Отговори
# 60
Хей, така се радвам да видя зелените буквички отново  Laughing Hug Силни гушки от мен миличка и отново честито. Направи ме страшно щастлива с включването си  Hug  bouquet

# 61
Да,друго си е човек да види нещо свежо и зелено! Heart Eyes Hug

Миленче ,наистина е трудно, но аз не за това бях тъжна, знам че е така, само се надявам да си струва, от друга страна , в чужда държава сме от 6 месеца,но вече говоря, може да се каже свободно езика, имаме си хубава квартира , светла и чиста, в хубав квартал, на помощи сме ,но ни е пълен хладилника, т.е ако изключим изключително гадното време , с другото не е толкова зле.

Но не искам да ви оттегчавам,ако може после да ни пуснеш и някоя снимчица от тържеството ще ми е мило пак да видя Марти,и Лори с новата кухня,това беше и моята идея за подарък на Елица и тя много обича да готви.
А на Ники ще му купя учебник по математика ,защото загуби неговия и сега дължим $40 ooooh!,не мога да ви опиша и колко още неща загуби,но все се намира по някоя добра душа да му ги върне.
Такива ми ти работи.
Иначе нашите приятели от Монтреал пак ще ни гостуват по Коледа , ако успеят да излязат от преспите  Mr. Green, там снега е 75 см вече и се надявам да си изкараме много весело празниците.
Ваня чакам с нетърпение сайта!
Бързо оздравяване на всички и успех в ОО  Wink

# 62
  • у дома
Elwing, не сте само вие Wink на ясленото коледно тържество с дядо Коледа, Ния е плакала от брадатия дядо. тя самата ми каза като отидох да я взема, че се е изплашила и е плакала, ама си е взела подаръка, щото е добро детенце и защото си е нейния подарък   ooooh! Mr. Green  Laughing
утре вечер и ние сме на такова парти в клубче, като Марти и мама, ще вода Ния пък ще видим дали пак ще плаче  newsm78 то си зависи от детенце, някои са по впечатлителни и по нежни натури  Laughing миленка, определено съм по-добре вече, просто трябва малко повече време явно  Hug  bouquet добре, че се е разминало на сестра ти, ужас  Praynig Praynig
шушелия ще бъде най-добрата кака и много ще помага на мама, сигурна съм. а тя да си почива повече  Hug marulka, официално - лека и безпроблемна бременност желае цялото ни семейство bouquet

Нана, първо реших, че на Митко съоражението е на ремонт и се опулих  Embarassed   Laughing

Joy Joy hahaha Joy

vst, искаме сайт, искаме сайт, искаме сайт  Laughing Hug Margo, аз на такъв студ немаше да свикна, вие сте моята гордост  Hug  bouquet

много положителна енергия за всички болнички, малки и големи от мен  Hug  bouquet

# 63
  • София
И ние вече сме почти готови за Коледа. ПОнеже Ина не ходи на ясла, а и в клубче не съм я записала онзи ден купих костюм на Дядо Коледа и баща ми ще го облече и ще дойде да донесе на Ина подаръците Mr. Green
Блу, радвам се,че си по-добре Hug
Марги, надявам се всичко да е временно и скоро всичко да е зад гърба ви Peace
Силве, аз вече ти казах, ама и тука ще си напиша - страшно мног се радвам и ви пожелавам много здрави и послушни дечица Heart Eyes
Ванче,и аз съм се наредила на опашката за сайта Grinning
Я да взема и аз да ви покажа как мойто дете се оправя само с ежедневните си нужди Twisted Evil

http://www.youtube.com/watch?v=is6_gEmOgyQ

# 64
Аз имам същата идея с костюма на Дядо Коледа,но ще помоля един съсед да влезе в неговата роля.
Момичета,толкова ми става мило като чета за вашите дечица.При нас общо взето всичко е наред,освен ОГРОМНИЯ ни проблем с гърнето.Караме си все още на памперси.Какво ли не съм опитвала.Играчки съм слагала на гърнето,сменяла съм няколко вида,включително и музикално,имаме си и детска тоалетна чиния,НО.............Нищо не е в сила да накара моята немирница да седне отгоре.Направо изпада в ужас,когато й предложа да седне отгоре.Иначе винаги ме уведомява,когато си свърши "работата",за да я измия.Не знам вече как да се справя с този проблем  newsm78

# 65
  • Бургас
Поли,а пробвала ли си ,когато сте с други деца и заедно да ги пишкате примерно.Ние лятото така свалихме памперса.Като види,че някоя нейна приятелка я пишкат и тя искаше да ходим.И за няколко дни се получи.

# 66
Здравейте  Hug
Бубче, пу-пу, страшна е Инка, много й се радвахме с Лори  Heart Eyes Hug
Поли, не се притеснявай, не плачете само вие от гърнето  Laughing И ние сме така. Сега съвсем сме го зазимили в банята  Laughing Ама аз вече не се шашкам, до 1 клас има време  hahaha А и лекарката на Лори ме подкрепя /може би е единствена за разлика от роднини и познати  Twisted Evil/ и всеки път ми повтаря да не тормозя детенцето и че ще дойде и нашия момент  Laughing С насилване няма да стане.
Марги, и аз като Блу нямаше да вирея там - браво на вас. Ще се справите с всичко, сигурна съм. Аз установих, че при нас всичко става мнооооого трудно. Но пък после е страшно сладко  Mr. Green На нас ни беше трудно да се харесаме, да се вземем, трудно ни беше и с Лорката - чакахме я цели 2 години. И сега ни е трудно, ама сме щастливи. Сигурна съм, че и при вас е така. Няма начин има моменти в които човек унива, пада, ама после пак е горе и всичко е ок  Peace Гушкам те мнооого  Hug Hug Hug
Колко глупости изписах рано сутрин, не е истина  ooooh! То по-добре да не се включвам толкова често, че се впускам в разни разъждения....
А за сайта - та нали вие сте тези, с които първо споделям всичко - и хубаво и лошо   Laughing Обичам си ви  Embarassed

Хайде да взема да се спра вече  Laughing

# 67
  • София
Привет!  Grinning
Марулка, много се радвам да те видя!  Hug Heart Eyes Честито отново!  Hug Hug Hug Лека бременност и най-сладкото бебче през юли!  Heart Eyes Явно това е твоят месец  Wink Hug
МаргоHug Hug Hug
Бубче, браво на Ина!  Hug Струва ми се и много пораснала.  Heart Eyes Какво става с алергията?
Вст, браво на Лори!  Hug Ние сега сме на другия полюс - от запек, минахме на рядко щастие  ooooh! И сега бързо трябва да сменям тактиката и да умувам за затягащи храни  Crazy Има и малко Т, но не дава да му я премеря  newsm78  Tired Абе, не ни е скучно.
А за това колко е страхлив не ми се пише  ooooh! Разни бръмчащи звуци хич не ги обича и търчи да са гушка в мен.  Crazy Та, Блу, и ние сме от впечатлителните и нежните натури  Crazy Laughing
Поли, за гърнето - и ние сме така, пишка прав в него, а акането, понеже ни е проблемно е в гащите  Tired (в момента - в пампрес, че с това разстройство няма да ни стигнат гащите и анцузите Tired) Насила едва ли ще стане. А и в момента нали все трябва да са ни в опозиция, та като види, че е важно за теб да го ползва - може нарочно да не иска да го прави.  Rolling Eyes Не се притеснявай! Няма дете, дето не е свикнало.  Hug

# 68
Та, Блу, и ние сме от впечатлителните и нежните натури  Crazy Laughing

Че иска и на балет да ходи.... Mr. Green

vst_80 , в събота от 10ч, са организирали Коледно парти в спортния център...много ще се радвам да ви видя. Пиши ми, ако решиш, за да вземат подаръче и за Лори. Hug

Напоследък и Гого започва да изпада в разни истерии, особено ако му се спи и направо незнам какво да го правя...то е едно пищене, мятане по земята и единствено дългото обяснение с разумни доводи Mr. Green го спира.... newsm78 Забелязвам напоследък, че просто не мога да го убедя да направи нещо ако не иска...трябва да обясня, да минат няколко минути, за да го обмисли и тогава го прави....само че през това време, търпението ми е на..... Close

Марулка, честита бременост! И аз много се зарадвах да те "видя" отново.... Hug

Марго, горе главата...имаш страхотно семейство, така че ще се оправят нещата.... Hug

А мен таккка ме мързи..... Tired

# 69
Здравейте!
Марулка, много се зарадвах на зеления ти пост. Честито и от мен официално и дано неразположенията ти, скоро да спрат.  Hug
Миленка, радвам се, че сестра ти и приятелят й са се събудили на време.  Peace
При нас нищо ново. В петък е Коледното тържество на децата в градината. В яслата даже ще си правят карнавал с костюми, та сега мисля как да издокарам Сашко.  Thinking Ходих днес до Джъмбо, но там има само костюми на джуджута, а и са вълнени, иначе беше идея. Ще дам апарата на госпожите да го снимат, после ще ви покажа снимки.
Ние с мъжа ми утре сме на боулинг парти. Много се радвам, отдавна не бях играла. Айде, после ще разказвам.  Heart Eyes

# 70
Aди, на коледния базар в НДК точно срещу централния вход има щанд на Лимекс за детски играчки и там има животински костюмчета Peace Във Вега тойс също!
Нашето коледно тържество е в четвъртък.
Аз не пише тия дни щото бях в психическа дупка...свекитата бяха на  натрапено гости няколко дни Crazy И аз по този повод не се спрях вкъщи, за да не се налага да ги гледам или комуникирам Whistling.За щастие тази сутрин са си заминали Mr. Green

# 71
Велмар, мерси!  Hug

# 72
Здравейте момичета.

Радвам се че темичката пак става разноцветна.Много е освежаващо. Hug
Извинявам се че не мога да се включа адекватно по обсъжданите въпроси.

Тези дни само ви чета, но нямам никакво настроение да пиша.  CryТолкова ми е тежко и само заради Тони се старая да съм усмихната. Очертава се тъжна Коледа в нашето семейство. Тъкмо се бях успокоила че баба издържа операцията и дори я раздвижваха, и изведнъж се влоши. Сега е в кома и всички се молим да се събуди. Според докторите може да е било инсулт, но не се наемат да дават прогнози за възстановяване. Толкова много я обичаме и просто не можем да приемем че ще се приберем и нея няма да я има. Sad
Извинявам се че ви натоварвам, но ми се искаше да излея малко мъката си.  В петък имам държавен изпит, а изобщо не мога да си събера мислите. Но каквото стане.

Тони е добре, не усеща какво става покрай него. Ще пропусне Коледното тържество в яслата, но ще се постараем да му организираме в къщи друго.

Много се надявам на Коледно чудо,което да ни  донесе добри новини за баба. Praynig

# 73
Кайли  Cry Много те гушкам мила и силно ще се моля за баба ти  Praynig Кураж, миличка  Hug

# 74
  • София
Кайли,  Sad много те гушкам! Дано всичко е наред с баба ти!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт