Отговори
# 225
Честит рожден ден и от мен на Ралка!

Елвинг,не беше ли Мадонка на 28-ми?!
И аз вчера се сетих за Мадонка гледах и профила, ама си е махнала датата и я няма в календара, но там беше някъде  Thinking

# 226
  • София
Ралка, да си жива и здрава! Много щастлива и все така лъчезарна!

Сега да почерпя. Шефът вдигна заплатите.  Mr. Green Да е жив и здрав, все така да е!

# 227
blanc, честит рожден ден и от мен   bouquet
Здраве, щастие в семейството и ... нерви като корабни въжета- сигурна съм, че са ти нужни  Mr. Green
Всичко най- добро на теб и семейството ти- ти си един от най- ценните хора, които съм срещнала във форума Hug

# 228
Ден-два не съм сядала на компютъра и съм изпуснала рожденничките.
Блан, Ралка, да сте живи и здрави и много обичани  bouquet  bouquet  bouquet
За срещата, ако е на 1-ви или 3-ти ще я пропуснем Sad Влади е рожденник на 1-ви, а на 3-ти ще си посреща приятелчетата. Но пък ще има и пролетна среща, тогава със сигурност ще дойдем Wink
Вчера със сестра ми водихме децата в Природонаучния музей, бяха много впечатлени, особено от големите животни Peace Някъде при слагането и свалянето на шапката е изпаднала на Деница едната обица. Колко плака това дете, че й няма обичката, не е истина ooooh! Добре че от погачата има няколко чифта, та от днес е с нови Grinning
Блан, оправи ли бретона на С.? Влади още не се е сещал да разкрасява сестра си Laughing Обаче и тя е голяма издайничка, батко й нищо не може да скрие от нас Mr. Green
Нана, честито ти увеличение на заплатата Peace Дано има още такива.
Аз пък скоро увеличение няма да видя. Даже ще ходя да искам още отпуска, лошо ще й стане на шефката ooooh!

# 229
Наздраве, мили момичета! Поразплакахте ме с хубавите поздравления, за които най-сърдечно ви благодаря!

По мои спомени Мадонка има рожден ден днес. Затова едно голямо
ЧРД за нея. Мадонка, голяма да пораснеш!

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 13:12 от Ralka Balka

# 230
Ралка, честит рожден ден. Много здраве, щастие, късмет и любов

# 231
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh! Уфсъ съм аз и това си е! Вярно, че и Мадона беше днес  Embarassed Embarassed ЧРД! Да е жива и здрава и тя, и двете й прелестни щерки!    bouquet  bouquet  bouquet Пък дано се разпише по някое време  Wink Laughing Heart Eyes
За срещата - в Мола нали има и клубче, ако се навият да ни гледат децата за малко може и да се видим като хората  Simple Smile Само дето май няма близо до него къде да се седне  Rolling Eyes Другото, което се сетих е за Прасешкия - Вст нали беше казвала, че Лори е голям фен на кътчето там, а май има и кафенце, може и там да се съберем. И в Арена май има "гледачница"  Simple SmileКазвайте!  Hug Все места са, дето няма да искат резервации  Wink

# 232
Здравейте  Hug
Честит рожден ден и на Мадонка. Здраве, късмет и много усмивки със слънчицата  Peace И аз ще се надявам на разписче  Praynig

Елфче, за клубчето в Мола нищо не знам. За това в Арената - преди няколко месеца искахме да оставим Лори да си играе и ни казаха, че е малка  newsm78 Незнам дали по принцип си приемат по-големи деца или просто не са били в настроение тогава  Laughing Да не ви излъжа де, дано се включи някой друг с по-точно инфо. За Прасето - ами на моето дете направо му е хвърлен пъпа там  ooooh! Играе там почти всеки ден  Laughing Има кафе, което обаче често е пълно  Sad Може би зависи и от часа, в който се отиде, незнам - ние по-често сме вечер там, като се върне татито, та все има народ. Сигурно през деня не е така, пък и може пък сега като са празници да има по-малко хора, знам ли  newsm78 Сега има и едни снимки залепени на стъклата  Twisted Evil та не се виждат децата, ама моето не се сеща за мен, та не е проблем  Laughing Ох, незнам, къде, ама дано да се организираме  Laughing

