Отговори
# 240
Елфче, аз нямам п,отив П,асето, стига и д,угите да искат - Ло,ката ще е най-щастлива  Laughing Там лошото е да не ,азка,аме далечните майки и да няма място в кафето. Ама чак пък толкова - все ще се освободят места. Както кажете - аз съм ЗА  Laughing
Поли, не сме миличка - ние сме в О,ландовци,ама това е любимото клубче на Ло,и и сут,ин със ставането започва да се паза,и да я водим там  Laughing
Ма,ги дано бъ,зичко се оп.авят мишлетата  Praynig Hug Ние като бяхме п,и кака в Испания и от аптеката ни п,епо,ъчаха си,опче за Т, че нямаха тези, които ни каза лека,ката  Peace Дано се п,ебо,ите бъ,зичк.
Запетайкова  ooooh! да вземе да сп,е да ви мъчи  Laughing Hug

# 241
  • София
mmilena Много се развеселих, на малката "отворка" Laughing

vst-запетайкова съвсем не ме мъчиш Laughing

# 242
  • у дома
не, че нещо и не, че имам думата, щото съм без диване, ама 2-ри е една чудна дата за среща  Blush Mr. Green

ЧъРъДъ на патерица на Ralka и Мадона  newsm51 newsm51  ura

# 243
Доб,о ут,о  Hug
Имаме си вече дата  Laughing Давайте сега и час - п,еди обед или следобед? Повечето хо,а може и да са измо,ени още от п,азнуване, та да няма на,од  Laughing В п,асето ли остава или в Мола?
Блу, то като си без Ния означава ли, че не може да минеш да ни видиш  Rolling Eyes Hug

Ние днес се излюпихме ,ано  Laughing Та поне ще мога да си пооп,авя малко къщата  Crazy Да я питам аз Ло,етка защо става толкова ,ано като сега д,еме над закуската  ooooh!

# 244
 Ехо,привет и от нас.
Честити Рожденни дни на Мадонката и Ралка.Да са живи и здрави и мнооого щастливи.

Аз се стягам за довечера и ви пожелавам невероятна ,романтична и емоционална нощ изпълнена с много смях,приятни разговори и щури танци.

П.П. 2-ри става ,като дата. Peace Аз бих предложила ,ако искате пак в предишното клубче(Патетата,май се казваше.).Там децата си играха страхотно,имаше 2 какички,без да си ги плащаме допълнително,а и място за нас колкото искаш.

# 245
  • варненка от София
Весело посрещане на новата година! Пожелавам ви здраве и късмет, всичко останало ще се нареди от само.

Аз да кажа, че на 2-ри няма да мога, тогава имам имен ден и ще празнувам, но здраве да е, ще се организираме другия път, когато имам повече време и по-малко празници  Blush

А на Ралка и на Мадонка  Heart Eyes пожелавам най-хубавите неща в тоя живот, просто за каквото се сещат и мечтаят да бъде тяхно и да се сбъдва!  bouquet

# 246
Здравеите сладурковци!
Честита коледа! Нека има само радост и топлина в къщите ви и да са здрави децата!
На нас дядо Мраз ни донесе една прекрасна новина. Дани ще става батко. От сега започнах да дебелея. Така благородно завиждах на мамите,които бременееха отново, сега и ние.Радвам се,че, живот и здраве сте са двечки дечица
Сега сме у сестра ми и децата си играйат с поредните коледни подараци. Много се забавляват, когато са заедно.
Мноого целувки и преградки на всички

# 247
  • варненка от София
Ами честито Пепеджинс, това е най-хубавата новина! Желая ти леко бременеене и на края едно здраво и послушно бебе да гушкаш.
Расте бременната трупа, видно е  Mr. Green

# 248
  • у дома
pepejeans, ей това се казва новина  Party леко бременеене  Hug  bouquet

ами заради марулчето нека е на 3-ти  Flutter Flutter  Hug  bouquet  Mr. Green

# 249
pepejeans, това е най-хубавият коледен подарък за всяка жена. Поздравления     bouquet Пожелавам ти само хубави емоции оттук нататък и най-сладкото бебче догодина!

На всички останали весело посрещане на новата година   Hug

# 250
  • София
 Hug Hug Hug Супер! Пепеджинс, често! Лека и красива бременност ти желая!  Hug Heart Eyes  bouquet Ура, ура! Множим се  Mr. Green Кога се чака бебчето - август пак?  Simple Smile
За срещата - 3ти последно?  Grinning Не може да изпуснем МарулкаThinking Wink  Милена, а дали в онова клубче ще ни вземат без резервация  Rolling Eyes Иначе е готино  Peace Много хубави пожелания си писала, ама като си се представих да танцувам щуро с пупата и ме напуши смЕх  hahaha Crazy Hug
Пожелавам ви и аз весело посрещане!  Hug Не че няма да се включа сигурно пак  Blush
 Heart Eyes

# 251
МОмичета, искам да ви пожелая от сърце всело посрещане на Новата година Hug Нека сме живи и здрави всичким и  2009-а да е една наистина щастлива и успешна година Hug
 Много ви обичам   Heart Eyes
Сега отивам да се приготвям за вечерята, че днес откарах по пижама цял ден Blush
 До писанеееееееееее  bouquet

# 252
Весело посрещане на Новата година, момичета  bouquet
Пепеджинс, честито Hug Лека и безпроблемна бременност preggo

# 253
Ех, че хубаво изпращаме годината  Laughing Пепеджинс, от сърце ти желая много красива, безпроблемна,лека бременност и много послушен батко  Hug

Мен и 3-ти ме устройва  Peace Когато и където кажете  Laughing Hug

Вие сигурно вече празнувате, ама аз да си кажа  Crazy Много весело посрещане на новата година  Tada  bigdance2 newsm24 dancing

newsm51  love001

# 254
Весело посрещане на Новата 2009!

Пожелавам на всички ви да сте много здравички ,много късмет и любов в семействата ви и искам от сърце да ви благодаря, че ви има и че ми бяхте опора през цялата година!Обичам ви!!!

Пепеджийнс силно те прегръщам и ти желая лека и приятна бременност със здраво бебче на финала! Hug Много се радвам за Дани,ще бъде прекрасен батко! Heart Eyes

Така се развълнувах  Blush ,но да не мечтая много че аз с две едва се оправям....

Общи условия

Активация на акаунт