Отговори
# 90
  • софия
елфче,мързеше ме да търся почерпка  Laughing  Hug
блан,найа е по-същия начин.ако може само гола да бръмчи  Laughing.
лятото я оставях да се мотка така вкъщи  Laughing,но сега ме е страх да не настине и да пропусна трите часа спокойствие докато е на ясла  Joy
аз от днес тръгнах на зъболекар и се оказа,че ще има бая работа  Confused...лошото е,че ме работи без упойка и е ад.
подаръци накупих на всички и съм хепи,че приключих,че е такава лудница по магазините  ooooh!...особено в големите детски
вчера се скъсах да обикалям да търся някакъв костюм,за партито утре в яслата,но на такива боклуци се нагледах,за сумати пари,че се отказах  Naughty
после реших,че ще търся пола дълга до глезените,но и това се оказа трудна задача.накрая намерих една много яка.кафява джинсова с избродирани цветя и пайети  Crazy.така,че утре моята въшчица,ще е циганка.днес я облякох да я видя точно,как ще я издокарам с всички аксесоари и е уникална  Grinning!на мама циганенцето  Heart Eyes
айде,лека от мен  Hug

# 91
  • София
Elwing , ходя в МЦ Херон. Прегледа е 30 лева, ние ходихме в понеделник. След това вторник, сряда, днес ходихме да го преслушва. Не са ми взимали пари. В понеделник пак ще ходя. Докторката е педиатър по принцип и каза, че ако се наложи би използвала традиционната медицина. Много съм доволна.

# 92
  • София
Мерси, ЕленаPeace Не го знам къде е този Херон, но ще го търся в нета, ако ни се наложи нещо.
Дани, после да ни покажеш циганчето  Heart Eyes

# 93
  • Бургас
Добро утро!

Вчера тържеството е минало добре,само като изключим това,че нямаме снимки с Дядо Коледа.Просто съм бясна ,заради това.Първо неискаха да взимат фотоапарати,защото нямало как да насмогнат.Децата ли да гледат,снимки ли да правят.Настоях им от моя апарат да направят снимки на всички дечица,хем ще им е по-лесно.И в крайна сметка снимки има ,но не и на Ирен.Били направили на всички,ама явно не били станали.  #2gunfire #2gunfire Не мога да се побера в кожата си.Толкова исках ,като за първа година в градината ,да си имаме снимка с Дядо Коледа.
Оф,спирам да се оплаквам,ама наистина съм бясна.
smile3511

А сега по едно кафе

# 94
  • София
Добро утро момичета!

Слагам масата, защото днес кумата ми, която много обичам има рожден ден. Почерпете се за нейно здраве

и нещо за по-лесно преглъщане

# 95
  • София
Добро утро Laughing
Ние си караме по един и същ начин, така че няма особено какво да пиша. Благодарение на Рсои и Виктор и ние отидохме на Коледно парти в Слон-Балон в Младост 1, не беше лошо, но вързастта на децата беше доста разнообразна и беше огромнаааааааа лудница. Ина хич не беше въодушевена от Дядо Коледа, не поиска да отиде да седне при него и да го гушне, но пък много държеше аз да го гушкам  Mr. Green Обаче пък си поиска подаръка и не помръдна докато не си го вземе. После много ентусиазирано разказваше на всички за партито Twisted Evil
Блан, и Ина дава и майка си само и само да стои гола и единствената разлика със СОфия е,че Ина е неприкрит нудист Whistling
Елена, радвам се,че оздравявате Heart Eyes
Дани, защо те тормози зъболекаря без упойка, да не си алергична ooooh!
На мен вчера в най-големия дъжд ми отказаха чистачките по средата на улицата, как съм се прибирала не ме питайте, а в сервиза майстора ме отразя, защото имаше много работа и мимоходом ми подхвърли, че сигурно е механизма или мотора. В магазина ме "зарадваха", че мотора е от 200 лв нагоре и на мен буквално ми прилоша.Сега чакам да се отвори час в сервиза, за да диогнастицират точно и да почвам плащането Confused
Ето и малко снимки от коледното парти, нямам възможност сега да ги кача в нашия албум, затова ги пускам така Blush

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15134&AlbumId=126077
Кайли, стискам много палци, на Коледа стават чудеса, дано баба ти да се оправи Praynig

# 96
# 97
Добро утро и от нас Laughing
  В момента и тримата ми мъже още спят та си пия кафето на спокойствие Wink
  Вечер е голяма лудница #Crazy до 12ч. няма заспиване,а снощи тъкмо Наско заспа с рев Close и Ники се събуди.та така до 1ч.
  Иначе сме си добре Laughing
  Кайли Hug Heart Eyes
  Елена,радвам се че и вие се оправяте.
  Дани много ти е сладко циганчето Grinning пу...пу...
  Бубче,дано повредата не е голяма
  Нана,да ти е жива и здрава кумата  bouquet
  Ирра,аз само за това съжелявам,че Наско не е на ясла.Там им правят снимки и дадо Коледа на живо ще види Mr. Green Жалко,че така се е получило
  Марулка,честито и от мен Heart EyesЛека бременос,и едно прекрасно бебче(пожелавам ти да е поспаливо като моят Ники) Laughing
    Ще ставам,че искам да ги водя на разходка ,а те още спят ooooh! Ще ги будя един по един hahaha
   Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
Здравейте  Hug
Бубче, Ина много е пораснала  Hug
А циганчето ни е прекрасно  Heart Eyes
Нана да е жива и здрава кумата ти   bouquet
Ирка, не се ядосвай  Hug От опит мога да кажа, че наистина е невероятно трудно да снимаш и гледаш децата едновременно, особено като са в еуфория от празника, подаръците и т.н. А пък в случая с дядо Коледа ако се и разплаче някое дете от него и става лудница  ooooh!
Ели и вие май сте от нашия отбор на късно заспиващи и късно ставащи  Laughing
И при нас няма нищо интересно  Rolling Eyes От два дни се пробвам да пласирам  Mr. Green на Лорката пак фрешове. За сега минават, въпреки че си е харесала ябълката и като сложа нещо различно вътре и почва да ме гледа укорително  Laughing А аз какви комбинации й правя не е истина  Crazy Иначе продължава да се стиска, но явно покрай всичките разхлабващи храни които й давам и Дуфалака не успява, та си се изхожда почти всеки ден или през ден. Надявам се да отшуми и този проблем  Praynig
Друго какво да ви разкажа... Laughing А преди малко се ядосах, че човека със сайта заминал и така като гледам както идват празници, май ще си имаме сайт чак през новата година  Sad Ама здраве да е  Peace
Утре се надявам да не се успим и да успея да заведа и аз Лорката на коледно парти с Гого  Wink Hug
Ох, още ми се спи  Tired а съм се хванала да почиствам основно къщата  Crazy

# 99
Добър ден и от мен  Hug

Снимките са страхотни.Сигурно децата са се забвлявали много  nuts

Аз съм много ентусиазирана.Казаха,че на Коледа ще има сняг.Толкова се надявам да са познали.Аз си пожелвам за подарък една прекрасна снежна Коледа.

Лек ден на всички  Hug

# 100
Имам една молба към вас!
Може ли и нас да ни добавите в списъка на първа страница "Кога сме родени".Малката се казва Елена.Родена е на 22.08.2006г., 3.750кг., 51см. И ако може да мо кажете как да кача и аз наша снимка.

# 101
  • София
Привет!
Радвам се на раздвижването в темата ни  Hug
Дани, страхотна е Усмивчицата!  Heart Eyes Hug И Ина е много сладка с това сукманче  Heart Eyes Ира, кофти се е получило при вас. Но ако не я е страх от ДК все някъде може да го намерите и да се снимате, само дето няма да са от ДГ-то.
Нана, чрд на кумата ти! Дояде ми се торта  Crossing Arms  Simple Smile
polito_87 , не съм сигурна, но май само Блу може да те добави в списъка, нали е неин поста  Rolling Eyes

# 102
  • София

Току що по тайните канали научих, че шефът ще даде пликове  Mr. Green Така може да мина през Люлин за Дружба с една тортичка  Wink

# 103
mmilena и vst_80, да са ви здрави татитата! Много да ви радват и да ви помагат!
nana77 честит рожден ден и на кумата ти, да се търсите в трудни и весели моменти, много здраве и късмет!
 bubcheto15 , тези капки наистина помагат, но най-добре да я заведеш на алерголог. На сестра ми и двете бяха така и ги води на изследвания - дала е 189 лева за прегледи и изследвания, но важното е да са здрави децата. специални сиропи, капки с изписал доктора, но каза че ще се консултира и с д-р Масларски, понеже там ги води на прегледи.
Elwing и Дани си събува чорапите и от днес сам си ги обува. Остана да се научим само как се събличат блузата и потника
dani777k, много сладки цигане имаш! Голяма е сладуранка!Пу-пу!
IrrA_78 , не се тревожи, догодина пак ще има дядо Коледа, или пък в клубчета и театри организират представления с дядо Коледа и може да я заведеш да я снимаш.
Да ви се оплача, на коледното събиране дядо Коледа ще подари на всяко дете чантичка с лакомства и в нашата група не искат подаръци - ще се избият децата, а така исках да му подари голяяяма кола, както си му е поръчал.

София е прикрит нудист. Току ми цъфва дибидюс гола и притичва покрай мен като ония лудите по английските стадиони. И си се кефи. А после  почва една борба докато я пооблека.

ха, голям смях, как си го написала само.
polito_87 , добре дошла при нас. Ще ти хареса, надяваме се. За снимка - може да говориш с  блу и тя да ви вмъкне
Спокойна нощ!

# 104
  • София

Току що по тайните канали научих, че шефът ще даде пликове  Mr. Green Така може да мина през Люлин за Дружба с една тортичка  Wink
може, може, ама и с един такъв плик да дойдеш, не бих те върнала  Whistling Mr. Green  Wink

Общи условия

Активация на акаунт