsm78, но се надявам с времето да се получи.Толкова сте мили всички  Hug

Вст, честит рожден ден на татко ти!

# 32
Vst, честит рожден ден на татко ти. Да ви е жив и здрав!  newsm67
Честито с малко закъснение и на всички имали повод през изминалите дни.   bouquet
Добре дошла на polito_87!   bouquet
Дани, като ти гледам аватара и си те представям теб, ама без чадъра.  Laughing  Hug
Блу, да дадеш отчет за Коледното тържество и браво на Ния за стихотворението. Сашко се опитва да пее някаква Коледна песничка, но само "Дядо Коледа" разбирам, другото той си знае какво е.  Joy
Elwing и аз се записах в темата за Мис Коледа, защото видях, че има и други с мъже по аватарите. Но се записах, само за майтап, защото ми харесаха римите.  Peace

# 33
ВСТ, Честит Рожден Ден на татко ти  bouquet
Марги, късмет със стажа и дано ти послужи да си намериш хубава работа после Praynig Hug
И аз си мисля, че липсата на настроение е свързано със студеното време Thinking На мен определено студа ми пречи Rolling Eyes

# 34
  • София
Марти е по- добре. Вчера цял ден беше без темп., само вечерта вдигна до 38, но я свали самичък. През нощта също нямаше. Хапна си детето вчера, пи сокче, добре че ми казахте, за да му взема, вкъщи не пием натурален сок, предпочитам да му давам плодове или прясно изцеден, но той не го харесва много.
Но пък е със зверски обрив. Сега се връщаме от педито, изписа противоалергичен сироп.  Rolling Eyes

Бубче, радвам се, че всичко е наред! Лоша работа с тази алергия  Thinking

Elwing , браво за зъбите, аз ходих докато бях бременна и всичко беше наред, но май е време за нов преглед. Много ми е неприятно, но гледам на половин година да ходя, че иначе лошо.

Блу, радвам се, че си по- добре!

Марго, съчувствам ти.

ВСТ, честит рожден ден на татко ти !

# 35
  • София
Адрианска, ще гласувам и за теб  Mr. Green Hug
Елена, радвам се че Марти е по-добре!   Hug За сокчетата - и аз предпочитам да му давам прясно изцедени, че нали плодове не иска, но понякога му дразнят стомаха  Rolling Eyes За зъбите ми - то почти няма какво да се развали - който не е коронясан, е пломбясан  Joy , но д-рката все пак каза, че има накъде да е по-зле Crazy , представям си какво е виждала още  ooooh!
Албена, липсата на слънце влияе на настроението - доказано е.
Блу, дано следващия път няма проблеми със зъбаря  Peace Hug

# 36
Адрианска, ще гласувам и за теб  Mr. Green Hug
Elwing, не се хващай много, много за обещанието ми, че в твойто положение... Нали си "трудна"?  Laughing  Wink  Hug

# 37
Вместо запис- свекитата са ми на гости Crazy Изтресоха се тази вечер за уикенда.... Не съм на кеф  от това, и съм си запълнила програмата с хойкане Mr. Green, та- няма да съм  налична тия дни...

# 38
  • София
И от мен добро утро. Ина днес стана в 4 сутринта и оттогава не е заспивала, не е заставала на едно място и не е млъквала Twisted Evil Аз пия кафе и се чудя дали спя с отворени очи или си спя най-откровенно Tired
Елена, аз също особено в този сезон й цедя сокове, ама сега като не може да яде портокали й давам сок от компот.
За зъбите не искам да говоря, че на мен са ми останали само 7 живи, всички други са умъртвени, но по лошото е,че не всички са облечени и миналата седмица един се счупи, а зъболекарят ми има свободен час чак на 13.1 . Rolling Eyes Ама аз при друг няма да стъпя, така че ще чакам до тогава.
Марги, не ми звучиш добре, но се надявам като свикнете със студа и като ти мине стажа да се поразведриш малко Hug
Блу, оздравявай бързо, това с гнойната ангина  е много гадно, мен като малка все в гърлото ме удряше като се разболеех, до степен чак и глас да губя с дни. Оправяй се, стискам палци Peace
Ще си допия кафето и ще се опитам да изведа вампирчето на разходка  Mr. Green

# 39
  • гр.София
 Спинки,Честит Рожден ден ,на патерица!Много щастие ти пожелавам!

Благодаря на Блу и бебон за новата тема.Много ми харесва заглавието.
 Личи си ,че Блу си е вкъщи. Отдавна не е писала толкоз много.

Дани,много ми харесва новия ти аватар Peace(Виж,предишният беше потресаващ hahaha)

В гласуването за Коледни аватари още първия ден имаше хора с по 50-60 гласа. Как стана това нещо newsm78

Аз се наспах дълго и напоително за първи път от 2 седмици насам и сега никакъв студ и зима не могат да ми развалят настроението.

Пепи и София украсяват елхата. С. се разхожда с една червена коледна шапка на главата и само разтуря.

П.С. Елиона, за фон на екрана съм си сложила едно от твоте фотографски постижения от коледната среща. Супер са ти снимките.
 Сега ще надникна и за снимките на Блу-има ли ги...

Леле,Бубче,съвестно ми е че се изфуках за спането. Дано Ина поспи след разходката.

# 40
  • у дома
Сега ще надникна и за снимките на Блу-има ли ги...

вече ги има  Blush Mr. Green

благодаря ви за пожеланията, явно действат, защото определено съм по-добре. но антибиотика ще си го пия 10 дни, да сме сигурни, че всичко сме уморили   Laughing (някакви си 50 лв му е цената Crazy)

# 41
Здравейте  Hug
Много благодаря за хубавите пожелания за моето тати   bouquet Извинявайте, че го правя чак сега, но от снощи се тръшнах яко - едвам гледам и почти не съм ставала от леглото  ooooh! Добре че си имам отмяна за Лорката  Laughing Не успях да мина и през базара днес и ми е криво. Дано утре да съм по-добре  Praynig
Поне се очертават малко добри новини - има вероятност скоро да ви се похваля с готов сайт  Laughing Момчето вчера ми показа работен вариант, който аз вече промених 3 пъти и все не ми харесва  Embarassed Накрая чувствам как ще ми тегли една  ooooh! И май ще се примиря с направеното, че вече нямам търпение да стане.

Радвам се, че болничките /и малки и големи/ са по-добре  Hug Бързичко да се оправят напълно, пък дано и аз да ги последвам.

# 42
  • София
Оздравявайте скоро всички  Hug

Марти от вчера е с ужасни обриви по цялото тяло, заведох го сутринта при педито и тя изписа противоалергични капки, но каза да  продължа АБ и аз му дадох и вечерта, въпреки че имах колебание. Милият не е спал цяла нощ, обаждах се спешно в Полимед, дадох му още една доза от сиропа и той се поуспокои. Сутринта отидохме за преглед. Педиатърката там каза, че според нея снимката е добра, а и изследванията са ОК и просто не е имало нужда от антибиотик, камо ли от два  ooooh! #Crazy Crazy Прати за консултация и в инфекциозна. Там лекарката потвърди уртикария и според нея също не е имало нужда от АБ. Направо ми иде да ги гръмна. Натрових си детенцето с боклуци. Като има нужда да, но ей така да изписват антибиотици, направо не знам  Rolling Eyes Сега е доста по- добре, поне спинка спокойно.

Хайде лека, оплках ви се , поуспокоих се и си лягам   bouquet

vst_80 , чакам сайта с нетърпение!

# 43
Благорадя за куража момичета,много е хубаво да знам че ви има!  Heart Eyes Hug
Много е кофти това с антибиоиците ,на едно помагат друго развалят,ама понякога не може и без тях,,,,надявам се Блу,Марти и другите болнички скоро да оздравеят напълно  Praynig
Тук времето по омекна сега е само минус 2-3 ,направо топло,утре ще ходим до една българска църква на коледно тържество с децата,казаха че ще има и концерт и подаръци,надявам се да е весело,
А днес гледах заключителното представление в школата по танци на моята племенница,не беше лошо ,но беше меко казано непрофесионално,а ако видите в каква зала се тренира.... ooooh!,трудно ми е да я опиша,но само ще кажа че и най смотаното читалище в Бг е по модерно.
добре че бахура е евтин,че ако чакахме на културата  Mr. Green

А настроението беше кофти заради неща които мъжа ми сподели с мен,а аз не съм сигурна че бях подготвена и исках да чуя...сега сме си дали един период от време и ще му мислим,не е толкова страшно ,но е неприятно.

П.С днес аз се хванах и префасонирах елхата,знам че е за децата ,но не можех а я гледам повече такава нахвърляна,Иван май се е оженил за Монк  Embarassed

ей без малко да забравя кафето  ooooh!

Имам същите чаши тук  Wink

# 44
  • София
Привет!  Simple Smile
И ние вчера не стигнахме до Мола, но мисля днес да се отбием. Пък дано да е останало нещо  Rolling Eyes
Вст, както и всички болни - оправяйте се бързо!  Praynig Да покажеш после сайта!  Wink Hug Надявам се Лори е по-добре!  Hug
Елена, а може ли от АБ да се е оправил Марти?  Rolling Eyes Браво че вече е по-добре!  Hug И другото ще мине.
Марго, гушки!  Hug Аз нищо не искам да знам за миналото на мъжо ми, както и аз нищо не казвам.  Whistling
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт