Отговори
# 210
  • София
Честит рожден ден, Блан!  Hug Heart Eyes Бъди здрава, ценена, уважавана и обичана! Желая ти всичко най-прекрасно!   Hug  bouquet Heart Eyes

Честит рожден ден и на Лорекса!  bouquet
Мацки, за срещата - аз може би на 4-ти няма да мога, че ще пътуваме, но не е съвсем сигурно. А и Марулка едва ли ще иска да е точно преди да тръгнат.  Rolling Eyes За 3ти какво ще кажете? То и 1ви и 2ри са вариенти, ама едва ли някое клубче ще работи  Crazy Ако става дума за клубче де  Rolling Eyes , ама едва ли ще искате да студуваме в някоя градинка. Другия вариант е да се съберем в Мола, както с Валката  Rolling Eyes , ама има много хора и може да си лепнем някой вирус.  Thinking Казвайте!
АндиHug за изчакването - не знам колко щеше да продължи бебешкия пубертет, а и ставам на годинки, та решихме да действаме. А моето дете уж беше миролюбиво - като види сега снимка на бебе - почва да го бие и да вика "на-на"  Shocked #Crazy newsm78 ooooh! Аз му говоря, че не трябва така, а той ми се хили. Дано да не прилага и наживо тая тактика, че...  Crazy

# 211
  • София
Блан, честит рожден ден! Много щастие, здраве и късмет!

# 212
  • София
Честит рожден ден, Блан!  Да си жива и здрава и много обичана жена и майка! Весело изкарване на празника!   bouquet

Честита Коледа на всички и весело посрещане на Новата година. Ние заминаваме за няколко дни с децата.  Hug Heart Eyes

# 213
blanc , честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие  и само хубви емоции през новата година   bouquet

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Blanc!

Честит Рожден Ден и на Lorexa!  bouquet

# 215

Блан,много здраве и любов!

И аз се позабавлявах с малките ни бърборковци Laughing сега са много сладки дечицата ни ама и мнаго проклети Close
 Наско от сега възпитава бебето Naughty Като кихне и му казва да си сложи ръчичката,а когато си лапа пръстчето,отива при него и му го дърпа от устата и му вика "не лапай пръсчето,Наско ще бие дупето" hahaha Апък като ревне идва да ме дърпа да го гушкам,че плаче,изобщо е много грижовен.Но пък ядоса ли се за нещо да не си му пред очите #Crazy удря,тръшка се ooooh! После идва да ме целува и ми се извинява,ама каква файда като ми изкарва нервите. Twisted Evil
  Сега ще ходя да си го взема от баба му,че се е затъжил вече за нас Mr. Green
   Целувки от нас Heart Eyes

# 216
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЛАН! Бъди все така весела и лъчезарна!

P.S. Сърдечно благодаря за поздравленията за именния ден!

# 217
# 218
  • гр.София
 Привет,момичета.
 Да ви се обясня,докато не съм изтрезняла,че сте ми много-много мили и че ако не бяхте вие отдавна да съм се гръмнала около някой месечен цикъл Mr. Green

Валка,бива си го аватара ти Grinning Peace

# 219
Привет,момичета.
 Да ви се обясня,докато не съм изтрезняла,че сте ми много-много мили и че ако не бяхте вие отдавна да съм се гръмнала около някой месечен цикъл Mr. Green

Валка,бива си го аватара ти Grinning Peace
Хихихи  newsm62 newsm62 newsm62
Обичаме те мацко, страхотна си!  love001  love001  love001

# 220
  • варненка от София
Оп, хващам последния влак да поздравя една прекрасна жена, майка!

Блан, винаги съм ти се възхищавала на спокойствието, мъдростта и изискания вид, който имаш, пожелавам ти да съхраниш всичко това, да бъдеш много здрава, много щастлива и обичана. Желая ти най-хубавите неща на земята  Heart Eyes  bouquet

# 221
  • София
Честит рожден ден на Ралка! Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов!   Hug

# 222
Честит рожден ден на Ралка и от мен  Hug Здраве, щастие, късмет и хиляяяяяди усмивки   bouquet

Блан  Laughing Hug

# 223
  • гр.София
Честит Рожден ден,Ралка! Здраве и много любов!

Елвинг,не беше ли Мадонка на 28-ми?!

А за среща не може ли без да уговаряме клуб? Отиваме и на място.( Не че знам къде)
 А, междувпрочем, на 1-ви януари около обяд в Мола няма жива душа -рай направо. А работят кафетата.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 08:46 от blanc

# 224
Честит рожден ден на Блан и Ралка! Много здраве и положителни емоции! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

Ами, хайде тогава в МОЛ-а.... Wink И движение няма да има....просто идилия....

Общи условия

Активация на акаунт