# 233
Честито Рождество Христово и от мен и семейството ми ,с малко закъснение  Mr. Green,но от сърце ви желаеем да сте здрави и щастливи и Бог да ви пази !   bouquet

Честит рожден ден и на Блан ,дори само с нея да се бях запознала във форума пак щеше да ми е достатачано,страхотен човек си ,винаги толкова мъдра и спокойна ,толкова красива и добра ,възхищавам ти се от сърце и ти пожелавам да си здрава и да продължваш да ни радваш с присъствието си в темичката! Heart Eyes Hug

Честит рожден ден и на Ралката и Мадонка,две също толкова невероятно силни и красиви жени,липсва ми обаче вашето разписване....,така че ви пожелавам да имате повече време за себе си в което да има време и за нас  Mr. Green

# 234
  • София
Заслужено мили думи за Блан от всички  Heart Eyes Hug Ако не ми липсваше дар слово и аз бих се изказала по-така  Blush Присъединявам се към всичко написано!  Hug  bouquet
Вст, аз хич нямам представа, само идеи дадох  Simple Smile И на мен ми е все тая къде ще сме, само да се видим.

# 235
Vst, ние с теб май сме съседки. Аз живея съвсем близо до Прасето. На Майор Векилски съм.

# 236
Момичета имате ли идея освен с нурофен и ефералган,оцет и ракия ,с какво мога да сваля температура бързо?

Елица ми е от три дни с много висока температура,39 градуса,даваме и Фромилид от един ден и днес се по освести малко,но вчера ходихме само по болници ,защото беше адски зле,така не съм я виждала от много отдавна,лежи ,нищо не яде не пие,само лежи и диша тежко,а тук е такъв цирк с болниците ,те са хубави,но докато стигнеш до лекар и ти се .... от чакане.
Вчера ходихме в една клиника до нас ,три часа чакахме ,накрая някаква много изнервена лекарка за 3 минути прегледа и Ели и Ники,той е с болно гърло,изписа им един и същ антибиотик и си тръгна.Нито гърди слуша подробно,сложи на ддве три места слушалка и толкова,гърлото и не можа да види защото Еличка се стресна от нея и бяха едни писъци,насила и отваряше устата и накрая чак с маникюра я одра ,но не успя.То вярно че много работа имат ама...та така от три дни не съм спала.
Иначе преди това имахме  гости от Монтреал дойдоха на 21 ви,тогава мъжа ми беше рожденник и останаха до 26 ,тяхното дете и то се разболя  ooooh! , много ходихме насам натам ,всяка вечер или посрещахме или ходихме и все до сред нощите и не знам от това ли се разболяха вирус ли е,но много кофти се получи ,иначе за новодошли емигранти изкарахме празниците с много хора и много весело.
Затова и нямах време да се разписвам ,но ви чета и ви се радвам ,много ,ако качите и още снимки ще съм супер щастлива  Blush

# 237
  • София
mama Margo хексалгин пробва ли? капка на кг тегло май се даваше?!

Блан, Ралка , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , милички, пожелавам ви здраве, почвче усмивки,много късмет и постигнати цели съжалявам, че е със

закъснение, но е от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 238
  • София
уф, Мадонка, ЧРД, да си здрава, все така оптимистка изпълнена с много радости от прекрасното ти семейство!  bouquet

включих се всъшност, за да ви поздравя , всички, с прекрасните празници и да ви пожелая весело посрещане на НГ Hug

# 239
Марги, радвам се, че се разписа и ти Hug Дано се оправят децата бързо Peace Мисля, че споменатите от теб неща трябва да свършат работа Peace Преди време моите и двамата бяха четири дни с висока Т, минахме без антибиотик, само с температуросвалящи.
В Арена Младост и на нас ни отказаха един път да гледат Деница и Яна. Казаха, че не приемат деца под 3-год, въпреки, че нашите си имаха и по-големи гледачи Rolling Eyes
ЧРД, Мадонка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт