Dexter

• 25 593
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Ænima/Albuquerque
Абе най-важното е,че с Лумен се взеха! hahaha
Много искам с нея да приключи лутането на Декстър и да си живеят happily ever after.  Heart Eyes

Само дано не оставят отворен края,защото до септември 2011 ще има геройски загинали! smile3544

# 631
Еле и аз сколасах да изгледам серията-ама четсно да ви кажа, на няколко пъти бях на косъм да строша телевизора-първо когато оня лешпер детектичвето го даваха как си шпионира от бусчето си; после, когато оная русата никаквица си говореше съвсем приятелски с тоя психопат и за капак накрая ме закопаха с тая сцена м/у Лумен и Декси.....ееееее, ми може ли на куп толкова фрапиращи моменти, ми възрастни хора сме вече, аха-аха да се гътна  Mr. Green. Много навътре ги приемам аз тия серии и се вживявам. Бавачката и мен ме съмнява, още от самото начало-сигурно е майката на тоя Чейс, на 100%  Mr. Green А за Лумен-не мислех че ще е в целия сезон, мислех че ще й отделят няколко серии отначало само, а тя каква стана....ама много неясноти има, какво ше я правят другия сезон(нали ше има друг сезон?)?

# 632
Ето ме и мен - най-накрая изгледах последната серия. Доволна съм много от развитието с Лумен, вече не искам да я затриват. А Декси страшно ме изкефи като й подари ръкавичките, милият ми романтик той.  Heart Eyes
Че ще му видят сметката на този хахавелник Джордан е ясно, Декстър с какви ли не сбърканяци се е справял. Мен ме притеснява детектива, защото Декс и хабер си няма за него и ще го изненада много гадно. И хем ми се иска Дебра да разбере за Декстър, хем  не. Онази лудата - какъв й е случая!?
Мисля, че ще има още един сезон.

# 633
Сега се присетих нещо, което леко ме озадачи и раздразни в тоя епизод: как така гнусния детектив необезпокоявано се развяваше около бюрото на Куин? Кой го е пуснал просто ей така да си влезе в служебно помещение, дет се вика? Да е показал фалшиви документи нещо не ми се връзва, би трябвало да има съответния контрол все пак... Като си помисля в средно софийско РПУ как трудно се влиза  Laughing

# 634
Сега се присетих нещо, което леко ме озадачи и раздразни в тоя епизод: как така гнусния детектив необезпокоявано се развяваше около бюрото на Куин? Кой го е пуснал просто ей така да си влезе в служебно помещение, дет се вика? Да е показал фалшиви документи нещо не ми се връзва, би трябвало да има съответния контрол все пак... Като си помисля в средно софийско РПУ как трудно се влиза  Laughing
Да и на мен това ми направи впечатление. И как така нямаше жива душа в цялата стая, къде са тия ченгета!?

# 635
# 636
  • Ænima/Albuquerque
Пуце,както и Тринити влезе.
А къде са били ченгетата...бачкат здраво бе! hahaha

Емма,права си-на години сме,много шаш в тая серия. hahaha

Злате,тая лудата съм убедена,че е развила Стокхолмски синдром...не виждам друго обяснение...

Хора,много са сладки... Heart Eyes

# 637
Абе не е като Тринити, щото Тринити като долази, стаята беше пълна, нямаше как да тръгне да рови, примерно. А тоя, както вика и Златето, в празна стая си прави квото си иска, айде бе!

Хора,много са сладки... Heart Eyes

Кифла сантиментална hahaha

# 638
  • Ænima/Albuquerque

Такава съм си аз,когато обичан от мен човек успява да намери щастието...

# 639

Резюмирайте ми промото, че ще загина от любопитство, докато се добера до звукопроизвеждащ комп  Crazy

Аз да не споменавам колко пъти превъртях любовната сцена, защото не знам на какво тестено изделие ще ме прекръстите  hahaha  Joy  Joy

# 640
  • Ænima/Albuquerque
Слънчо,биеш ме по брой превъртания и ако сама не си признаеш,ще те накисна! hahaha
Пуци,поправям се-зверски си отиват двамата! Mr. Green

# 641
Слънчо,биеш ме по брой превъртания и ако сама не си признаеш,ще те накисна! hahaha

Е колко да са? Само пет  Blush Или пък осем...  Whistling

# 642
Резюмирайте ми промото, че ще загина от любопитство, докато се добера до звукопроизвеждащ комп  Crazy
Специално за теб в бяло: Както си правеха план как да проникнат в сградата на Джордан Чейс и се гушкаха, изведнъж Декстър се усети, че ги наблюдават с камера и тя се включва с детектор за засичане на движение. Спукна му е работата на детективчето. Чейс сигурно ще го оставят за финала.

# 643
Пуци,поправям се-зверски си отиват двамата! Mr. Green

Хубаво да попие, нали?  Joy

superuu  А така, по-хеви метъл за таз хеви лав.  Mr. Green

Слънчо, най-много на толумбичка или баклавичка да те прекръстим, след накисването. Осем?!?! Край, толумбичка си! (Абе тОлумба или тУлумба е правилното?)

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Хеви-не,ами направо към убийствено вървят. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт