Силни гушки от мен миличка и отново честито. Направи ме страшно щастлива с включването си

,не мога да ви опиша и колко още неща загуби,но все се намира по някоя добра душа да му ги върне.
на ясленото коледно тържество с дядо Коледа, Ния е плакала от брадатия дядо. тя самата ми каза като отидох да я взема, че се е изплашила и е плакала, ама си е взела подаръка, щото е добро детенце и защото си е нейния подарък
то си зависи от детенце, някои са по впечатлителни и по нежни натури
добре, че се е разминало на сестра ти, ужас

marulka, официално - лека и безпроблемна бременност желае цялото ни семейство 

Margo, аз на такъв студ немаше да свикна, вие сте моята гордост

А и лекарката на Лори ме подкрепя /може би е единствена за разлика от роднини и познати
Гушкам те мнооого

То по-добре да не се включвам толкова често, че се впускам в разни разъждения....
Честито отново!
Лека бременност и най-сладкото бебче през юли!
Явно това е твоят месец

Струва ми се и много пораснала.
Какво става с алергията?
Ние сега сме на другия полюс - от запек, минахме на рядко щастие
И сега бързо трябва да сменям тактиката и да умувам за затягащи храни
Има и малко Т, но не дава да му я премеря
Абе, не ни е скучно.
Разни бръмчащи звуци хич не ги обича и търчи да са гушка в мен.
Та, Блу, и ние сме от впечатлителните и нежните натури
(в момента - в пампрес, че с това разстройство няма да ни стигнат гащите и анцузите
) Насила едва ли ще стане. А и в момента нали все трябва да са ни в опозиция, та като види, че е важно за теб да го ползва - може нарочно да не иска да го прави.

Забелязвам напоследък, че просто не мога да го убедя да направи нещо ако не иска...трябва да обясня, да минат няколко минути, за да го обмисли и тогава го прави....само че през това време, търпението ми е на..... 

Ходих днес до Джъмбо, но там има само костюми на джуджута, а и са вълнени, иначе беше идея. Ще дам апарата на госпожите да го снимат, после ще ви покажа снимки.
Във Вега тойс също!
И аз по този повод не се спрях вкъщи, за да не се налага да ги гледам или комуникирам
.За щастие тази сутрин са си заминали
Толкова ми е тежко и само заради Тони се старая да съм усмихната. Очертава се тъжна Коледа в нашето семейство. Тъкмо се бях успокоила че баба издържа операцията и дори я раздвижваха, и изведнъж се влоши. Сега е в кома и всички се молим да се събуди. Според докторите може да е било инсулт, но не се наемат да дават прогнози за възстановяване. Толкова много я обичаме и просто не можем да приемем че ще се приберем и нея няма да я има. 

Препоръчани теми