Отговори
# 75
Кайли, кураж и сили за цялото ви семейство Praynig Hug Успех на изпита Peace

# 76
  • гр.София
 Миличка Кайли-дано баба ти има още дни пред себе си Praynig.Стискам палци и за изпита.

# 77
  • у дома
Kaili  Hug Praynig

# 78
Не се тревожи ,с теб сме! Hug Heart Eyes

# 79
  • Бургас
Добро утро!
Кайли ,силно стискам палци и се моля баба ти да се възстанови. Praynig

Слагам кафето.

# 80
  • софия
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ НА ГЪБКА   bouquet
кайли, Praynig

# 81
  • София
Честит имен ден на всички Дани-та!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 12:11 от Elwing

# 82
Честит празник на всички,които имат повод днес   bouquet

Момичета,как развеселявате децата си през студените дни,когато си седите вкъщи?Друго си беше тополото време,по цял ден навън с децата,а сега.........моето мишле се чуди с какво за се занимава и ми изглежда малко самотна.

# 83
  • София
polito_87 , ние и сега си излизаме за по малко. Само дето батковците, които преди си играеха с него вече не излизат - ученици са, и му е скучно. А като сме вкъщи - задължително иска за фон да върви някое филмче  Crazy , докато си играем. Понякога се заглежда и за по-дълго. Книжки също разглежда, но бързо губи интерес.
Вчера пропуснах - успех на Кайли на изпита!  Peace
Велмар, аз какво да кажа - като са ми всекидневно "на гости", без изгледи скоро да решат да ходят някъде  Confused  Laughing
А за гласуването - нали щяхте да кажете  Thinking , чакам си аз, и като погледнах в КМ - то свършило  Crazy , та не успях да ви подкрепя  Crossing Arms
Няма ли някой пусне снимки от тържество в ДГ?

# 84
Нашето тържество е утре Grinning Днес бях по4ивка, ама нищо не разбрах от нея. Имах неблагоразумието да реша да ида до Джъмбо ooooh! Е- няма такава  ooooh!удница. Направо АД!!! #Crazy Няма места в паркинга, няма коли4ки, няма кошници....Все едно от утре няма да има магазини.Тоя народ е полудял.Бутат по 3-4  колички Shocked
Измих си и колата , а то взе че заваля дъжд в чест на събитието Crazy
Абе-все лудости около мен.Нямам муза да пиша.....
Кайли Praynig
И не на последно място - честит имен ден на Дани-тата Grinning
Аз ще си допивам кафето и ще бягам за Даруна че  закъснях Blush

# 85
Кайли,  Hug

Честит имен ден на всички Дани-та!  Hug Heart Eyes

Честит и от мен!   bouquet

# 86
  • Бургас
Привет от нас!
Къде сте се скрили всички.В този дъждовен ден би трябвало да има по голяма активност.
Честито на всички Дани-та на патерица!

Нашето тържество е днес.Сутринта оставих апарата,но не е сигурно дали ща направят снимки.Всички искали,а пък те кое по напред,децата ли да гледат или снимки да правят.Прави са си.Макар,че много ми се иска да си имаме снимка с Ирен и Дядо Коледа.Ако има ще кача.
Макар и късно ,по едно кафе?

# 87
  • София
Здравейте!

Кайли,  Hug

Ние се позагубихме малко, но след Марти се разболя и Криси и направо луднах. След историята с Марти и след изпитите 2 сиропа за кашлица, 2 антибиотика, 2 шишенца Панадол и 1 антиалергичен сироп, реших за заведа Криси при моята лекарка, хомеопат. За жалост същият ден я намаше, но отидох при друга и след 4 дни вече е добре. В понеделник ще го водя пак, само да го чуе. И вече ми е коледно. Кажете какви подаръци купихте за дечицата?

# 88
  • гр.София
 Привет,милички мои (както казва Елвинг).
 Аз с единия крак съм в Сатурновата дупка. Ако може да се събудя след Нова година...
 От друга страна чакам с нетърпение ваканцията на учениците, а пък те щели да учат и другата седмица ooooh!
 Усилено търся желаещи баби да им разпределя някой и друг ден със Софито,че ние с Пепи да идем на някое кино и до някоя книжарница. Да ми имате мечтите Simple Smile

София е прикрит нудист. Току ми цъфва дибидюс гола и притичва покрай мен като ония лудите по английските стадиони. И си се кефи. А после  почва една борба докато я пооблека.

Полито,хрумна ми,дали да не си купите шаренко-ярка детска дъска за тоалетна и така малката да иска да сяда там. Като знам ,какъв интерес проявяват към всичко,което вършим ние,възрастните...

Накрая-с радост да поздравя Марулка-вече официално. Марулка,сигурна съм,че ще бъдеш прекрасна и най-добрата майка на още едно сладурче  bouquet

# 89
  • София
Привет и от нас!  Simple Smile
  София е прикрит нудист. Току ми цъфва дибидюс гола и притичва покрай мен като ония лудите по английските стадиони. И си се кефи. А после  почва една борба докато я пооблека.
hahaha Heart Eyes за нудистката! Иво засега прави тоя номер само с чорапите, явно нагоре му е студено.  Laughing И как няма, като майка му го държи на климатик пуснат на 16 или 18 градуса  Blush , ако е на повече - става ми жега.  Crazy
Блан добре има оправдание със Сатурновата дупка, ама другите защо не пишете  newsm78 И Дани не почерпи за им.д.  Thinking
Елена, браво че сте добре вече всички!  Hug Къде ходите на хомеопат и колко струва прегледа? Хич не съм запозната  Blush Подаръци не съм купувала за никой. Ивайло си е поръчал робот, човека паяк или костенурката нинджа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт